Gizlenen gösterilmeyen sevginin bir anlamı olabilir mi? ↗
Sitede karakterini ve ruhunu merak ettiğin üyeler var mı?
Gizlenen gösterilmeyen sevginin bir anlamı olabilir mi? ↗
Benim son zamanlarda merak ettiğim, kimsin yahu dediğim birkaç insan var. Bu kez zorlamıyorum hadi sizi de, gizliye açtım ilk kez bir sorumu. Hayde soruya koşun ☁️

Sen de renkli gözlerden korkar mısın? Sanki insanın taa içine bakıyormuş gibime geliyor. Özellikle mavi gözler beni ürkütüyor. Ama ela göz de ayrı güzel be
Hayır merak ettiğim kimse yok. sadece arkadaş dediğim samimi olduğum kişiler var onları da az çok biliyorum tanıdığım kadarı ile aslında sadece bir kişi var ama hiç konuşmuyor ya da dönmüyor sadece görüşler de denk geliyorum onda da görüldü atıyor o kadar. bunun dışında burada aşırı merak ettiğim kimse yok. zaten olsa da muhtemelen egolu olurlar yani istemezler konuşmak. ya da boş ver merak etme derler bunu bildiğim için de kimseyi merak etmiyorum
Bir cesaret örneği gösterip bir kaç kişiyi etketliyim 😂 yüzlerini ve yaşantılarını merak ettiğim şahıslar @Danışabilirsin @renas63 @hadiiyan @bogaerkegi34 ve çok sevdigim benim için değerli olan papatyam @gizemlikiz4444
@r_engarenkyollar çok teşekkür ederim
Bilmukabele tatlım 🌸
@r_engarenkyollar Oy oy oy medeni cesaretin için öncelikle tebrik ederim. Böyle güzel bir kadında merak uyandırdıysam ne mutlu.
Öhöm efenim şimdi şöyle tarif edeyim kendimi... Oldu sanırım :)
Jxjdnxj bu cesaret herkese örnek olur inşAllah. Çok teşekkür ederim herkese renk ve neşe saçan ablam ☆ 💮
@r_engarenkyollar merak etmiyor degilimm☺☺
Sitede bir çok tanıdığım tanımadığım neşeli ve eğlenceli vakit geçirebilecegimiz degeli arkadaşımız var bunların arasında en sevdiklerimden birisisin o nedenle seni sever takdir eder sana her zaman antenlerimin açık olduğunu belirtmek isterim iyi ki varsın. Selam ve sevgilerimle
Buraya gelip cevap yazmak bir nezaket örneğidir bu nezaketiniz den dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 elinize emeğinize sağlık 🙏
EİG için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederiim 🌱
🌺☘️💐🌸🌼💠🌿✋💮🌹🌺☘️💦💐💲💲💠🌿
yıllardan beri duruşunu değiştirmeyen biri var merak ediyor muyum? evet. ama iç yüzeyi tamamen hayal kırıklığı da olabilecegi için bu adama uzaktan saygı duymayı tercih ediyorum.
Mantıklı karar. Sonradan zihindeki düşünceler, beklentiler yerle bir oluyor çünkü
beklenti içinde bir yaftalamam yok aslında, ailesine bağlılığı sadakati taktirlik gözümde sadece.
Senin kim mi ben seni çok merak ediyorum
Bendee bir gün görüşürüz kız belki
Bakalım meli nasip olur belki bir gun
inşAllah 💮
Cevap
36Cevap
Yok ya sınırı çizdim artık kafama göreyim
Var ama böyle tanımadan merak ettiğimle kalmak istiyorum. Çünkü görüşlerini falan aşırı beğendiğim vay beee çok değişik biri falan dediğim kim varsa iki çift sohbet ettikten sonra aslında görüşlerde yazdıklarının uydurmacadan sahtelikten ibaret olduğunu anlıyorum. Herkes için geçerli değil ama maalesef çoğunluk öylee
Kesinlikle uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş mantığı gibi bazıları
Evet sevdiğim çok arkadaşım var hepside birbirinden iyi insanlar hepsini seviyorum r_engarenkyollar , @Sosyetic_SheqiiL ,@igdonducakss, @Altinbasakk... gibi çok sayıda arkadaşımı seviyorum iyi ki varlar tüm site wrkadaslarim sizde iyi ki varsınız. Herkese sevgiler
Eyvallah ✌️
Valla şimdi hiç yalan olmasın karakterini az çok çözdüğüm ama yüzünü deli gibi merak ettiğim biri var. Zalım valla zalım çıkıp gideceğim bir gün yüzünü görmediğime yanarım..🤭
Yoksa o kişi kahveli kalp mi? Oysa baya şaşırırım çünkü ben normal hayatta tanıştığınızı düşünürdüm
Ay inşallah inşallah 🥰
Xjjsnd normal insanım aslında ve sende merak ettiklerim arasındasın 💮
Artık kimse o kadar umurumda değil, acemiyken umursardım şimdi reel hayatım odaklıyım yeterince insan görüyorum
Zaten dışarıda gördüklerimiz insan mı o bile meçhul
Takip ettiğim birkaç hanımefendiyi merak etmiyorum desem yalan olur. Seni de merak etmeye başladım, acaba bir elf misin¿ 🤓
Normal insanım aslında xjdnnx bende seni meral ediyoruum
Ahahaha nosnormal insanım ben de sjshhs 😂😂😂 renkli gözlü değilim ama olmak da isterdim bir zamanlar. Neyinden korkuyorsun ki? 😂
Renkli gözler değil de mavi gözler.. ürkütüyor bir tık. Çünkü bakınca gözüne sanki ruhunun içine kadar görüyormuş gibime geliyor. Ondan az bişi korkuyor olabilirim
Bana da tam aksine çok hoş geliyor mavi gözler. Mavi gözlü olmadığım için ağlardım küçükken sjshshs vay be 😂
Ne gerek var kıız insanları ürkütür be içine içine bakıyormuş gibi kahve olsun bizim olsun varsa bir mor göz alabilirim ama hehhehe
Kırmızı göz de fena olmazdı vampir olsaydım keşkemm 🥲
Dimi dimi gri gümüş gibi gözler falan üff
Gri göz de çok iyi ya üfff aynen 😍
Sabah sabah göz aşerdik kız resmen hgcfhgv
Göz aşermek ahahahah 😂😂😂 Her gün yeni bir deyim ekliyoruz sözlüğe sjshshs
Tabee cgvcfhg bir tdk'da çalışsam neler değişecek de işe beni almıyorlar işe
😂😂😂
Şu anlık merak ettiğim yok. Yeni, yeni sitede tanınıyorum ve tanimaya basliyorum bakalim zamanla olursa söylerim sdhjgj 😀
Olur tabii vhgvhg
Senin merak ettiğin var mı peki 😀
Tabii hatta güncellemede de dedim. Merak ettiklerimin görüşünü beğendim yani sende onlardansın
Pardon ben dikkat etmemişim 😀Teşekkur ederim 🌸🎈
Aşağıda kalıyor ya normal. Ricalaar 💮
Yüzyüze görüşmek istediğim çiçek yürekli insanların olduğunu düşünüyorum 🌸 Merak edilmeye değer kişiler sadece onlar yani takip ettiklerim 😌
O ne hoş tabirdir öyle yahu çiçek bakışlı üyelerden sende merak ettiklerimdensin 💮
Allah razı olsun 🌸😌 Belki bir gün görüşmek de nasip olur
Amin ecmain, belki 🌱
Var aslında çok değerli insanlar var bu paltformda
Etiket alsak?
İmkansız olmaz yanlış anlaşılır
Aa ben bu beyfendiyi merak ediyorum 🫣😅
@Namesizquenn benimde merak ettiklerim arasında
@Namesizquenn Allah Allah
Yunus emrenin de dediği gibi
Bir avuç toprak, biraz da suyum ben. Neyimle övüneyim, işte buyum ben.”
@isimsizakc yanlış anlaşılmak istemem ama paylaşımların bayağı hoş 👍🏻
@isimsizakc hepimiz öyleyiz…
@Namesizquenn bir dua alabiliyorsak bir Allah razı olsun. Alabiliyorsak ne mutlu bize başka amacım yok
Merak ettiğim var ama çok az sayısı, şu an senide merak ettim sahi kimsin sen?
Bir garip nsanım
Yok çoğu şekil şukulcu poz kesen kro tip işte neyini merak ediyim
Ama çoğunluğun dışında kalanlar da var
evet tabiki istisnalar vardır. Takip ettiklerimle sohbetim var diğerlerini merak etmiyorum.
Bu düşünsenize katildigimi yazmak istedim. 😎
Karakterlerinden asla şüphe duymadıklarım @r_engarenkyollar ve @Altinbasakk arkadaşım yüz yüze çay içerken sohbet etmek iyi gelirdi diye düşünüyorum. İki lafın belini kırardık :)
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık o senin iyiliginden kaynaklanıyor çay mı çaya bayılırım hiç hayır demezdim ve çok neşeli saçma sapan herşeye hiç kasilmadan gülüp eğlenebulecegimiz bir ortam olacağından hiç şüphem yok çünkü rengarenk yollar nerde neşe orada
Senin iyi niyetin , sağ ol 💫
@r_engarenkyollar Hiç şüphem yok. Neşe katacağın kesin..
@Altinbasakk Sende sağol. Arkadaşım.
Nadir de olsa yorumlarda iyi yazmış dediğim üyeler oluyor çok denk gelirsem bu insanlara gidip merhaba diyorum bazen sohbet muhabbet oluyor bazen görüldü yiyorum ^^
Merak ettiğim değil ama kendime çok benzettiğim bir kaç üye var.
Merak etmem çünkü iyi bir analizciyim. Az çok bilirim.
Yüzünü merak ettiğim birkaç kişi var..
Evet sen varsın...
Benimde sen. Bir ara harbiden annem sanmam peki 🤭
Annen olabilirim guzum.😄
Yok yok değilsindir yemek yapıyor zaten şu an mümkün değil emin oldum nihayet cfxcbfx 💮
😄😄
Herkes bişekilde karakterini belli ediyor aslında, bu yüzden çokta merak uyandıran birileri yok benim için.
Karakteri, ruhu değil de, oturup rakı içip muhabbet etmek istediğim bir ağabey var, eminim iyi anlaşırız. Karakteri, sorularından ve yazdıklarından az çok belli zaten ✔️. Selamlar @aerolite ağabeyim 🙋
Pek değil. Zaten insanlar soruları ve yorumları ile kendi kişilerini gösteriyor bana göre
Merak ettiklerimi hep tanıdım. Bazen uzaktan merak etmek daha iyi büyüsü bozulmuyor en azından 🙄
Kesinlikle öyle, tanıyınca pişman ediyor çoğu
Şu an öyle bir üye yok.
Son merak ettiğim üyelerden bir iki tanesi problemli çıkmıştı. Daha dogrusu ergenlik geçiş evresinde oldukları için kaprisli tiplerdi.
Yani sesini, gülüşünü, enerjisini, kokusunu, tavırlarını merak ettiklerim olmuştu.
Şu an yok oldugu anda ona ulasırım tanısmak isterim
Hayır yok. Mesafe iyidir, sonra sıkıntı oluyor..
Görüşlerini beğendiğim ve bakış açısını kendime yakın gördüğüm insanlar oluyor.
Evet birkaç kişi var. Ama bir tanesi dışındaki in nick ini bile hatırlamıyorum şu an
Merak ettiklerim bir kaç yorum sonra iğrenç çıkabiliyor üzücü.
Yok ya hiç aklıma gelmedi 🤷🏻♀️🙄
İtiraf ediyim seni merak ediyorum 😄 çok harika müthiş bir olgun düşüncen var :))
Teşekkür ederim bende senin için aynısını söyleyebilirim 💮
Rica ederim 🌹🌺
Merakımda olanlari takıp ediyorum ☺️
Sen ilginç birisin mesela ama genel olarak site çok …
@mutsuzzzzz__ seni çok merak ediyorum. Neden mutsuzsun. Üstelik yaşın çok genç. Artık neselen biraz.
hayır yok..
merak ettiğim kimse..
Kimseyi merak etmiyorum nedense herkes samimiyetsiz
Buradan kimseyi merak etmiyorum.
Benim merak ettiğim birisi var
Merak ettik, gördük ama pek iyi olmadı bu..
Evet, merak ettiğim bir kişi var.
Merak ettiğim kimse yok. İyki yok.
Sanalda ki görmediğim insanların neyini merak edeyim ya
nikin niye bu 🤔
üşüyen buz merak ediyor 🤔
Kendimden hiçbir zaman emin olamam, ya yeterince iyi değilsem düşüncesi ve biraz olumsuz olması sebebiyle sahiplendim
Ben bu niki sana yakıştırmıyorum
bence senin kalbin çok güzel 🌹
Onu Allah bilir, eyw
pp deki resmine bile baktım kucağında Bi köpek olan çizgi resim var , benim altıncı hissim asla yanılmaz
İnsanlara bu kadar güvenmeyin. Belki gizli bir seri katilim?
azrailimi yakından tanımak isterdim
açık sözlü insanlar bi tehdit değildir asla olamaz
dedimya bu kalp asla yanılmadı
yaş kaçtı 🤔
İltifatın için teşekkür ederim 😊
İltifat?
Genel konuştum ama rica ederim
Estağfirullah
Vardı, artık yok
Hayır
Hayır tok. cogu boş insan
Benim kimseyi merak ettiğim yok