Ayna ayna hadi söyle benden daha meleğimsi var mı😇😬
Ayna ayna hadi söyle bana benden daha arsızı var mı?

Manga🖤
Ayna ayna hadi söyle benden daha meleğimsi var mı😇😬
Ayna ayna hadi söyle bana benden daha arsızı var mı?

Manga🖤
"Sence ben kıza mı benziyorum, Yoksa erkeğe mi?" Diye bir soru fena olmaz ya. Hoşuma gider verdiği cevap. İster Erkeğe benziyorsun desin İster Kıza benziyorsun desin, Her şekilde verdiği cevap hoşuma gideceği için sıkıntı yok 😂
NOT; Bir resim koy demeyin kgappcajcaoj
NOT 2; Bir keresinde 1 veya 3 yüksek ihtimal 1'dir neyse bana "Merhaba Melis Abi" demişti pvmsmpvsks 😂 o gün pek takılmamıştım ama Yakın bir tarih'ten beridir Hep Merak ederim İnsanların beni Kız olarak mı Erkek olarak mı gördüğünü. Hpacfpjapgja 😂 Kız ve Ailesi Kürt'tü bu arada belki ondna Türkçeyi iyi öğretememişlerdir 1 yaşındaki çocuğa şimdi olsa öyle demezdi ama.
Ayna ayna hadi söyle benden daha ponçiği var mı 😜😂😂
evet ne kadar minnoşum 😂😂😜
😂😂 ponçik bir pofidik minnoşum bak o kadar shdhd
Teşekkürler minnoşum 😂😂❤
Sihirli deynek alışmışım ayna hiç düşünmedim :D ama sanırım geleceğim hakkında sorular sorardım daha çok. hayatımın son günü nasıl olacak. ya da daha ne kadar zamanım var bunu öğrenmek isterdim. çünkü o zaman zamanımı daha iyi kontrol edebilir ve boş işler için zaman kaybetmezdim. bir de evren ile ilgili sorular sormak isterdim
Öleceğim zamanı falan bilmek istemem muhtemelen. Sayısal numaralarını söylesin yolumuzu bulalım :D
Teşekkür ederim :D
Cevap
24Cevap
Eeey gidi ayna de bakayim bana. Bu zamana kadar ettiğim işlerde hangisi yanlış hangisi doğru? İnsanlara karşı ben mi haksızlık ettim onlar mi bana? Tabi sınırı yoksa başka şeyler de sorardım. Mesela zihnini merak ettiğim kişilerin ne düşündüğünü öğrenmek. Hangi takım şampiyon olacak bunu da sormadan edemem. Tabii bu sene haricinde.
Guzel miyim bne ayna
Arkamdan konuşanlar ne söyledi
Ayna senin rengin ne tam olarak
Hey ayna nasılsın bugün
Ayna hep sana ayna diyorum isminin ne olmasını isterdin söyle öyle hitap edeyim-
Ayh saçma evet ayna ile konuşulmaz arkadaşlar sakin
ayna ayna söyle bana
ne zaman ölecem derdm
Hayatım ne zaman iyi olacak ne zaman meslek sahibi olacağım ne zaman aşk olacak vs. Aşk önemli değilde meslek önemli benim için
En sonunda kendimi atıcam bir yerden bitecek bu iş bıktım artık aynı günleri yaşamaktan
Elma kurdu elma kurdu söyle bana seçim sonrası elmayı kaçtan alacagiz 😂
Dolar bazında mi Euro mu TL mi sorun orada zaten 😅
Ben zaten bizi düşünmüyorum elma kurdunu düşünüyorum biz zaten yiyemiyoruz 😂😂😂
Kuru deyince aklıma pudra şekeri çekenler geldi birden tabiri cahizse bir kaç kilo bizde alalım elmalı tartın üstüne iyi gider 😂😂😂
Laboratuvarda birinci kalite saf pudra şekeri üreten arkadaşlarim var elmalı turta senden pudra şekeri benden saf olmak kaydıyla 😂🤭
Seçimden sonraya kalsın o zaman 🤪
ayna ayna çabuk söyle bizim (varsa eğer nasipteki zilli 🙃) zilli şu an neler yapıyor 🤔
(kesin KS diye bi yerde boş boş dolaniyodur kör olmayasıca 😁
Ayna ayna söyle bana benden çirkin kalplisi var mı bu dünyada ‽
Saçımı sarı yapsam nasıl durur diye sormak isterim.
Ayna ayna söyle bana gercekten istediğim kişiyi bulabilecek miyim acaba
Ayna ayna söyle bana var mi benden daha 12den atani bu dünyada 😂
Ayna ayna söyle senden daha malı var mı 🤣🤣🤣
Ben daha guzeli yok biliyor musun diye sormak isterdim 😂😂
Ayna ayna 🪞 söyle bana?
Oda beni seviyor mu?
Sanırım kimle evleneceğimi ve mutlu muyum diye sorarım ona göre hazırlarım kendimi
Benden daha yakışıklısı var mı diye sorardım oda cevap olarak yok diyecekti zaten
Böyle demem günah olabilir ama bazı ölen insanların şimdi ne durumda olduklarını sorardım.
Ayna ayna söyle bana, benim mutluluğum kimlere batıyor
Baş ağrım ne zaman geçecek?🥹
Sitede kimin eli kimin cebinde sormak isterdim
Ya biz görüyoruz ve biliyoruz da böyle çok masum baksanız hanımefendi gibi görünüp yemedikleri pok kirmadiklari ceviz kalmayan belli başlı modeller var burada sorsalar hepsi namus abidesi rahibe Teresa gibiler salağa yatıp görmezden geliyoruz zaten bizde
👏👏👏👏
Nabüün lan değişik derim
Ayna ayna söyle bana üniversite ne zaman bitecek ve ne zaman bir meslek sahibi olucaz
Ayna ayna söyle bana benden salağı varmdiir bu dünyada 😃
Beni seven kişileri sorardım sonra onlarla iletişime geçerdim yeni bir aşk başlardı
Ne sormazdım ki sonra aynada benim gibi takıntılı olur du
ayna ayna söyle bana benden dahaaa 🤪
Ayna ayna söyle bana ben ne zaman öleceğim
Ne zaman öleceğim ve nasıl öleceğim
gelecekte nerde olucam esim kim olucak
var mı benden daha şeytanı 😄
Evleneceğim kişinin ismi ne
Ben ne zmn olcem
seçim sonuçlarını 🤣🤣
Seçimleri kim kazanacak?😄
Cennete gidecek miyim? derdim.
Nasil hemem kolau ölürüm