Başkalarına karşı dürüst ve şeffaf olmak, senin için ne kadar önemli?

Başkalarına karşı dürüst ve şeffaf olmak, senin için ne kadar önemli?

Ben her zaman için dürüst olurum yani yalan söylemekten nefret ettiğim için de yalan söylemem çünkü bir kez bile yalan söylesem ve insanlar yalan söylediğimi bilse bir daha bana güvenmezler neden bunu yapayım ki? yani insanların güvenini iyi tutmak varken korkak gibi yalan söylemem açık sözlü olurum her zaman için. ama herkese karşı şeffaf olmam. çünkü bazıları o kadar kötü ki iyi olmamı hak etmiyorlar.. bu zamana kadar iyi olduk da ne oldu elime bir şey geçmedi ben acı çektim sadece ama Başkalarına karşı dürüst olmak, başkalarının da size karşı dürüst olmasını teşvik eder. Bu sayede, insanlar arasındaki ilişkiler daha sağlam ve güvenilir hale gelir. Dürüstlük, başkalarının kararlarını etkileyebilir ve insanların daha sağlıklı ilişkiler kurmalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, şeffaf olmak da ilişkilerin güçlü olmasını sağlar. Şeffaflık, bir insanın başkalarına ne yaptığını, neden yaptığını ve nasıl yaptığını açıkça gösterir. Şeffaf olmak, bir kişinin başkalarına karşı dürüst olduğunu gösterir ve güvenilirliği artırır.
Cevap
7Cevap
Herkese aynı olamam. Samimi olduğum insanlar beni bilsinler kafi. Geri kalan insanlar umurumda değil. Keyifli günler..
Onların yanında daha rahat olabiliyorum ve güven problemi de yaşamamış oluyorum bundan daha değerli bir şey var mıdır? 🥲
kimlerin yanında
Yani etrafıma karşı
Yani olduğu kadar ama yalan söylememi gerektirecek bir şey yok acil bir durumda söylerim onu da herkes yapar
Netlik, şeffaflik benim icin olmazsa olmaz karsimdakinden de bunu beklerimm
Dürüstlük benim hayat mottom ya yalan dolanla işim olmaz
sir tutarım ama yalan söyleyemem ben veya kimseden sakladığım yoktur telefonumun mesela şifresi yok içindeki tek özel şeyler hesaplar milletinki gibi "ay aman babam görmesin bunla konuştugumu" gibi bir olayım yok
Kanka şeyy iş hariç degıl mi 😂
hahaha bro dahil normalde :P ama senin için olmasın :D
Dahil olmasın bro aman. Sözde yarın müşteriye gidecektim ama unutmus ayaklarına yatacam 😂
valla benim de çalışmam lazımdı ama çalışasım hiç yok bro :D
Yoksa boş ver ya. İş bitmez bro benden daha iyi biliyorsun
bitmez de bağlarsam işin daha da devamı bro başka iş almama gerek kalmayacak öyle düşün
Sen şimdi iş başı yap yardıma geleyım bro.
bro sen gelirsen biz içeriz kaynatırız p. çlik filan yaparız :D
Eeee arada lazım ama. Calısırken eğlenmek ruhumuzda var 😂
hahaha geçen iş yaparken mezbaha viski içtik müşteriyle düşün :D
https://ibb.co/n0kf37C
Kanka alkol kullanmıyorum ama elimde şöyle güzellikler var 😂
Bro kullanmıyorsan alırım ben bunları :P
Takovayı gondereyım bro. Diğerlerini arkadasa söz verdim. Hedıye gelıyor musterılerden dagıtıyorum ben.
https://ibb.co/rccWtQ9
Şu geldi 3 aylardan önce taşımaya üşenip iş yerinde teknisyen arkadasa verdim 😂
Vay arkadaş şöyle bir müşterim olmadı benimkiler ısmarlayım birlikte içelim diyor :D
Benimkiler habire gonderiyor bro. Pesıne de ‘ şu bizim makınayı revize etsek ‘ diye eklıyorlar.
Biriktirsem ev tekel bayisine dönerdi.
Bayram sonu ya kesın gelır. Kalıtelı bir şey gelsın hemen gondereyım sana
Güzelmiş bro :D eyvallah brom bana da böyle müşteriler bulsana :P
Bulayım bro. Ciddiyim bak plc yazılım falan işi çok oluyor ben baskasına paslıyorum
Bro şu ofis taşıma işlerini halledip elimdeki işi bitireyim konuşuruz neden olmasın paslaşırız.
Tamamdır bro.
eyvallah bro
İstesemde bunların zıttı olamıyorum
kişiliğimin derinliklerine yerleşmiş diyorsun yani :)))
Aynen öyle
ne güzel ;)))
Güzel değil bence
Bence güzel olabildiğince dürüst ve şeffaf davrandım insanlara bugüne kadar bir zararını görmedim. Bunu kullanmaya çalışan insanlar illa ki oldu ama yapamadılar. Aksine insanları canım yerine koymaya çalışmamam bana daha çok şey kazandırdı
Herkese olmak zorunda deilim keyfim isterse olurum
Kendi karakterim için çok önemli
Bu devirde çok önemli ama kimsenin umurunda degil
Her zaman dürüstlük önemlidir
Herkesle aynı olmam karsilikli
Keyfim isterse😄
Önemli elbette.
Cok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?