Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmazsan sevinirim çünkü bende okuyorum ve senin ima ettiğim şeyleri yapmadım..
Bozuk kelimesini asla kullanma çünkü kimse kendini o kadar teslim edicek kadar salak değil, kontrollü bir şekilde hevesini alıyorlar diyelim biz ona çünkü öyle..
Herkesin kendi hayatı, kendi yaşantısı birşey diyemezsin ki ona.. Aldığın edep ile ahlak ile alakalı rahatlığa kavuşmuşsun evet ama kimse ilk başta hadi gtü başı dağıtalım havasında olmaz ilk korkar ama çılgınlık yapmak da hoşuna gider mesela sevgilinde bir gün kalmak romantik bir şekilde uyumak her kızın hayali ama kusura bakma da masumca olan bütün hayalleri de cinselliğe çeviren erkekler.. Bozuk diyip geçiştirdiğiniz kızlar da severek yapmıyorlar bu işi kandırıldıkları için yapıyor.. Bu yüzden bu haldeler.. Erkekler biraz düzgün olsa, kızlar da rahat durur merak etme.. Ben sırf korkumdan ilk sevgilimi şehir dışından istedim yanyana olmayalım diye ilk platoniğim telefonda neler dedi bana ben mi kışkırttım onları hayır onlar beni kışkırtmaya çalıştı imalarla ya da direk sözlerle ama kimsenin dediğine uymadım.. Dikkatli olmak gerek ve aileni düşünerek hareket etmek gerek olay sadece bu.. ama bunu düşünemeyenler var.89 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerizekalı ilk önce oku ondan sonra yorum yap.. Ben orada siz ne anlarsınız gerizekalılar diyip yazan kişiyi kötülemedim.. Amann bu sitede ne garip anasını satıyım ya kısa cevap yazarsın ayrı der uzun yazarsın yarası mı gocundu.. Oglum adam soru sordu bende herşeyiyle açıkladım sizin ki sen ne anlarsınız demediğim için mi yaram oldu yani.. Helal olsun valla ne diyim. @Ultramega
- +1 yıl
Sakın ya sagol cevap için yarası olanlar elbette var
- +1 yıl
Sizin zekanız beyniniz yok mu doğruyu yanlısı ayırt edemiyormusunuz gevseklerin iki lafına kanacak kadar geri zekalı bir yaratıkmısınız? Üniversiteyi kazanacak kapasitenin içinde kendini koruyabilecek düşünceler yoksa yemisim öyle kızı sorunun lafı ağır olmuş ama açık ve net olmuş.
Cevap sahibi+1 yılBen kendimce açıklama yaptım ve sonucunu da söyledim aldığın edep, ahlak ile alakalı.. Sonunu düşünemeyen biri asla bunu yapamaz zaten demek ki kendini koruyacak, savunacak cesareti olan biri ki kendini bu hallerde görmek içini acıtmıyor. Ama sen hep kızları suçlamışsın kızların aklı yok demişsin de kızlar korumasızdır, savunmasızdır ve hep bir erkeğin korumasını ister akıl ile değil güven ile alakalı bu.. Sanki siz erkekler aşkla yaklaşıyorsunuz da kızlar üstünüze atlıyor ya.. Hırsızın hiç sucu yok mu @Ultramega
- +1 yıl
Kizlar korumasiz mi siz kendinize guvenmiosunuz sorun bu kendinizi acindiriosinuz hep
- +1 yıl
Çoğunuz aynısınız boş yapmayalım 😉 lisedeki kız üniversiteye gittiğinde aynı karakteri aynı duruşu sergileniyor. Heleki anneciğim çalışır okurum nolur gideyim diyen tipler var onlardan çok korkun bunlar üniversite hayatı görmeye gidenlerdir evden uzaklaşmaya çalışanlardır bazısı clup ortamı sağ sola gitmek için giderler emin olun öyle...
- +1 yıl
Heleki şu anneciğim üniversite olucan ben ayaklarına yatan kızlar var ya onlardan çok korkun... Elalemin arabasına binip kız arkadaşlarına hava atan var be. Cluplerde zil zurna sarhoş olan var yemeyin bizi biz herşeyin farkındayız bu yüzden size değerimiz güvenimiz yok. Geleceğin anneleri eskide kaldı siz nesiniz bilemiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarim birgun namusu bacak arasinda olmadigini anlayanlardan olursun. Yirik oatla gibi igrenc ifadeleri malesef ki okumamislardan duylmuyor. Okumakla sadece okumus olanlar var birde bakis acisi var kendine ileri bakis acisi kazandirmaya bak diyorum. Ve soyler misin sen ne kadar kalitelisin madem oyle bakiyorsun senide bozuk olarak bicimleye biliriz
47 Yorumla- +1 yıl
Düşüncene saygı duyarım ! Sen öyle düşün ben kendı kımlıgımı bıldıkten sonra 😊
- +1 yıl
Namus neredeymiş? Namusu bedenden bağımsız tutmak akıl işi midir?
- +1 yıl
Mal işte arkds onuda öyle kabullen ne deyim !
Cevap sahibi+1 yılHepinizi zihniyetinizle bas basa birakiyim allah uzak tutsun sizin gibileri
- +1 yıl
Namus iki bacak arasinda degil de nerde peki
- +1 yıl
Namus dediğimiz kavram zaten iki bacak arasindir. Oradan dikmişti. Demek ki ya o boku yedin ya da o yolda ilerliyorsun..
+1 yılannenle babanın tanışma oranı 27000000000/1 (sallamıyorum ortalama bir istatistik kuramı) ve işin içine genetik ve psikoloji katarsak yeni bir insanın ortaya çıkma oranı neredeyse mucize
şunu hepimiz biliyoruz ki kadınlar ve erkekler neslini en iyi devam ettirme ihtimalini iç güdüsel olarak hesap ederler ve eş tercihini yapmaktaki kilit faktör budur fakat 21. yy da en güçlü ya da en uyumlu bireyi seçmedeki kriterler değiş geçmişe göre çooooook farklı ten uyuşmazlığı diye bir şey var mesela anlaman için veriyorum bu örneği sanma ki art niyetli ya da laf sokma çabası var
annen ve baban cinsel olarak uyumsuzsa yani ten uyuşmazlığı varsa cinsel olarak birbirlerini tatmin edemezler birbiriyle sevişemeyen bir çiftin çocuk yapma ihtimali nedir sence?
öteki yandan eşinle sevişemiyorsan bastırılmış öfke ve libido ortaya çıkar ki bunun çok ağır sonuçları olduğunu ana haberlerden '' eşini 39 yerinden bıçakladı '' '' kocasını satırla doğradı '' '' tavuğa tecavüz '' gibi başlıkla izleyebilirsin
senin anlayacağın tamamen iç güdü dostum
tamamen iç güdü...10 Yorumla
Evet, Üniversiteli kizlar cok kötü degil mi?
- Kendileri gibi okumus kisiler ile Evlenmek istiyorlar, yani senin gibilere kiz yok.
- Ekonomik özgürlügü oldugu icin sizin Kul köleniz olmuyorlar, baska taktirde bir kadin zaten sizin gibiler ile beraber olmaz.
- Evlendikleri kisiler ile esit olmak istiyorlar onun hizmetcisi degil.
Cok kötü Üniversiteli kizlar :(41 Yorumla- +1 yıl
Sende götüne kına yak 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılBozuk biraz cirkin bir tabir. Soruya gelince siz bakir misiniz. Siz bakirseniz bakire bir bayan istersiniz hakkinizdir. Ama obur turlu oyle bir hakka sahip degilsiniz. Zina edenler yalnizca zina edenlerle evlenir...
64 Yorumla- +1 yıl
tencere kapak misali diyorsunuz
- +1 yıl
İşte budur ya saygı duyuyorum !
- +1 yıl
Aynen oyle diyorum. Bir erkek karisi olmayan ilerde baskasinin karisi olacak bir kadinla birlikte olmakta bir sakinca gormuyorsa baskasi da onun karisi olacak kadinla birlikte olmakta sakinca gormez. Bu gayette adil ustelik.
Herkes esinin ilki olmak ister bazı hatalar yapilmistir genellikle pisman olunmustur ama benim dusuncem ask sevgi bir omur boyunca ayni yastığa baş koymak cinsellikten ibaret değildir. Ama evlenmeden önce kadin esi olacak erkeğe dürüstçe anlatmalidir bir erkek kadının gecmisini belki kaldırabilir ama aptal yerine konulmayi kaldiramaz. Basima geldi sevdigim bir kiz vardi bilmiyordum bozuk oldugnu bir gün soyledi aglayarak ama biriyle birlikte oldum degilde tecavüz ettiler bana 5 yaşındayken diye bu yalan itiraf iliskinin sonunu getirdi
10 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmamak lazım ama bana soracak olursan kesinlikle bir kızla ilişkiye girmeyi bırak orasını burasını bile ellemem sevgilim olsa ama tabi daha üniversiteye gidemediğim için bu yasta kızlar bana ayak bağı olur ha işte sevgilim olsa dediğim gibi adaplı davranırım ama bazı erkekler var karısının onu tatmin etmesi ona yetiyor bazı erkekler var karısı sadece onun olmasını istiyor tercih meselesi namus iki bacak arasında mı evet ama sadece ordamı hayır bakire olup her türlü haltı yiyende var yani sonuç olarak her zaman böyle olmuştur üniversiteler bir şey yapmıyor önceden gizliydi kimse kimseyi bilmiyordu şimdi biliniyor ama neyse yani sen namuslu birini arıyorsan bulursun ha bunu söylerken bir çok defa ilişkiye girmiş kızlara *rospu demiyorum ben onları yargılayamam ama öyle biriylede evlenmek istemem istiyen buna geri kafalılık desin ben eşini sahiplenme diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamusu iki bacak arasında arama diye bir şey yoktur bu isteyerek ya da istemeyerek bozulmuş bayanın savumasıdır. bu sözle hem savunmasını yapar hem de içini rahatlatır. böyle diyen kızlar hiç zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayın kendinizi koruyun bu cümleyi kurmak zorunda kalmayın..
26 Yorumla- +1 yıl
Nerdesın sen !
- +1 yıl
sorarım sana gizli kullanıcı... bir erkek kızlık zarı var diye bir kızla evlendi diyelim deeee ya o kızın kulak zarı patlaksa? işte bu zaman o zamandır. bu zamanda kızlık zarını koruyup diğer bütün zarını patlatanların da bir okadar çok olduğu zamandır. at izi it izine karışıyor vesselam.
Cevap sahibi+1 yılah güzel kardeşim kulak zarı namahrem değil. oysa iki bacak arasındaki zar diye basitleştirdiğin şey için koskaca ayet iniyor. sorsak hepimiz elhamdülillah müslümanız peki ne kadar yapıyoruz müslümanlığın gerektirdiklerini ne kadar dinliyoruz Rabbimizin söylediklerini bak ne demiş
(Ey Resulüm, müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar! Müslüman kadınlar da ziynetlerini göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar örtsünler!) (Nur 31
Rabbim biliyor ki söylüyor uzak dur avret yerini koru diyor.. kulak zarı kıyas yapmak için saçma bir örnek olmadı mı bir düşün?
ha kız bir hata yapmıştır çok pişmandır. onun için de bak hz. muhammed ne demiş ;
tevbe eden günah işlememiş gibi olur.. o kızı Allah bile affeder bu sözümde erkeklere olsun, biz kimiz ki affetmeyelim?- +1 yıl
Guzel 👏
- +1 yıl
Ondan sonra neden bayanları bilmem ne objesi olarak görüyorsunuz hahahaha nasıl görmeyelim arkadaşım. üniversiteli kızın biri clupte zil zurna sarhoş birisi iki günde kendisini ayarlayan erkegin arabasında hava atıyor ahahah evlenilecek kızlar eskilerdekaldı biz eğleniyoruz bu yüzden 😉😉😉
+1 yılBence kardeşim sen kızların evde oturması ve ev kızlarının daha namuslu olduğu düşüncesini kendine inandırmış birisin. Yanlış yoldasın bozuk olmayan kız arayan bozuk erkek olmuycak. Söyle bakalım sen ne kadar sağlamsın
13 Yorumla- +1 yıl
Eyw allah bılır okdrını
- +1 yıl
Yargılamamak lazım çok temiz kızlarda var çok bozuk kızlarda. Ama üniversite ya da evde değil genel olarak.
- +1 yıl
Tabıkı 😕
Umarım bir kızın olur ve üniversite kazanır. işte o zaman gurur duyacağın an bu yazdıkların aklına gelsin de bin pişman rezil rüsva olursun..
36 Yorumla- +1 yıl
Sende kına yak 😬
- +1 yıl
l*n bunlar mnyak bedduanında bır adabı var
- +1 yıl
Onu allh bılır ama sen konusmlrına dıkkat et sıkıntın kımleyse ona söyle ! Bunu hak etmedm
- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadına "bozuk" diyebilmek ağır bagnazlik gerektirir. Cadirlarinin tentesi nereyi gosterse oraya yönelen erkekler yapar bu yorumu genelde. Cinselligi hâlâ çirkin bir şeymiş gibi yorumlayan tabulariniz batsin. Bir deliği hayatinizin cercevesi yapıp gelecek planlari kuruyorsunuz ya, diyecek ne kaliyor?
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam anlıyoruz senı sakın :)
- +1 yıl
Universitelerde 7/24 Taocu sevisme sırları ogretiyorlar zaten. Kampüs kapilarinda fantazi ic camasirlari satiyorlar. Profesorlerin hepsi de p*rno yıldızı (!) Komiksiniz cidden!! Ignorance... blahhh!
- +1 yıl
Bekareti olmayan kiz bozuktur. O delikte namustur.
- +1 yıl
Hepimiz bir vajinadan çıktığımıza göre, konuşacak başka söze gerek yoktur. Çapı dar adamların şu namus bekciligi de takdire şayan, doğrusu. Malafatinin büyüklüğüne göre hemcinsleri ile yarışarak büyüyen bir nesilden de ancak bir Delik kadar bakış açısı beklenir zaten, siz de haklısınız.
+1 yılünv okuyan mı gerçekten etraf saçma sapan ilişkilerle dolu yani insanlar o kadar salak hareketleri var ki hem kendi değerini düşürüyor hem de ilşkiyi ben ciddi ilşkiden yanaym ne kendimi kullandırırım ne ben kullanırım
15 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin 👏👏👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Helal olsn delıkanlı kız işte 😉
- +1 yıl
etrafda delikanlı insanlarn sayısı gittikçe azalıyo yarn sevd insañin yüzüne bakacak halleri kalr umarım
- +1 yıl
😏 malesef ya
Bozuk kelimesi sence de çok yanlış bir tabir olmamış mı?
42 Yorumla- +1 yıl
Tabıkı yanlış oldu
- +1 yıl
Bunu bilmen güzel :) Sadece okuyanlarla alakalı bir durum değil ki. Bir insanın içinde varsa kapının önünde bile bulur. Genelleme yapmanızda hoşuma gitmedi. Eğer kastınız önüne gelenle birlikte olan kızlarsa katılıyorum size. Evlenmemeleri lazım en azından düzgün insanlarla..
- Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılgenelleme yapma ama çok var öyle tipler bazen ben bile diyorum erkekler iyi gülüyorlardır böylelerinin arkasından kendini rezil eden mahveden çok tip var. amaçları ne anlayana aşk olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Yanı sağol benı anlayan bır sen varsın bu duruma düşen kızlara yazık edıyolar kendılerıne benım düşüncem bu 😕
Erkekler bir kızı bozmaktan övünç duyarken neden evlenirken kendilerine gelince böyle kıstaslar arıyorlar? (Koklanmamış çiçek)
33 Yorumla- +1 yıl
Bılmıyorum işte bu konuyu o yuzden actık çözüm yok kı
- +1 yıl
Ne ekersen onu biçersin bakir bir adamın bakire bir kızı istemeye hakkı var ya da bakire olmayan kimsenin günahına girmemiş bir kızı... Ama bazılarının hayallerini yıkıp yıkıp bakire kız istemeye hakkı yok onuda bilin söze gelince eşitlik var dersiniz hani neresinde? Bence eşitlik böylede olur 😉
- +1 yıl
işte o kızı bozanlar şerefsizin önde gidenleri
+1 yılBencede bozuk kelimesi çok ağır olur eğer bir insan Cinsel birliktelik yaşamışsa o onu ilgilendirir ben evlilik dışı Cinselliği pek tasvip etmiyorum çünkü ülkemizde her şey yozlaşmış durumda bir erkek bakire bir kızla birliktelik yaşadıktan sonra bunu bir zafer kazanmış gibi çevresindekilere anlatır fakat kız tarafında ise duygusal çöküş söz konusudur erkekler genelde kızları Cinsel tatmin aracı olarak görürler bu bir gerçek en azından bizim ülkemizde bu böyle burda Bahsetmemiz gereken bakire olup olmamak değil davranışsal bozukluktur bence kızların bir kısmını gözlemliyorum genelleme yapmadan çok cıvık hareketler sergiliyorlar insan ister istemez onlarla alakalı ön yargılı düşünüyo tabi illaki herkes evleniyo bir şekilde ama her şey evlenmeyle bitmiyo maalesef daha sonrasında ise kaç çift birbirini aldatıyor rakamlar korkunç seviyelere ulaşmış durumda ben mesela bekar bir erkek olarak güvenebileceğim bir insan arıyorum o yüzden evlenmek çok zorlaştı günümüzde zaten
00 YorumlaSen niye bu kadar dusuksun her üni okuyan basitmi senin bacin yok mu yoksa akrwbandami yok simdi sana gün yüzüne cikmamis laflar solemek lazim ama senin mayan onuda kurtaramaz ne demişler katrani kaynatirsin olur sana seker cinsini... Cinsine ceker bikerede o beyninle dusun sonra düzgün bisey sor sanki sen çok duzgunsun :))
03 Yorumla- +1 yıl
Sen soruyu gtdn anlamısın her neyse cok aydınlattın bızı
- +1 yıl
Annene selam söyle 💪
+1 yılUniversite okuyan kızlar deyip genelleme yapamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklısın üzerine alınman sacmalık biliyoruz namusuyla okuyanı !
+1 yılsen bozuk degilmisin? neden bozukluk sadece bacak arasindan aranan bir sey ki? sen yapicn onun cani yokkk arkadas yapmayn etmeyin yaa biraz mantikli dusnunn onden bozdurmadi arkadan yapmişsa sıkıntı degil galba seninn icin ne demek bozuk :D guluyorum sadece sen aldin kizi evlendin ilk senle yapti eywww sen işe gitttin o işe gitti 3 5 yil sonra biri aklindan cikmiyor gitti verdi ona nerden anlican? ici bozuk olmasin onemliii olan.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle biriyle evlen arkadsım
- +1 yıl
eyww
vallaha sadece özel okullarda o tarz kızlar var diğer okullarda pek yok
15 Yorumla- +1 yıl
l*n gerizekalı mısın bu nasıl genellemedir mal
asıl devlet okullarında ne pislik varsa var
aileler kültürsüz çocukları kültürsüz
bu insanın yapısıyla ilgili özel devlet diye ayrım yapamazsın - +1 yıl
Arkadslar sevıyeyı düşürmeyin lafınızı tartın
- +1 yıl
ne alaka ya özelde okuyorum ve hc bir ilskim olmadi opsmkte dahil genelleme yapma!
+1 yılHiç üzerime alınmıyorum ben okumaya gidenlerdenim. Erkekler de farklı değil hatta bin beterler.
32 Yorumla- +1 yıl
Alınma zaten sen kendınden sorumlusun.. Doğrudur belkıde erkekler daha fenadır 😐
- +1 yıl
Her gün dersten ciktigimizda sınıfın önüne yığılmış oluyorlar. Acınası.
+1 yılGenelleme yapmamak sartiyla oyle olanlar icin bir sey soylemek gerekirse hqyatimi yasiyim onunlacda oliyim bununla diyolar bilmiyolarki asliNda herkesin gozunde basitlesiyolar
20 Yorumla
+1 yılBir kadınla ilişkiye girdin mi arkadaşlarına böbürlene böbürlene anlatıyorsundur ama kadın yapınca bozuk oluyor. l*n sen evlenme !
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bil ki sana burada kızan kız bozuktur. Çeneni ellerini yorma. Bozuk insan düzelmez namus 2 bacak arasında olduğunu kabulleneneyenler terk edilmeye, kötülenmeye maruz kalırlar burada sana kusarlar öfkelerini.
13 Yorumla- +1 yıl
Sagol kardesm bılıyorum bunu zaten bozuk para gıbı harcamışlr yazık !
Cevap sahibi+1 yılBozuk para en azından işe yarar. Hakaret olmuş bozuk paralara
- +1 yıl
Evlenmeyız olur bıter !
+1 yılZaten üniversite bitiriren kizlarda sizin gibi kekoları değil onlarda okumuş kişileri seçiyorlar.
100 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. bozuk derken ne yapıyorlarda bozuk kelımesını kullanıyorsun?
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılSirf kendini arkadas cevresine kabul ettirmek icin alkol batagina dusen cok erkek var. Genelleme yapmayin
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın olabılır 😐
Sadece kızlar değil bu dediğin kızlı erkekli bir grup her üniversite mutlaka bulunur ve size bulaşır
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBozuk ne kadar iğrenç bir kelime ya? Tamam haklısın da 'bozuk' olmamış.
11 Yorumla- +1 yıl
Olabılır haklısn 😐
ne malsın ya bende üniversite okuyorum.. her üniversite okuyan bozukmu? ne kadar dar bir zihniyetin var senin..
50 YorumlaHaklisin, bende düşünüyorum kızı nasil bulucam diye. Bizim okuldaki kizlarin hemen hemen yarisini biliyorum bozuklar tespit doğru.
11 Yorumla- +1 yıl
Sagol kardes bende bunu gördm !
+1 yılGenelleme yapmak yanlış bence namusuyla okuyan bır sürü kişi var.
30 YorumlaGenelleme yapmasan daha iyi olurdu çünku her kız ayni degildir tıpkı her erkegin aynı olmadigi gibi
40 Yorumla
+1 yılBirader sen evlenme zaten senin gibi insanlar üremesin bu ülkede
41 Yorumla- +1 yıl
Alıp verelım ekonomıye can verelım? Sktr
+1 yılevet kendilerine yazık ediyorlar ama nolursa olsun bozuk kelimesini kullanman yanlış
31 Yorumla- +1 yıl
Ya ne dicekti?
Bozuk ifadesi yanlış oldu kardeş...
İnsanın içi bozuk olmasın yoksa evdeki de aynı dışarıdaki de Ünideki de11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
niye genelleme yapıyorsun ki? ayrıca namus sadece iki bacak arasında mı senin için? bedeni bakire olacağına ruhu bakire olmalı her iki tarafında
15 Yorumla- +1 yıl
Düşüncene sygı duyarım fakat ayrı düşüncelerdeyız
- +1 yıl
Canım kardesm söyle düşün ben evlenecegım kişi yok zaten evlenmekten yana bırıde degılım evlenmıycm evlenırsemde o kışının hayatını bılmem lazım yanı öyle yenı tanıdıgım bırıyle hemen otrup anlaşan evlenelım diye adım atacak bırı degılm davula degmeyen tokmak kalmamış fakat davul patlak degıl hesabı.. İğrenç ya kuscm şimdi bana göre degıl benım için en doğrusu lise bıtırmış bırı bulmak !
- +1 yıl
Saçmalamışsın ruhun bekareti bedenini korumasına bağlı zaten
+1 yılher uni okuyan aynı değil emin ol benim şu an sevgilim yoksa ciddi düşünen bir erkek olmadigi icin yok bende erkekler için aynı seyi düşünüyorum yanii
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDandik universitelerin dandik bolumlerindeki kalitesiz insanlari gorup genelleme yapmayin.
30 Yorumlaben şahsen üniversite okuyan bir kız istemem, herşeyi bildiklerini sanıyorlar ama bişeyden haberleri yok. gözleri fıngır fıngır oluyor. köylü kızı daha iyi
12 YorumlaDogru soluosun ama bencede genelleme yapmamalisin kardo ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Olabılır
+1 yılDeğindiği konu güzel ama soruş şeklin fazlasıyla kaba , pek olumlu cevap bekleme bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Sagol kardes
+1 yılBozuk ne lan? Nasıl iğrenç bir beynin var senin?
Özgüveni olmayan erkek musveddelerinin işi o.20 Yorumla
+1 yılDüşünmem büyük ihtimal, zaten takıntılıyım. Kafamı kurcalar durur...
10 Yorumla
+1 yılSen milletin namus bekcisi misin sanane kizlardan evlenmeyi dusunmuyorum diyosun kizlar hakkinda da konusuyosun. Sen butun universiteleri tek tek dolasip kizlari mi takip ettinde bu kaniya vardin kendini bilmez bir iki kisinin yaptigi seyi gorup bunu herkese màl etme hem sen bunlari dusunme birakda onlari alanlar onu dusunsun
09 Yorumla- +1 yıl
Acın taze senın canım anladık 😬 yarası olan gocunurr 😬
- +1 yıl
Universite okumadigim icin yaram yok canim :-D:-D
- +1 yıl
Kışıselleştrme konuyu sordugum soruyu b*k ettın ya resmen sıctın sıvıyon ya 😕 mumkunse yorumlama sen 😯
- +1 yıl
Bu cirkinlikle sana bozuklar bile bakmaz afacan seninle laf dalasina girmicem kedi ulasamadigi cigere pissss dermis hahahahhhh
- +1 yıl
Ben ciğer sevmem ama parasını veriyim sen ye 😇
- +1 yıl
Senin tipin super ya sanki kezban
- +1 yıl
😬 kezban bıle degıl bence
- +1 yıl
Sadece guluyorum size :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
- +1 yıl
gul anca onu yaparsıon zaten kendı tıpıne bakmadan baskasının tıpını yargılıyosun
+1 yılbekaretin üniversite ile ilgisi yok. bekaretini yitirmiş kızla evlenirdim tabi, namus veya sadakat iki bacak arasında değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Yanı karının daha önce biriyle yiyismesi hiç mi zoruna gitmiyor
Ayyy genelleme yapma ayol herkes aynı değil ay ayol
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma. Ama illa cevap istiyorsan herkes önce bir kendine bakmalı.
40 Yorumla
+1 yılsenin gibi beyin yapisi #bozuk insanlar yuzunden bir cok insan genellemelere tabi tutuluyor...
artik boyle seyleri birakin... Aysenin yaptigi seyden dolayi fatmayi çember icine alamazsiniz... aklina adeyim!!!72 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
😬😬😬
+1 yılPeki arkadaşım bir erkek olarak soruyorum onları kim kandırıp bu hale getiriyor
10 YorumlaGenelleme yaparak neden seviyeni düşrüyorsun? Seninde mutlaka üniversite okuyan kız tanıdıkların vardır..
20 YorumlaBozuk kelimesi yakışmaz her kız böyle değil en azından tanıdığım bissürü okulda edepli namuslu kız var genelleme yapamazsın
10 Yorumla
+1 yılBizim ulkenin mallari daha hala boyle seylerin pesinde.
20 Yorumla
+1 yılBen hic dusunmuorum evliligi isim olmaz kadinlarla
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardesm son durum bu işte 😔
- +1 yıl
Kafan rahat etsin sen de kurcalama bole seylerle kafani kardesm kadinlarin cogu seytandir
- +1 yıl
Eywallh 😐
Bozuk ne lan?
İğrenç bir kelime seçimi.. Evlenme sap sap gez.00 Yorumla
+1 yılŞöyle diyim ''bozuk'' diye tabir edilen erkeklerin yüzüne bile bakmam.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya güldürme benı ne alaka ne diyelim az kaşarlanmış diye mı söyleyelım ya da az kullanılmıs dıyelım? Sen bı dusun öyle gel
- +1 yıl
Sen ne diyorsun zihniyetini s.. ?
- +1 yıl
Sevıyeyı düşürme sen kıme veriyosan devam et yol al kaşar !
- +1 yıl
OR. cocugu olduğunu belli etmesede kaldırım kaşarı.
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. okumamışlar çok düzgün maşallah
31 Yorumla- +1 yıl
Bılemıycem okadarını :)
Bozuk ne la. Sende insanim diye dolasiyosun meydanda iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu üni deki kızlar okuduğu 4 yılı sanki dorgusuz, hesapsız bir dönem sanıuorlar.
Sonra okul bitince tekrardan memleketinin namuslu kızı oluyorlar.10 Yorumlakızların baya zoruna gitmiş..
24 Yorumla- +1 yıl
Haklı yanlarıda var anlıyorum ama bozuk olanlar cenesı durmuyo :)))
- +1 yıl
Agzına saglık !
+1 yılOnla bunla yatıp kalkanların zoruna gitmiş.
11 Yorumla- +1 yıl
Malesefff
+1 yılsorunun cevabını yine kendin vermişsin ;)
10 YorumlaGenelleme yapman çok ağır olmuş...
20 Yorumla
+1 yılNamus yoksa guzelliginin cani cehenneme:)
20 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat