Çok fazla fevri ve sabırsız olmam yüzünden kendime zarar verdiğimi çok sonra anlamıştım. Zamanla törpüledim bu huylarımı..

Peki siz en çok hangi huyunuzdan ya da davranışınızdan dolayı kendinize zarar verdiniz?
Çok fazla fevri ve sabırsız olmam yüzünden kendime zarar verdiğimi çok sonra anlamıştım. Zamanla törpüledim bu huylarımı..

Peki siz en çok hangi huyunuzdan ya da davranışınızdan dolayı kendinize zarar verdiniz?
Sabırsızlık ve ani karar verme diyebilirim ama eskisine oranla törpülediğimi düşünüyorum. Bir de böyle durağan şeyler beni çok sıkıyor kimi zaman, hani bir şey çalışıyorsam bile ona eğlence katmaya çalışıyorum da her zaman olmuyor. Bazı şeylerin de sıkıcı olduğunu kabullenmeye başlıyorum işte. 😅
Herkes hakkında iyi düşünmek.. Bu beni fazlasıyla yoran ve moralimi de bozan bir özelliğim. Hayata karşı 1-0 geriden başlamamı sebep oluyor. Bunu törpülemem ve beklentimi sıfıra indirmem lazım ‽
Yaş ilerledikçe bu konuda ister istemez bir değişim oluyor diye düşünüyorum. Ben de öyle olmuştu 😌
İnşAllah yıllar geçmeden kazanırım bende bu farkındalığı
İnşallah
Zaman zaman ani çıkışlarım olabilir. Karşımdaki insana olabildiğince sabır gösteriyorum ama bir yerden sonra kontrolden çıkarsam o kötü olabilir. Keyifli geceler..
Mütevazi olmam sebebiyle çoğu hadsizden nasihat dinliyorum. Bilmiyorum ki bende mi yanlış?
Evet böyle bir şey var gerçekten. Çoğu cahilden nasihat dinlemek kadar can sıkıcı bir şey yok. Ben de çoğu zaman yaşıyorum bunu 😕
Ben böyle davranan birisine artık dayanamayıp şeytan dilli insansın demiştim 🙈 zehirli çok insan var. Rabbim o insanlardan olmamayı ve o insanlarla karşılaşmamayı nasip etsin 🌿
Rica ederim çiçeğim🌸
Estağfurullah
Cevap
4Cevap
Genel olarak eskiden iyi olduğum için görürdüm ama şu an kimseyi umursamıyorum biri nasıl davranırsa öyle davranıyorum her zaman için.
Zarar gördüğüm huyum yok ama kırıp kırıldığım huyumun başında inatçılık geliyor..
Çok kullanmam bu huyumu ama benimle inatlaşılınca, canım yana yana ucunu görmediğim bir cendereye doğru gidiyor o..
Bir konuyu fazla kafaya takıp zihnimi boşa yoruyorum.
Birde çok güveniyorum 😐 Hayır demeyi artık huy edinmem lazım
Tahammül sınırım az maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?