Yıllar geçip gidiyor ve benim hiçbir şey yaptığım yok, aynı tas aynı hamam. Hem anılar biriktirmek hem de vaktimi dolu dolu geçirip yeteneklerimi geliştirmek istiyorum. Bana ne önerirsiniz? 😊
Şu an seninle aynı düşüncelere sahibim aynı şeyleri ben de hissediyorum düşünüyorum yıllar akıp geçiyor ama ben kendimi bomboş hissediyorum ve gerçekten kapasite mi olduğunu da biliyorum bunu değerlendirmek istiyorum
Ücretsiz kurslara falan bakmaya başladım ben ilgi alanım olan birkaç konuda sen de öyle yapabilirsin öncelikle en kötü gider bir tane kursa başlarsın daha sonra zaten bir şekilde devamı gelir yine gençlik merkezlerinin bu belediyelerin falan yapmış olduğu ücretsiz kamplar oluyormuş bir haftalık falan arkadaşımla oralara yazılacağız yani ufak tefek başlarsın maddi kaygın varsa bu şekilde ücretsiz kurslara gidersin ama maddi kaygın yoksa da senin için daha rahat olabileceğini düşünüyorum
Kesinlikle öyle senin hayatın senin kuralların bunu asla unutma ve senin hayatını sadece sen yönete bilirsin tamammi kimseye bağımlı değilsin ya da birinin mal i değilsin ☺️
Benim arkadaş grubum sayesinde böyle bir sıkıntım olmuyor, sürekli yeni yerler geziyoruz. Tek başıma olduğumda kitap okuyorum, edebiyatla ilgileniyorum. Hayatı yeteri kadar dolu yaşadığımı düşünüyorum. Arkadaş ortamını değiştir, kendi ilgi alanlarını keşfet