Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Evet ben her zaman için önce ben diyorum bundan bir kaç yıla kadar önce kesinlikle kendimi değil önce insanları düşünürdüm ama bir yerden sonra artık insanın enerjisi ya da sabrı ya da tahammülü kalmıyor bu yüzden de uzun bir süredir sadece önce ben diyorum kendimi düşünüyorum sadece. bu kuralı da daha çok eğer bir gün eşim kızım ya da sevgilim olursa o zaman bozarım ve önceliği onlara verirdim ama bunun dışında benden kimseye aşırı değer vermek gelmez içimden.
Kendi heveslerim ve isteklerim her zaman ön planda yer alır. Buna göre hareket ederim. Karşı tarafın istekleri bana uymuyorsa bir şekilde benim istediğim olur. Biraz da bencillik diyebiliriz. Karar alırken, plan yaparken bu böyledir. Yakın arkadaş faktörü devreye girince istisnalar olabiliyor. Benliğim bir kenara biz diye başlıyorum.
Evet özellikle belli bir yaştan sonra insanın bütün misyonu kendi önceliği olmaya başlıyor. Bunun en büyük nedeni ise geçmişten günümüze yaşadığı tecrübeler geliyor. Hayat öyle ya da böyle geçiyor yaşlanma endişesi hayata kaçırma korkusu birazcık da böyle düşünmeye sebep oluyor.