- Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSanıyorum kafanıza evlenmeyi çok taktığınızdan hiçbir şeyden memnun kalmıyorsunz ve hiçbir şey sizi mutlu edemiyor, evlenip mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekar kalmanızı tavsiye ederim, düşünün diyelim evlendiniz ve bir müddet sonra eşinizle anlaşamadınız bir de bir çocuk var ortada ayrıldınız nasıl olur da acaba? ikinci evliliği düşünmek ancak Çocuklu bir insan da olabilirdi öyle değil mi? Şöyle bir çevrenize bakın evli olupta nice mutsuz insanlar var eminim imkanı olsa bayan eşini boşayacak ama bu defa da ortada kalır gibi bir durum olacağından dolayı sırf bu yüzden mutsuz da olsa şiddet de görse o evliliğe katlanmak zorunda kalıyor siz böyle bir evli ister miydiniz? bakın hele evli bir insan demek değil mutlu bir insan siz bulduğunuz anı tadını çıkarmaya bakın hele ortamda mutlu olmaya bakın yok illaki evlenmek istiyorsanız ben size teklif edebilirim😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣şaka şaka, ben de size bir tavsiye bol bol kitap okuyun neyi seviyorsanız hobileriniz nelerse bunun üzerine kitapları okuyun bir de YouTube’da Canten Kaya var hatta ben nasıl mutlu olurum diye yazın eminim işinize yarayacak bir çok videolar bulacaksınız, bir şey daha diyeceğim ama siz diyeceksiniz ki ben bu yaştan sonra ciddi olanlar görüşmek istiyorum ben de bunun aksine yorum ki bir tane erkek arkadaş edinme hatta bunun yanında üç tane de böyle içinizi dökecek bayan arkadaş etme ama ağzı sıkı olan yoksa sizden kızdığı zaman sizin ona sır diye verdiğiniz bütün bilgilerinizi ifşaeder, benimle yazışmak isterseniz beni takip edin bu arada ben kimseyi takip etmem bunu haberiniz olsun kızmaca da yok darılmaca da.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl19 yaşındayım ama erkenden çöktüm. Siz yine iyi dayanmışsınız
20 Yorumla
+1 yılbu günlerde kendimi pek iyi hissetmiyorum. ilgiye ihtiyacım var gibi biraz duygusalım. sınav da yaklaştıkça stresin artmaya başladı. evde biraz huzursuzluk var sanırım o da beni geriyor ben farketmeden. sevgilim iyi ki var tek bi mesajına her şeyi unutuyorum içim aydınlanıyor. umarım ben de ona o huzuru verebiliyorumdur. uyku düzenim çok bozuldu şuanda da uyuyamıyorum. buraya böyle içimi dökmek beni rahatlatıyor, yazmak istedim. iyi geceler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fena hemde 😢 yaşamak anlamsız geliyor. Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum hiçbir şey zevk vermiyor.. düşüncelerim de boğuluyorum. Umudum yok kalbim yaralı...
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yilmaz64 galiba olabilir biraz alıklık.
Cevap sahibi+1 yıl@kaansilen çok kötü şeyler yaşadım.. toparlanmaya çalışıyorum ama sanki olmuyor 😢
Cevap sahibi+1 yılÇok sevdiğim bir insandan ayrılmak zorunda kaldım herşeyim olan. Bana yalan söyledi görüşme dediğim ve gerçekten öyle bu sefer saçma sapan bi kskançlık yapmadığım elimden önceden yaşanan şeyler oldupu için rahatsız olmuştum görüştü.. özür dilemedi ve daha bir çok şey 1 ay oldu ama hala acısı taze. Çok kavga ederdik. Hakarette ederdi. İyi olduğumuz zamanlarda vardı tabiki.. sal.. ak yerine koyduğu zamanlarda. Bende ailesni arayıp ailesinden sakladığı bir çok şeyi anlattım heryerden sildi beni konuşmuyoruz. İlk defa birlkte olduğm insandı. Aileme ağzımdn kaçırdm. Onun ailesi de öğrndi. Hangi birine üzüleym bilmiyorm hiç iyi değilim yani😢😢😢
Cevap sahibi+1 yılGaliba ilişki yaşamayı beceremiyorum ya da cidden iyi insanlar çıkmıyor karşıma.. bu durum beni çok üzüyor.. Algılamakta zorlanıyorum. Ben mi kötüyüm yoksa sonradan değişiyor muyum bilmiyorum. 😔😢
Cevap sahibi+1 yılİlk defa birlikte olduğum bir insandı cinsellik anlamında 😔kalbimi sonuna kadar açtığım. Çok kıskandığım yeri geldiğinde kısıtladığım bir çok şey var konuşuyorum kendi kendime ona buna anlatıyorum içimde bi mahkeme kurdum yargılıyorum her gün o şu konuda haklı ben şu konuda diyorum sonra tam tersi. Çok üzülüyorum toparlanamam gibi özlüyorum kızıyorum nefret ediyorum tekrar başa dönüyorum 😔😔😔🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Kişi kendinin doktorudur.
Denilen metafor tam olarak bundan bahsediyor.
Bende bir kaç senedir kendime zaman ayırıyorum. Kendimi dinliyorum bakalım zihnim ne diyor ne anlatıyor neye ihtiyacı var gibi.
Çünkü insan beyni hiç durmuyor hep çalışıyor bir kaç senedir buna odaklandım iyi gidiyor.
Kendimi anlamak dinlemek gerçek olandır bu. Diğer insanlarla iletişim kurduğumda kendimi bilerek iletişim kurmak ve yaptığımın farkında olmak. Çok yeterli bütün mevzu bu mutlu olabilmek adına.20 Yorumla
+1 yılHer yaşın ayrıcalıklarını değerlendirirsen mutlu olursun nedir böyle gençlik hevesiyle ne gününu yaşayabilirsin nede mutlu olabilirsin ilk önce kabullenmeyı öğren gerisi gelecektir.. benim gözüme 30 ile 40 yaş arası kadınlar daha cekici geliyor heleki ne istediğini biliyorsa
10 YorumlaŞu an aynı durumdayım. Beni böyle yapan iş yerimdeki imkansız birine aşık olmamdan kaynaklı. Bir de herkesin iş yerinde mutsuz olması ve olumsuz hareketleri bana karşı. Resmen hayat enerjimi kaybettim. Çevredeki mutsuz insanlar enerjimizi sömürüyor maalesef. Ayrıca yalnızlıktanda kaynaklı
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Psikolojik olabilir mi acaba ve belli stresten sonra insan zaten kendini çökmüş hisseder ama önemli olan senin kendini motive etmen mesela yürüyüş yap yapıyor musun farklı yollarda yürü sabah mı yürüyorsun akşamda yürü değişik aktiviteler yaparsan rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılEvlenenlerde bosaniyor boş ver. Spor yap doga yuruyusu yap turlara katıl kurslara git yaz geliyor tatil yap hem çevren değişir hem yeni arkadaşlar edinirsin hemde moral motivasyon olur yüzün güler güldüren insanlar çıkar karşına
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Senin gibi süper bir hanım bu kadar karamsar hale sokaklardan kaynaklı hayatına bir düzene sok 30 yaşına dönersin yeterki bunu cani gönülden işte sana negatif elektrik verenlerden kurtul
10 YorumlaAbla ben 23 yasındayım sokakta gorenler beni 31 falan zannediyor oyle bir sey ki artık kendi neslimin trendlerinden de uzak yasıyorum benden biraz kucukler veya benle yasıt olanlar boyle yeni sarkıcılar rapcilerden falan bahsedince yarısını tanımıyorum iliskilerde de isteksizlik var mesela bu yasıma kadar da sevgilim olmadı saçlar da gidiyor oyle yani
10 YorumlaYüzunü görsem anlarım hafif kırışıklar varsa zımpara ile yani dermabrazyonla derin kazınır, çok daha genç cildin olur, plastik cerrahlar yapıyor.
00 YorumlaMaalesef herkes de bir mutsuzluk belirtisi var insanlar baskı altında kötü bir gidişat var refah seviyesi çok düşük �çimiz dışımız siyaset Kaos stres problemler diz boyu köleleştirilmiş halk
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım gençliğimi hiç yaşayamadım erkenden çöktüm hızlı yaşlandım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hep üzüntü sıkıntı bunalım depresyon içinde yaşadım kendimi çok bitkin hissediyorum hiç enerjim yok
00 Yorumla
+1 yılBende aksine yaş aldıkça güzelleşiyorum. Kadın olduğumu daha iyi hissettiğim yaşlarda olduğum için mutluyum.
10 Yorumla
+1 yılİnsanı üzüntü ve stres çökertir. Kurtarmayacak durumdaysan dolgu iğneleri yaptirmalisin az ise doğal kayısı yağıyla masaj yapmalısın yüzüne.
00 Yorumla
+1 yılSenin mutluluğa ihtiyacın var bir eşe bir dosta ama dikkatli ol o eş senin bugünlerini atatır hale getirmesin😊iyi günler dilerim
00 YorumlaSevginin olmadığı bir dünyadan sevgi dilenmek gibi bir şey. Belki sevilseydim saygı duyulsaydim her şey daha farklı olabilirdi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılSadece yaşına kafayı çok takıyorsun bence insanlar olmak istedikleri yaşa göre yaşayabilmeli hayatı ben ona inanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak ben şöyle söyleyeyim sana birtanem, ben yaş olarak senden gencim ama görünüş olarak ben de çöktüm ve de hissettiğim yaşı zaten sorma bile... ben derim en az 50 sen de 60...
10 Yorumla
+1 yılValla sen iyisin daha 20 li gençler var hayattan bıkmış gibiler.
10 Yorumla
+1 yılBende 36 yaşımdan gün alıyorum ben kendimi iyi hissediyorum Spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum ben çökmedim
Siz yediğinize dilar ediyor musunuz spor yapıyor musunuz00 YorumlaEee hayat şartlari boyle ama lafaya takma boş ver ben takmamayi ogrendim
02 YorumlaO depresyon bende olsa ben olurdum herhalde. Siz yine iyi dayanıyorsunuz
00 YorumlaTürkiye'de ya da orta doğuda cokmeyen yok hep sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılben 24 yaşındayım ben de ruhen çöktüm dışım 20 içim 120 jhghjjhj
00 YorumlaKimsenin farkı yok. Ruhum yaşayan bir ölü.
Ne olacak bizim bu halimiz?00 Yorumla
+1 yılÜlkede herkes mutsuz.
Kaygı ve korku bunu destekliyor.
00 YorumlaBen de senden 11 yaş ufağım şimdi den çöktüm
Malum ülke şart ları00 Yorumlaşimdi görmeden nedesek boş , belkide düşündüğün gibi değilsindir?
00 Yorumla
+1 yılMotora binmelisin rüzgarı hissetikçe aldığın hazza bambaşka
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekildeyim gerçekten çöktüm hayat enerjim kalmadı.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalnız olmanın etkisi ola bilir , etkinlikler bul kendine sosyal olmakta etki eder yaşamına.
00 YorumlaEn az 10 yaş daha gençsin sayısını hatırlamıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılmaalesef olabiliyor bende 26 yaşındayım ama daha büyük gösteriyorum senin gibi
00 YorumlaAbla ben 18im çöktüm , sen yine iyisin yani ehfsjf
00 Yorumla
+1 yılabla bence asıl evli olsan cokerdin dhdfkdfdf
00 Yorumla
+1 yılÇalışmıyorsan bi amaç bi gaye edin.. Çalışıyorsan hobi edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yaşındayım ve aynı durumdayım, Türkiye'de hayallerinin ölmesiyle birlikte sen de ölmeye, canlı canlı çürümeye başlıyorsun.
00 YorumlaGenc yaşta bu kadar çile halbuki tam da hayatin en güzel zamanları
02 Yorumla- +1 yıl
En kötü zamanları:(
- Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl evli olsan çökersin :) nasıl hiç bişey mutlu etmiyor? Bir işin gücün bobin filan yokmu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 42 yım bence biraz abartıyorsun sevinmek mutlu olmak yaşla değil de yaşantı ile alakalı bir durum değil mi?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı. Sevgi saygı huzur bitince insanın yaşının bir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılTakvimsel hesaplamalar ruhunu epey yipratmis bunu neden dert eder hale geldin nedenine inmek gerekiyor sana bunu düşündüren yaşam kaliten mi yoksa ruh halindeki sorunlar ve aşırı mutsuzluk mu?
00 Yorumla
+1 yılBende çöküntüdeyim hele şu sıralar, çok stres yoruyor adamı bide bu aralar baya kolay sinirleniyor hemen bağırıp ćagırmaya başlıyorum kısaca evet çöktüğümü hissediyorum 🥲
00 YorumlaTurkiye de yasayan mi oyle olur yasamayan mi orasini bilmem ama 18 yasindayim cikan beyaz saclar yuzunden sacimi boyamaktan yoruldum yeterli cevap bence
00 Yorumla
+1 yılEmin ol herkes böyle ben de böyleyimm hayat zor her şey zor insanlar çok zor hepimiz çöküyoruz kimisi hayattan koparıyor kendini boş ver akışına bırakmak gerek bazen bazı şeyleri ☺️🌸🌸 üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılOo sen böyle bekarken cokersen işin zor asıl evlilik cokertiyor
18 Yorumla- +1 yıl
Ay aynn yaaaa Allahtan bekarim
- +1 yıl
@pirpirella000 şimdi mi sukredion 😀olsun farkindalik güzel bak hayatına evlenince kaynana kayinpeder de cikicak tepene sadece kocanla ugrasmican bil yani simdiden bnde öyle evlendim sadece koca diye ama baktim cehennem çok yağ çeken politik bir tip olmam lazim bir nevi siyasetci gibi
Soran+1 yılO yorumu yapan ben değilim başkası yapmış gerçekten evlilik bu kadar zor mu?
- +1 yıl
Kusura bakma o esnada işim de vardı farkedememisim evet zor yani çoğu evlilik böyle özellikle turkiyede bnce yabancı ülke düşün
- +1 yıl
Bak Bn gorucu usulu olmasına ragmen çok zorluk çekiyorum ki gorucu usulu daha güvenilir bakilir
Soran+1 yılNeresi güvenilir tanımadığın huyunu bilmediğin adamla bir ömür geçirmek akıl mantık işi değil
- +1 yıl
Ya öyle düşünmüyorum benim ailem ole derdi birileri araci olursa daha iyi en azından onlar tanio diye
- +1 yıl
Aynn katiliyorum kizlar
+1 yılBende aynı böyleyim mutluluk sanki bana haram ama evet bu aşksızlıktan doğru insanı bulmakta imkansız olduğundan benim mutsuzluk aynen devam
00 YorumlaKadınların ruhu her zmaan 18 yaşındadır önemli olan o ışığı ortaya çıkartan birisiyle hayatı paylaşmak😍
00 Yorumla
+1 yılBunun birçok sebebi olabilir senden ailenden öevrenden veya ülkenden kaynaklı hepsi olabilir kendine bakabilmen önemli
00 Yorumla
+1 yılben bitik değilim turkiyede yaşamakla alakası yok ben her yıl makedonya-turkiye arası gidip geliyorum bi değişiklik yok gayet enerjik bi insanım
00 YorumlaAynı yaştayız ve bunun Türkiye ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ben yurt dışındayım ve masefe bu durumdayım bende
00 Yorumla
+1 yılBende senle aynı yaştayım ve psikolojim bozuk bu aralar. Berbat hisler yaşıyorum ama biliyorum ki gececek. İstesen foto at yorum yapabilirim
00 YorumlaBunu emin ol %80-90 kesim yaşıyor çünkü Türkiye şartları erken yaşta yaşlanıp psikolojik olarak çökmemiz için yeterli sebep 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yıleminim sana yavşayan olck yorumlarda , dikkat et , herkes ekmeğinin peşinde herkes mutsuz
10 YorumlaDahada kötüsü mutlu olurken aniden mutsuzluk hissi 😔
10 YorumlaBotoj yaptir canlanir. ya da salyongoz kremi kullan
00 Yorumla25 yaşındayım bende senin yaşında hissediyorum ama dikilen dedik ruhen
00 Yorumla
+1 yılabla ben 18 yaşındayım ben de 60 yaşında gibiyim boş ver bi sekilde geciyo hayat
00 Yorumla19 yaşındayım saçımda beyaz çıkıyor yeterli cevap bence
01 Yorumla- +1 yıl
Saç beyazlamasının stres veya üzüntü ile alakası yok, doğru bilinen bir yanlış maalesef.
Yooo ben hep genc hissediyorum yaşımı hıssettiğim yaşım benim yaşımdır
00 YorumlaAbla sen 37 yaşında çökmüşsün biz 18 yaşında ölmeyi düşünüyoruz:)
00 Yorumla
+1 yılHerkes öyle değil kafana taktığın sorunlar var sanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne