Dinlenmeye vakit bulabiliyor musunuz? Sizi dinlendiren neler var?

Dinlenmeye vakit bulabiliyor musunuz? Sizi dinlendiren neler var?
Bence yoğun işler arasında gömülüp didişirken kendine bir kahve arası, sevgilin eşin geldiyse ona zaman ayırmak ortam uygunsa cinsel birliktelik insanı o kadar motivasyon edici oluyorki 2 saatte çözümleyecegin soruyu yarım saatte çözerek işlerini hızlandırır zamandan kazanırsın aynı telefonları açma kapama yaparak resetleyince hızı artar ya insanlar içinde bu ayni oluyor dinlenmek ara vermek sevdiğin bir etkinliği yapman çalışma aşkınıza artıran bir unsur oluyor. Bu vesile ile mutlu bayramlar diliyorum güzel arkadaşım
Ben bulabiliyorum bunları yaptığım için. Zaman yönetimi, insanların işlerini tamamlamasına yardımcı olabilir ve daha fazla boş zaman yaratılmasına yardımcı olabilir. Günlük görevlerin planlanması, önceliklerin belirlenmesi ve zamanı etkili kullanmak, dinlenmeye zaman ayırmak için fırsatlar yaratabilir. Hobi edinmek, insanların zihinlerini ve bedenlerini dinlendirmelerine yardımcı olabilir. Yoga, resim, müzik veya kitap okuma gibi aktiviteler, stresten uzaklaşmak için harika bir yoldur. Spor yapmak, insanların vücutlarını dinlendirmelerine yardımcı olabilir. Yürüyüş, koşu veya yüzme gibi aktiviteler, stresi azaltabilir ve insanların daha dinlenmiş hissetmelerine yardımcı olabilir.
Eh işte diyorum. Senelik iznimde kamp yaparken dinleniyorum en çok. Kamp yapmak aslında yorucu. Çadırı kur malzemeleri taşı, yatağı şişir, odun topla, ateşi yak, yemeği hazırla vs vs. Fakat bu bana dinlendirici geliyor. Hem zihnen hem bedenen dinleniyorum.
İşim gereği fazla yoruluyorum ama akşam 20.00'den sonrası bana ait ve beni dinlendiren bana terapi gibi gelen evcil hayvanlarım ile veranda keyfi yetiyor
Elbette görselde ki gibi bir dinlence kim istemez ki? De işte olmayınca olmuyor :(
Cevap
17Cevap
Bulamıyorum, dinlenirken de yoracak bişey buluyorum kendimi :D Keyifli geceler..
Bu aralar gerçekten çok yoruluyorum, dinlenmeye vaktim de yok. Sadece gece uykusu, o da pek işe yaramıyor.
Bedenim dinlenirken kafam dinlenmiyor. Kafam dinlenirken bedenim dinlenmiyor. Bir kısır döngü içinde eriyip gidiyorum
Kimi zaman deniz kenarı,
Kimi zaman orman içinde bir ağaç gövdesine daslanmak.
Güzel güzel.
Doğayı dinlemek.
Bu aralar dinlenme yok
Akşamları teknede biraz şarap iyi geliyor
bence o bana vakit ayırsın 😃 beni dinleniren tek şey gözlerimin açık olması diyebilirim
Enerjine hayranım:))
kaynağı kim acaba 😃🤟
Kimmiş😅
o kendini biliyor sanki ama
Bilirim:))
🏋️
izinli olduğu günler uykunun dibine dibine vuruyorum 😎
Kısıtlı bir zaman dilimi de olsa evet ama yetmiyor bnd o başka
Evet. Mutlaka o vakti ayırıyorum kendim için. Aksi halde çekilmez, keyifsiz birine dönüşüyorum.
İşten çıktım biraz dinlenmek istiyorum
Gece gündüz çalışmaktan yoruldum
Maalesef hayır
Dinlenmek için yemekten okuldan sosyal hayattan feragat ediyorum
Her zaman
Vakit bulamıyorum. Ama kız arkadaşımla 15 dakikalık konuşma 5 saat dinlenmiş gibi hissettiriyor.
Sen ne iş yapıyorsun ki
hayır maalesef
Dinlenmekten yoruluyorum.
evet buluyorum
Sadece geceleri dinlenebiliyorum.
Ben hep tatil ve pinekleme modundaym
Nihayet bugün buldum evet, gece uyuma hariç
Bugün bir yıllık dinlendim sjkd
online dönemden dolayı istemediğim kadar
Adama bak be yunan tanrısı gibi
Bulabiliyorum.
Evet bulabiliyorum.