Kişilik & Karakter Bu yıl içinde ne yapmayı planlıyorsunuz? Eccentric Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evlilik. İş. Yurt dışı planları vs.. veya spontane mi hareket edersiniz? Bu yıl içinde ne yapmayı planlıyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl spontane haraket en iyisiplanlarım da aslında kısa vadeli oluyor genelde 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah'ın izniyle, öncelikle tekrardan Yks'ye girip üniversite tercihi yapıp sonrasında ise kaydımı dondurup Danimarka'ya gitmeyi planlıyorum. 0 3 Yorumla Eccentric +1 yıl İnşallah istediğin şekilde yaşarsın Yorumla kucuukomerfarukdk35 +1 yıl Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz istediğimiz şekilde yaşar, hayalini kurduğumuz şeyleri gerçekleştiririz. Yorumla Eccentric +1 yıl İnşallah canım herkes için gerçekleşsin.🙏🏼 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bulabilirsem evlenirim başka bir planım yok mühim olan evlenebileceğim kişiyi bulabilmek 🤣 de yok işte yok maalesef 🤣 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Maalesef bu sene de eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçiyor 0 0 Yorumla
GoatGloww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Önce yaşamayı malum Türkiye şartları 0 2 Yorumla Eccentric +1 yıl Haklısın ekonomi vasat Yorumla GoatGloww +1 yıl Moral gg knka Benjm ya Yorumla
Phoenix7 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Seninle tekrar barışmayi 0 7 Yorumla Eccentric +1 yıl Yahu sen kimsin arkadaşım. Başkasınla karıştırıyorsun Senle konuştuğumu hatırlamıyorum bile. Artı bu kdr ısrarcı olduğuna göre pembe görünümlü mavisin bence hatta pembe nick açmış olmalısın eski nick’ini silip bence Yorumla Phoenix7 +1 yıl Güzel hayal gücü Yorumla Eccentric +1 yıl Gerçek hayal değil Yorumla Phoenix7 +1 yıl Yaz bir Yorumla Eccentric +1 yıl Niue Yorumla Eccentric +1 yıl Niye Yorumla Phoenix7 +1 yıl Öğren sonra engelle isterssn Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. gelişine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
spontane haraket en iyisi
planlarım da aslında kısa vadeli oluyor genelde
Allah'ın izniyle, öncelikle tekrardan Yks'ye girip üniversite tercihi yapıp sonrasında ise kaydımı dondurup Danimarka'ya gitmeyi planlıyorum.
İnşallah istediğin şekilde yaşarsın
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz istediğimiz şekilde yaşar, hayalini kurduğumuz şeyleri gerçekleştiririz.
İnşallah canım herkes için gerçekleşsin.🙏🏼
Bulabilirsem evlenirim başka bir planım yok mühim olan evlenebileceğim kişiyi bulabilmek 🤣 de yok işte yok maalesef 🤣
Maalesef bu sene de eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçiyor
Önce yaşamayı malum Türkiye şartları
Haklısın ekonomi vasat
Moral gg knka Benjm ya
Yurt dışına çıkmak istiyorum.
Seninle tekrar barışmayi
Yahu sen kimsin arkadaşım. Başkasınla karıştırıyorsun Senle konuştuğumu hatırlamıyorum bile. Artı bu kdr ısrarcı olduğuna göre pembe görünümlü mavisin bence hatta pembe nick açmış olmalısın eski nick’ini silip bence
Güzel hayal gücü
Gerçek hayal değil
Yaz bir
Niue
Niye
Öğren sonra engelle isterssn
gelişine