Cevapları buradan yazın lütfenn
Değiştirme şansınız olsaydı?
Cevapları buradan yazın lütfenn
Eğer kendinizdeki bir özelliği değiştirme şansınız olsaydı bu ne olurdu? Neden?
😇
Her şeyi çok fazla düşünüp, kısacık hayatı kendime zehir etmemi değiştirmek isterdim..
O kadar düşünerek almana rağmen sonrasında pişman ediyor mu o kararlar 😕
Karar alırken çok fazla düşünmek pişman etmiyor ama günlük olayları, kişileri kısaca her şeyi kafama bu kadar takmak çok düşünmek çokkkkk pişman ediyor maalesef :((
İnsanları ve olayları büyütmek…
çok kötü vallahi düşmanımın başına gelmesin, tüm günler hatta aylar çöp
Umarım biraz da olsa bundan kurtulmanın bir yolu vardır 😪
psikolog ile işin icinden cikmayi deniyorum ama bakalım umarım dediğin gibi olur 😞😞
Yaaa, üzüldüm canım. Umarım atlatırsın, geride bırakman gerekenleri bırakmanın yolunu, hayatı biraz da akışına teslim edebilmeyi öğretir sana ve senin de zihnin rahatlar en kısa zamanda 🫶🥺💖
Umarım canım yaa 🥺🥺 cok tesekkur ederim yorumun için 💗💗
Dağınık olmam dışında sevmediğim bir özelliğim yok sanırım ahahha
Pek de çözülmeyecek bir şey gibi durmuyor sanki 😅
Ayrıca her düzensizliğin içinde bir düzen vardır 🫨
Ahhahah doğru diyosun eşyalarımı odam topluyken bulamıyorum nedense kahretsinnn 😂😂
Ndjcjdkdkdk
Ahahhaha
Profilindeki fotoyu sen mi çektin
Kdjxkskdk yok
Hmm manzara güzel ama senin kadar değildir bence (yürü be koçum kim tutar seni ahahah) 😂😂🤣
Haaa manzarayı ben çektim 😎
Kediyi sorduğunu sanmıştım da dkxkskdk
Kdjfjdjd klişelerde bugün
Ahhahaha profilindeki kediyi napiyim bennn manzaralı bir foto çekip buraya koyduğunu unuttuğunu söylemiyorsun da 😂😂
Yok ya fotoğraf çok da eski sayılmaz
Hmm Üsküdar tarafından mı çektinnn
Kfjckdkckskdkksd
Ben bir kız kulesi göremiyorum resimde 😅
🤣🤣🤣Belki onu kadraja almamış olabilirsin diye düşünmüştüm ben fotomontajla eklerim oraya bi kız kulesi onu da hallederizzzz ne yani İstanbulu bilmiyoruz diye ne gülüyorsun Allah Allah 😂😂😂😂
🥲
Cevap
7Cevap
Kendimi seviyorum değiştirmek istediğim özellik yok
Biraz daha rahat olmak isterdim. Kendimi sıkmayı fazla seviyorum.
Şikayet gibi gelmedi bu pek bana dkxkskkdkd. Rahat olsam daha iyi ama böyle de güzel der gibisin sanki 😅
Rahat olsam ipin ucu kaçar. O yüzden böyle iyi.😅
Utangaçlığı değiştirmek isterdim. Çekingen insanlar için hayat zor
Sosyal varlıklarız nihayetinde, çöz demesi kolay da gerçekten büyük ve değerli bir konu bence de. Ama bununla ilgili çevremde gözlemlediğim kadarıyla, insanlar kendilerine değer verip kendileriyle barıştıklarında özgüvenleri ciddi anlamda yükseliyor :)…
Haklısın 🤍
Değiştirmek istediğim bir özelliğim yok olanları değiştirdim zamanla
go grlll 🤩
Yaptık bazı hatalar güvenerek insanlara.. Karakterimde kimseye. Güvenmemeyi aşılamaya çalışıyorum o yüzden 🙂
Bunun çözümü gerçekten kimseye güvenmemek mi ya 😥 Hiç çıkmaz mı insanın karşısına doğru diyip güvenebilecekleri
Kimseye güvenme diyorum artık kendime. Özellikle erkekler çok kötüler.
Tecrübeyle sabit sanırım, üzücü bir durum ya :/
E kimseye güvenmeden hayat geçer mi ki
Yani sevildiğimi sandığım için bazı paylaşımlar oldu maalesef
. O paylaşımlar değil sevmemiş olması kalbimi yaraladı.. İnanmamak gerek sözlere.
Biz harbi nasıl güvencez ya… her taraftan çıkmaz sanırım
Bilmiyorum. Ağaç diksem meyve alırdım ama erkekler değil meyve çiçek bile vermiyor. Sadece kuru odun bu erkeler.
Kızlar erkeklerden, erkekler kızlardan muzdarip. Ah şu kalbi kırılanlar başta birbirine denk gelse herkes çok mutlu olacakmış gibi geliyor…
Ertelemek huyundan bir an önce vaz geçip konfor alanımı terk etmek istiyorum
Vicdanımı değiştirmek isterdim...
Kırılan ve yorulmuş bir kalp daha mı yoksa 🙁
Tünelin sonunda o ışık her zaman var, önemli olmadan pes etmeden yola devam edebilmek sanırım…
Neden kızların da erkeklerin de sorunu güvenememek karşılıklı :/ İyler kötülerle denk geliyor sanırım hep…
Bir gün biri bana deseydi o kötü bak böyle böyle yapacak İnanmazdım kavga eder onu savunurdum.
Sanırım iyiliği de kötülüğü de bakış açısı ve davranışlar belirliyor. her şey başta iyidir. Sonradan kötü olur...
Evet seven değil sevmeyen hep kazanır yazılı olmayan bir kanun bu.
Seni de mi üzdüler...
Bence mesele kimse için çok büyük beklentilere girmemekte çözülüyor. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, her an her şeyi yapabiliriz. Bence seven de kaybeder, hayatı çok anlık yaşıyoruz. Bazen sonraki adımı hiç düşünmeden hareket ediyoruz, sadece biz varmışız gibi. Böyle diyorum da, sen ne kadar uyguluyorsun deme skdkdkmd
Rüşvet verip Burcumu değiştirirdim
skhksdhfskh rüşvete gerek yok, istediğin herhangi bir şey olabilir bu... Burcun ne ki bu arada, ne olsun isterdin
Balık harici her şey olabilir
Kfjfjdjck balığın ne zararını gördün mesela
e balığım çünkü hanımefendi , özetlersek eğer şöyle ki ; balığa sormuşlar neren eğri , nerem doğru ki demiş
Jdjfjkdd deve değil miydi ya o
Deve versiyonu da var tabi
my obsessions olurdu takmak belli bir şeyden seviyeden sonra kötü oluyor 😞 , o yüzden takıntı yapmamak gerek 🤓👍🏻
Neleri takıntı yapıyorsun ki mesela
Kıskançlık...
Yoruyor mu 😪
sdlfjsdjf seni bile yoruyorsa karşındakini daha çok yoruyordur muhtemelen 🙄
Anladım :/ belki de bunu biraz karşıdakine hissettirmek sendeki duygu yoğunluğunu hafifletir…
Nefes alıyor olmam
İşte bu olmadı 😕
Olur olur, zevkler ve renkler diyelim
Öyle olsun bakalım 🙌🏻
Galp
Memnunum halimden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar