Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Şu ara gördüğüm zaman mutlu olduğum pek bir şey yok ama şarkı dinlediğim zaman ya da bilgisayar oyunları oynadığım zaman mutlu oluyorum ya da sevdiğiim arkadaşım ile konuştuğum zaman genelde mutlu oluyorum ve tabi ki de hayvanları sevdiğim zaman mutlu oluyorum :)
Benimde kedim var sabah eve gittiğim de uyumadan önce 1 saat oynuyoruz sonra yatıyorum kalkınca da akşam ise gidene kadar birlikte vakit geçiriyoruz ve çok mutlu ediyor beni
Geçen gün rahatsızlandı ve kalbim duracak gibi oldu cidden çok farklı bir duygu senin de kedin var beni iyi anlarsın 3xper olmadan resim atılmıyor yoksa atardım minnnoşun yavru kedinin resmini henüz 4 aylık
Başlıktaki sorunun cevabı yok ben de jdjfj çünkü mutluluğum dokunabildiğim veya görebildiğim bir şey değilmiş -en azından şu an için- soruyu düşününce bunu anladım
Bayram boyunca hastaydım evden çıkmadım gelen giden bitnedi. Gelenlerin en az 1 çocuğu vardı tatlı yiye şeker yiye enerji tavan vıyak vıyak cıyak cıyak. Başlarda zordu ama 3. Gün artık alıştım şimdi eksikliğini hissediyorum 😃
Benim en küçük kedim benim kuyruğum gibi sadece işe gidip geliyorum o arada bile özlüyor. Yanımdan ayrılmaz hiç. Hatta şu anda bunu yazarken de yanımda