Şimdi kendimi birazcık övmem gerekiyor. Evet genel olarak hem karakter hem de fizik açısından beğenilen biriyim her zaman bu konu hakkında Allah'a şükrediyorum yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi olduğumu düşünüyorum. Allah beni nazarlardan saklasın hemen totomu kaşımam gerekiyor. 🧿🧿
Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Ben pek beğenilen biri olduğumu düşünmüyorum çünkü genelde pek iltifat alan biri değilim sadece samimi olduğum arkadaşlarım ya da tanıdığım kişiler iltifat ederler o kadar bunların dışında pek iltifat edenim olmuyor ama zaten beğenilmek gibi derdim de yok sadece beni seven kişi bana iltifat etsin benim için yeterli olurdu zaten. çok göz önüne olan biri değilim
Övmeyeyim diyorum da Yaşımı göstermiyorum diye çok övgü alırım Teyzenin biri geçen gün o kadar çok dile getirdi ki okuyun beni çatlamadan dedim 😃🤭 Minyon duruyorum, yüz hatlarım güzeldir, cildim de ☺️
Ben de buna yönelik bir sorumu paylaşsm diyordum sdghj 😀Bugün çiğ köfteciye gittik arkadaşlarla, yeni yedigim icin pek bilmiyorum onu dillerine doladilar , şarkilar filan armagan etmeler , oradan çikana kadar takıldi adam 😂Bize de eğlence cikti bugun adim marullu gelin 😀 Yani genelinde beğenilen biriyim 😀
Genelde karakter ve kişiliğimle ilgili yorumlar alırım. Kimsede karşıma geçip şöylesin böylesin demez. Hep sonradan başkasından duyarım hakkımda söylenenleri. Büyük çoğunluğu olumludur.