Selâmlar!!
Sempatik misin, yoksa itici mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sempatik misin, yoksa itici mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selamlar, Ben sempatik olduğumu düşünüyorum ama beni bazı kişiler tanımadan itici bulabilir ki normaldir kimse kimseyi semaptik bulmak ya da sevmek zorunda değildir. ama ben genelde iyimser olduğum cana yakın olduğum ve sıcak davrandığım için pek itici bulmazlar bunu bulanlarda çok zıt olduğum hiç anlaşamayacağım kişiler olabilir onların da düşüncelerini umursamam zaten.
Genel olarak iticiyim öyle tercih ediyorum çünkü sempatik olup saçmasapan insanları, sivrisinekleri başında toplayan bir ışık olmaktansa insanları kendinden uzak tutan bir kokarca olmak daha iyi😅
Ben sevmesem de itici görünmek istemem. Beni sevmemeleri için sebepleri olmasın. Tam tersine Allah Allah niye böyle biri beni sevmiyor ki desinler. Bu arada ben birini niye sevmiyim ki? Yani o hiç selam falan vermiyorsa o zaman ben de selam vermem. Ama niye sevmiyim yani? Seviyim de demem. Bir şey hissetmem yani..
Genelde bazı insanlara göre itici bazı insanlara göre sempatik bir insanım. Kişiden kişiye göre değişir bence. Her insana aynı davranışları sergilemem.
Cevap
48Cevap
Sempatik olmak daha çok hoşuma gidiyor, insanlar öyle görüyor mu bilmem ama itici olmamak için elimden geleni yapıyorum.
Yanaklarımı mıncıran teyzeler geldi aklıma.
Bağ kurabildiğim kişilere oldukça sempatiğim.
Nerde o teyzeler.😄
Ya sen bugün yaşlılıktan, ölümden falan gider oldun ahaha ben yaşlandım onlarda öldüler.
Taam taam gepgenciz biz.😄
Sırt tutulmaları da da olmasa öyleyiz :)
Fazlasıyla sempatik bir insan olduğumu biliyorum
Kime nasıl görünmek istiyorsam öyleyim.. Frekans önemli.. Yoksa karıncalı gösteririm..
Bilmiyorum yerine göreyim galiba , şuana kadar kimse iticisin ya da cekisin demedi , ama bildiğim kadarı ile ruh halime göre değişiyor , genelde nötr olmayı tercih ediyorum 😀
Herkese aynı değilim bazılarına buz kesilirim sevdiklerim samimiyetimi sıcaklığımı görür ancak ☺️
Kişiye Özel diyelim sevdiğim kişiler sempatik sevmediğim kişiler itici buluyor.
Sevdiğim insanlara karşı sempatiğim tabii ki sevmediklerime iticiyim😄😄😄
İtici biri değilim, olmakta istemem. Sempatik ve tatlı olduğumu söylüyor çevremdekiler ve yeni tanistiklarim
Yani kendim sempatik olduğumu dusunuyorum ama karimdaki insan ne dusunur bu degiskenlik gosterir tabi.
Sempatiğimdir ama hoşuma gitmeyen bir ortamsa itici olabiliyorum , tersime denk gelinmesin işte 😀
Yerine göre değişiyor
Sevmeyenler için Tabii ki itici Belki onlar için uğraşıyorumdur haberleri yoktur
Bence sempatigim 😊😊
Sempatik olduğumu düşünüyorum sevmediğim insanlar itici diyebilir zaten onlara itici geleyim diye uğraşıyorumdur
Ahanda bu tabela benim için cuk oturuyor. Genel olarak iticiyim. Çekici geldiğim kişi sayısı az
Sempatikmişim arkadaşlarımın yalancısıyım 🤷♀️
Özünde sempatik biriyim ama hak edene hak ettiği tarafımı gösteriyorum.
size itici geliyorsam sizi ‘sevmiyorumdur’ çünkü ; ben bile bile itici gelirim 😬😬😬
Kime nasıl hissettiriyorsam o şekildeyimdir. Canım benloveyou.
karşımdakine göre değişirim ama genelde sempatik eğlenceli biriyim
İtici olana itici, sempatik olana gayet sempatiğimdir. Karşımdaki nasılsa ona göre şekillenirim.
İyi kalpliyimdir. Sempatiğimdir ama çok insanla görüşmem. Yalnızlığı tercih ediyorum.
Aleyküm selam. Empatiğim. Sempatik ya da itici bunu bilemem. İtici bulanlar dislike atsın ‽
Sevmediklerime itici gelirim, sempatik yönümü sadece sevdiklerim görür
Dışardan nasıl göründüğümü bilmiyorum. Uyuz olabilirim ama itici değilimdir ya sdhsjk
Bu soruyu konuştuğum kişilere sorsan daha iyi olur bence. 😂
Sevmediğim tiplere aşırı tersim.
Genel manada sempatik biriyim
aleykumselam
bazen sinirlendirmesine gıcıksın gıcıksın falan dıyorlar da ınanasım gelmıyor ((: sevdıklerınden soyluyorlardır
İtici değilimdir herhalde, yani benden nefret eden biriyle karşılaşmadım daha, çevrem tarafından sevildiğimi sanıyorum o yüzden sempatiğim sanırım
Çoğunlukla sempatik, arada kasten itici olduğum oluyor.
Sempatiğimdir ama eğer enerji itici geldiyse itici olurum haliyle
İtici bi yanımın olduğunu düşünmüyorum
Genel olarak sempatik bir insanim
Sempatigim. De bana bakan istedigini bulamazsa beni kotu bilir yani sorun ben de olmaz muhtemelen zararsiz ve kafa dengi oldugumdan cok net eminim👌
Bazen sempatik bazen iticiyim
İşime gelene sempatik işime gelmeyene itici
Sempatik olduğumu söylerler genelde
şu an iticiyim ama genel olarak sempatik biriyim
Kime göre neye göre
Sempatik ya itici değilimdir
Sempatikim ben iticilik benlik değil
İticiyim.
Sempatik 😅 kendimi övdürdün şimdi...
Kime göre kimine göre böyle
Görsel beni anlatmış 😅
Sempatiğim diye düşünüyorum
sempatik olduğumu söylerler
Canım sıkılırsa buz dağı olurum
Sempatik olduğumu söylerler 😄
Detaydaki benim.
Kişisine göre diyeyim.
Yerine göre sempatik yerine göre sert..
Karşımdakine göre değişir o
Sevene sempatik, sevmeyene itici
Kişiler ve olaylara göre değişkenlik gösteriyorum.
Kişiye göre değişkenim.
Sempatik olmam gerekir. Utici tipleri sevmem
Aşırı sempatik biriyim
Sempatik olduğumu düşünüyorum öyle olmasam çevremde insan olmaz
Sempatik olduğumu söylüyorlar.
Oldukça sempatiğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?