Astroloji ve burçlara olan inancımı kaybettim arkadaşlar. İşin içine girince anlıyorsun ki boş işler.
Artık astrolog vay küffar gafil diye üstüme hoca kesilmesin kimse😂
Artık astrolog vay küffar gafil diye üstüme hoca kesilmesin kimse😂
Boş olan astroloji değil ki bence baktığınız açı biraz başka.
İnsanlar ağzından çıktığı gibi yaşamadığı için siz söylenen şeylere göre haraket ediyorsunuz.
Halbuki söylenenlere göre değil yapılanlara göre davransanız insanların aslında istediklerinin başka olduklarını göreceksiniz.
Genel olarak ağızdan çıkan ne?
Mutlu olmak isteniyor,
Sevmek , sevilmek isteniyor,
Aşkı bulmak isteniyor. Dimi tam olarak böyle söyleniyor çoğunlukla.
Peki yapılan ve harekete geçirilen ne?
Tam tersi.
Kendimize doğruyu söylemeyi öğrenemedik.
Acı ile yaşama hastalığı kol geziyor.
Kendimize kötü davranan, hakaret eden , darp edenin yanından ayrılmiyoruz.
Bunu neden boyle düşünüyoruz.
İçine atmayıp dışa vurduğu ve bunu bize gösterdiği için kötülük beslemedigini düşünüyoruz.
Bunun aslında böyle olmadığını ne zaman anlıyoruz. (biraz geç oluyor ama)
Aynı eve girdiğimizde , belki 2 inci ya da 1 inci çocuktan sonra size olan ilgisi tavrı değişince ak ve kara ortaya çıkınca.
Her insan hata yapabilir hatta yapmalıdır.
Telafisi olmayan bir şey değil bunlar.
Sonuç olarak hepimiz insanız hata illahaki yapicaz.
Dedim ya insanız.
Fakat bu yanlış yapmaya dönünce ise her şey bambaşka hal alıyor birde bunun üstüne yanlışı hep kendimizde aramak yerine karşı tarafı suçlamak olunca çözüme kavuşmayan durumlar ortaya çıkartıyor.
Kişi nerede hata yaptım demeyi bırakıp nerede yanlış yaptım diye kendine sormaya başladığında neyi yapıp neyi yapmamasi gerektiğini fark edecek zaten.
Konu bu kadar basit.
Fakat bunu yapabilmemiz için kusura bakmayın en başa donucem ama ilk önce kişi kendine doğruyu soylemesi gerek.
Ben ne ve nasıl bir hayat istiyorum?
Ben nasıl mutlu olurum?
Beni kim nasıl mutlu edebilir?
Ben mutlu olmak mı istiyorum yoksa acı ile yaşamaktan mı mutluyum?
İşte hayat bu kadar basit.
Burçlara gelmem gerekirse.
Sadece burcun kendisine bakmakla olmaz.
Bunun yükseleni var.
Ay yıldız burcu var.
Bunun analiz etmesi var , izlemesi var, sorgulaması var, enpati kurması var.
Uzun zaman içine girdim.(Burçların)
Hemde en derinlemesine bütün burçlar içine girdim.
Yüz yüze geldiğimde %95 oranında tahminim tutar fakat bunların hepsi kişilerin gerçek anlamda nasıl bir insan olmak istedikleri ile doğru orantılı olması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
Sonuç olarak astroloji safsata tek gerçek insanoğlunun kendisi
İkiside gerçek birini tanimanizi anlamanızı fark etmenizi kolaylaştırır.
Tabi gorebilmeye bağlı.
Gerçekten insansa
Gerçek insansa eğer burçları bilmiyorsanız o zaman bile tam anlamıyla anlayamazsınız.
Burcunu bilmek zorundasiniz enine boyuna.
Valla bana hep şunu öğrettiler astrologlar uzmanlar
Yengeç erkeği iyidir efendidir seni üzmez çok sever harbi sever evlenirsiniz kediniz olur çocuğunuz olur iyi baba olur seni el üstünde tutar en iyi erkekler yengeçten çıkar.
Gittim bende 4 tane yengeç erkeği tanımadım mı? Bunlardan birine aşık olmadım mı? Anam ağlamadı mı? Bunların biri hariç gerisi kötü çıkmadı mı? Demek ki alakası yokmuş. Demek ki burçlar kişinin bilgisini vermiyormuş.
Bana koçtan uzak dur denildi sinirli denildi ama ben prens gibi efendi koçlar tanıdım bunları açıklayın bana
Örnek veriyim.
Sizin burcunuzu ele alalım.
İkizler ve terazi.
Dalgalı kur gibidir.
Ne zaman ne yapacağı belli olmaz, kapalı kutu bile diyebilirsiniz çoğu zaman.
Ama içine girmeniz gerek.
Çoğu zaman bu burc sahipleri kendi kendine düşündüğünden ben niye böyle yapıyorum dediğinde cevabını bile bulamaz sorusunun.
Empati kurmalısınız onu anlamak için.
Terazi akrep. Burçlar var ama sadece ilgimi çekmiyor artık ilgilenmiyorum burca göre insan bakmıyorum
Yine dediğim aynı yanlışa düşüyorsunuz.
Bilerek mi yapiyirsunuz ya da bilmeden mi sizi tanımadığım için bir şey diyemiyorum.
Sadece burca göre hareket ederseniz hata hatta yanlış yaparsınız.
Bunun yükselen burcu var yıldız burcu var ay burcu var ( Bu kadar dikkat ediyorsanız.).
Sizin burcunuz terazi yükselen akrep mi
Tabi canım burcuna bakacağım yengeç yükselen yengeç ay yengeç şu yengeç bu yengeç zırt yengeç mırt yengeç hiç koç yok kesin aldatmaz hic ikizler yok kesin yalan söylemez böyle mi yapacağım
Ben astroloni batağından çıkarak en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum sizr göre yolum yanlış ama bana göre mis gibi yol.
Hayır aksine.
Hiç kimse dört dörtlük olmaz.
Hatası illahaki olacak.
Yanlız burcuna değil.
Vicdanına bakıcaksiniz.
İnsan vucudu öyle bir şey ki istemsiz olarak kişilik ve karakter analizi için o kadar açık ki.
Ama görmek , görebilmek o kadar önemli.
Soru sormak isterim.
Eğer mümkünse.
Bir erkekte aradığınız en önemli nitelik ve nicelik nedir?
Şaka gibi ya saatlerdir diyorum ki burç falan boş kişilik önemli ben karaktere bakarım dedim yanlış yoldasınız diyip burcu savundunuz şimdi de burç önemli değil vicdana bakın diyorsunuz ben zaten vicdana bakıyorum burçlar da kimmiş
Bence siz bakmak istediğiniz şekilde görüyorsunuz.
Kusura bakmayın.
Yazdığım şeylerin arasında kaşlarınızı aldığınız cımbızla kelime veya cümleleri tek tek çekip savunmaya geçiyorsunuz.
Hayatta başarılar.
Tekrar yaziyim.
Eğer karşınızdaki kişi gerçekten ne istediğini bilmiyorsa burc devre dışı kalır.
Fakat karşınızdaki gerçek bir insan ise onu tanimak icinde burca ihtiyaç duyarız.
İşte bu zamanda sadece burcuna bakmak yetmez.
Yükselen burcu var yıldız veya ay burcu var diyorum ama siz yine israrla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz.
Merak etmeyin böyle yapan insanlar çoğunlukta yanlız değilsiniz yani.
Şaşırmıyorum o yüzden.
Kabul etmesiniz de aynı şeyleri yaşamaya devam edeceksiniz.
Bunu da kabul etmeyebilirsiniz.
Hakkınızdır.
Fakat unutmamamız bir gerçek var ki o da insan hata ve yanlışı kendi de aramak yerine karşısındaki kişide aramaya devam ettikçe kısır döngü devam edecek maalesef doğru ve gerçek bu.
Kusura bakmayın.
Valla karşımdaki insanlar sana denk gelseydi kafayı yerdin oradan konuşması kolay diyene değil düşündürene bak derler
Benim ne yaşadığımı sen , ben isenin senin ne yaşadığını biliyoruz.
Hal böyle olunca çok emin olma.
Herkes kendi yasadigini gerçek hayat sanıyor derler eskiler.
Ben çalıştığım sektör nedeniyle insanları iyi şekilde izleyip analiz ettiğimi düşünüyorum.
Bunun yanında gelişmiş bir empati yeteneğim var.
Buna rağmen yinede hayattan öğreneceğim daha çok şey olduğunu düşünüyorum.
En önemlisi ise ne istediğimi ve buna bağlı olarak neyi yapmam veya neyi yapmamam gerektigini çoğu insana zaran daha iyi görebildiğimi biliyorum.
Sektör bana kesin ve net olmayı öğretti.
Ona göre yaşıyorum.
Doğru ve gerçek olandan ne olursa olsun, kim ne düşünürse düşünsün şaşmadım , şaşmamda.
Hayat çok basit iki kelime üzerinde ilerliyor.
Neden ve sonuç.
Bunun ikisinin arasındaki bağı kurabildiginiz sürece ne istediğinizin ve kim olduğunuzun farkına varıyorsunuz.
Bu benim düşüncelerim.
Aynı fikirde olmanızı beklemem hatta bekleyemem.
Yaşayıp görmek sizin elinizde.
Ama şunu unutmamanizi canı gönülden isterim.
Hayat yaşayarak tecrübe edilecek kadar saf ve basit değil.
Herkes kendi seçtiği ve tercih ettiği kişilerle ya mutlu olur ya da mutsuz.
Mutsuz olmakta, mutlu olmakta bizim elimizde kimse kimseyi zorla mutlu da etmez , mutsuz da.
Yine aynı kapıya cikicam ama insan ne istediğini bilecek , kendine doğruyu söyleyecek ilk önce.
Sonrası zaten geliyor.
Neyse daha fazla uzatmamam gerektiğini düşünüyorum.
İnşallah bundan sonra hayat karşınıza güzel ve vicdanlı insanlar veya insan çıkartması dileğiyle.
Bayramınızı Kutlu Olsun.
Kalın sağlıcakla.
İyi niyetin insanlarda kolay kolay bulunabilir bir şey olduğuna dair inancımı uzun zaman önce kaybettim. Karşımıza kolay kolay iyi niyetle, ardımızdan konuşmayacak, iki yüzlü ve çıkarcı olmayan az insan gelebilir, o kadar azdır ki bu sayı, çok şaşırtıcıdır.
Burçlara dair bir inancım yoktu elhamdülillah, ama gök bilimlerine inanır, tarih boyunca da verilen kıymete gıpta ederim. İnsanlar üzerinde müthiş etkileri var, ama kağıda satır satır nokta atış olarak dökülemez. Bu tip durumlara yoğunlaşırsak da, hakiki olan inanç hususunda maalesef şüpheye düşme ihtimali olabilir insanların.
Maddiyata önem vermeyen insanların çokluğuna olan inancımı tamamen uzun zaman önce yitirdim, varsa yoksa maddiyattır insanların mutluluk kaynağı.
Kalben inanmamaya kesinlikle kararlı insanlara etki edip '' acaba '' dedirtebileceğimize dair inancımı tamamen yitirdim gördüklerimden sonra.
Aşkın dünyada kolay rastlanır bir nesne olduğuna dair inancımı uzun zaman evvel kaybettim, ama hayatın gizli dehlizlerinde gizli hazineler elbette vardır.
Herhangi bir inanç sistemi veya felsefi görüş gibi, astroloji ve burçlara olan inancınız da sizin seçiminizdir ve başkalarının size inanmanızı dayatmasına ya da eleştirmesine izin vermek zorunda değilsiniz. Kendi düşüncelerinize, deneyimlerinize ve mantıklı düşünceye dayanarak inançlarınızı belirleme hakkına sahipsiniz. Herkesin farklı inançlara sahip olması doğaldır ve saygı duyulmalıdır.
Dogru yolu bulan bir burçcu 😂
Bu siteye gelirken amacım astrolojiyi insanlara sevdirmekti neye niyet neye kısmet
Ama sen var olan sevginden uzaklastın. Çünkü gercekten boş işler
şu an sadece acıyorum burçlara inananlara
Burçla tek alakam terazi denilmesi, bana terazi demeye devam edin bunu seviyorum😂
İnadına ikizler diyesim geldi 😂😂
Terazi dee🤪
Tamam terazi kadını 😂
Cevap
37Cevap
Karşı cinse aşka insan sevgisine 😃
Tek inandığım Allah ve onun yarattığı en güzel varlık olan minnoş miyavlarrr
her şeyin eskisi gibi olabilme ihtimaline hani şöyle 90lardaki gibi, samimi sıcak.
Kendime olan inancım tükendi gibi
Ben her şeye karşı olan inancımı kaybettim gibi. yani ilk olarak dini ve tanrı inancı :D önceden de yoktu da en azından olabilir diyordum ama şimdi onu bile demiyrum sonra insanlara olan inancımı kaybettim sonra da aşka olan inancımı kaybettim ama inancımı kaybetmediğim bir şey varsa o da kendime olan inancım tabi ki de bunu hiç bir zaman kaybetmem ben. bence sende doğru yolu bulmuşsun :D yani burçlara inanmamak daha doğru zaten
Hayırdır kız noldu da vazgeçtin? En son insanlara.. şaka şaka. Artık efkarlı görüşler paylaşmayacağım. İnsanların mod düşürebileceğine dair inancımı yitirdim. Çünkü moralimizi de, motivasyonumuzu da yükseltmek bizim elimizde. Kimsenin düşürmesine izin veremem ‽
Yaa sen astrolojiyle çok alakalı mıydınn🥺 işin içinden insanlar bile artık inanmıyorsa burçlar tamamen yalandır benim gözümde.
Ben en son hiçbir şeye inancımı yitirmedim aksine hayata olan inancımın arttığı bir dönemden geçiyorum
Hayata şöyle bir bakınca boş iş.
İnsana aşık olmaya artık inanmıyorum. Sadece aşka inanıyorum.
Olmayacak şeylerin hayalini kurmaktan vazgeçtim. Olabilme ihtimali olan şeylere odaklanmış durumdayım.
İnanç olarak dinler artık pek cazip gelmiyor. Hepsi çelişkili geliyor.. Sanırım öbür dünya tahmin ettiğimiz den daha farklı olacak.
Dinlere ve aşka inancımı yitirdim Agnostik ve yalnızım
İnsanların dostluğuna, sevgisine, dürüstlüğüne, yardımseverliğine, güvenine olan inancım tükendi. Yalnızlığa öyle alışkınım ki bu saatten sonra kimseyle normal arkadaşlık yapamam.
Merkürün senin üzerinde etkisi oldugunu sanan insanlara üzülüyorum haşa dünyaya tesadüfen geldiğini herşeyin rastgele birleşimiyle meydana geldik demesi daha mantıklı
İnsanların insan gibi davranacağı yanılgısına artık kapılmıyorum, inancım zorla yitirildi el birliğiyle.
Birinin beni sevebileceğine dair inancımı kaybettim
Aha ben
Çok platonik sevdim ama beni SEVEN olmadı
Erkekler için aşk = cinsellik (sorumluluk almadan)
Erkekler için sevgi = ev hanımı kölesi
Bu yüzden bu iki şeye inancımı kaybettim çunku biz başka şey bekliyoruz aşk ve sevgiden onlar başka şey bekliyor
15-16 yaşlarımdayken dinlere olan inancımı kaybettim. Yine aynı şekilde 15 sene oldu hiçbir dine inanmıyorum.
Aşka olan inancımı korumak istiyorum. Ama herkesle oynaşan tiplere aşkım diyebilenleri görünce jok zor oluyor bu inancı korumak...
Astroloji genel özellikler benziyor ama gerçekliği çok fazla yoktur ama kimse kimseyi öyle dediğin gibi eleştiremez🙏
Özelliklerinde doğruluk payı var. Güven bana..
Sevgiye inanmıyorum. Ne oluyorsa olsun.. Zaten kaybetmişim.. Büyük şeyleri yakında duyarım net.
Burçları zaten toplum yanlış anlıyor.
öyle günlük, haftalık, aylık burç yorumlarına inanmayın fal gibi
Onlara zaten inanmıyor okumuyordum ama burçlara inanıyordum sonra insanlara baktım ve burçla karakterin alakası olmadığını anladim
Birebir her şey tutmaz zaten ama karakteristik bazı özellikler tutar
Sonuçta yetiştirilme, çevre, toplum baskısı gibi bir çok etken var. Karakter her açıdan aynı olmaz.
Terazi burcu musun?
İlk dediğimi benimseye benimseye bu hale geldim zaten. Alakası yok. Burç sadece Allahın göğü süslediği yıldızlar kümesi.
Buruç suresi var elbette bu isimleri orada vermiyor ve mağrifetname isimli kitap var. Burçlar gerçekten var. Ama tüm insanlığın karakterini bunun üzerine yormamak lazım. Sorun insanların her şeyi kendine göre yorumlaması…. İslam mesela sadece Ehli Sünnet üzeredir. Ama saçma sapan sapkın mezhepler çıkmıştır. İnsanlar bunlara inanırken sorun görmüyor. Bir burçlar kaldı. Nasıl biliyorsan kardeş
Türk erkeğinin Türk kızına olan sevgisi. Kimse alınmasın ama Türk erkekleri yabancı kadınlara daha iyi davranırken kendi kültürünün kadına çok kaba davranıyor.
Bir Kadının Sevmesine, Güvenine, Sadık Kalmasına
Adalete
Bir birinden kendisini üstün gören dinlere.
İnsanlara. İnsanoğlunun vefasız oluşuna emin oldum bugün.
Bir insanın karşılıksız sevebileceğine dair inancımı yitirdim...
İslam alimlerinin burç yorumları doğru bu astrologların bişey bildiği yok
Nasil basardin kardes. Dogum haritasi incelemekten oldum?
O da sıkıcı satmıyor aslında ticareti iyi yapılır da helal midir bilemem
Ya ticaret drgil hobi amacli ama astroloji cok uclu olunca kehanet bazen tutuyor bazen tutmuyor.
Sonuç olarak bataklık
Ama oyle sok oluyorum ki bazen sabit yildizlar asteroitler arasinda kayboluyorsun.
Zaten sennn dindar bir müslüman gibi görünüyorsun hatani anlamıs olman iyi
Estağfurullah elimden fazları gelsin isterdim ama en azından sağlamca bu saçma inançtan vazgeçebildim Allah diğerlerine nasip etsin
Dogru kisiyle yasamamis kisiler ASK der dogru hocalara denk gelmemis OKUMAK der dogru arkadasliklar kurmamislar GUVEN der
Neyde kusur varsa onda bi eksiklik vardir...
Sevgiliye aşka birine güvenmeye olan inancımı
Hicbiseye inanmıyordum zaten 😶
Aferin IQ 'ün artmaya başladı demek ki...
IQ seviyem normal bir insanla aynı.
IQ seviyesi düşük toplumlar bu tür safsatalara inanmaya daha fazla eğilimli
Daha yüksek toplumlarda bu tür inanışlar daha az rağbet görüyor
Turkiyenin IQ ortalaması 89 yani 90 altı
90 üstü normal kabul ediliyor
89 olması demek ortalamayı düşüren 80 85 IQ seviyesine sahip insan demek
Yanı seenin IQ artmış
Tebrik ediyorum..🥇🏆🏆🏅🎖
Yenimi anladin bos oldugunu
hiçbir şeye inancımı yitirmedim şükür
Sevgiye, sevilmeye...
Herkese olan güvenim yerle bir
mutluluğa olan inancımı
Sanırım her şey ya aşk hayat her şey.
Mutlu olan inancımi kaybettim
Güzel günlere olan inancım kalmadı
Şuanlık ekonominin düzelmesi olabilir..
Erkeklerin sadakatine
Mutluluğa olan inancımı.
Bu ara düzelecek inşallah
İnsanlara, insanlığa olan inancımı yitirdim.
Sadakat, aşk ve gelecek
İnsanların cıkarsız bişey yapmayacağına
Hiçbir şeye inancım yoktu ki Allahtan başka :(
Her şeye karşı inancımı
Bence doğru yolu bulmuşsun, tebrik ediyorum 😊🖐️
Evlilik kadınlar dan tek eşlilik
Dinlere.
insanlara karşı güven inancını yitirdim
Çoğu şeye
Neden astrolojiye inancını yitirdin
Astrologlar bas bas "yengeç erkeği bulun mutlu eder sizi" dediğinde bunu ciddiye alıp 4 tane yengeç erkeği tanıdım ve hepsi o kadar üzdü ki, hele öyle serefsizler tanıdım ki,
O kızgın kötü diye de tanıtılan koç burçlarının arasından öyle prensler tanıdım ki,
Anladım, burçla karakterin alakası yokmuş. Her şey insan olmak veya olmamakmış.
Haritanın bütününe bakmak gerekmiyor mu
Evette neden sordun
Yok haritayla da ilgisi yok insan sedefsiz olunca oluyor bi kere
Yengeçler hisli olur o yüzden intikamci olur
Yengeç olmakla ilgisi yok intikamcı insan her burçtan çıkabilir
Eğitim aldınız mi
Biraz ama çok değil daha çok kendi kendimi eğitmiştim işte doğum haritası bakacak kadar ama dediğim gibi bıraktım o işleri
Hiç kendi haritada baktirdin mk
Kendime göz ucuyla bakmıştım o kadar hiç ikizler yoktu mesela
Vedik astroloji baktın mi
Hayır
Gelecekvari söylemlerden uzak durmuştum
O daha doğru çıkıyor
Doğru çıkmaz bizim astrologların ağzı biraz yayvandır ben bizzat kendim yaptım biliyorum olayı falla aynı mantık maalesef olabilecek genel şeylerden cımbızlayıp söylüyorlar
Gerçekten mi ama uyuyordu dedikleri
Benim dediklerim de uyuyordu sitenin yarışına nokta atışı yaptım ama sor bakalım nasıl yaptım
Nasillll
İnsanlar burcunun özelliklerini istediklerinde iyi şeyler söylersen kendilerinde o özellik olmasa dahi kabul ederler sevinirler. Kötü bir şey dersen büyüyü bozarsın. Misal,
Jüpiterin terazide, bu senin sosyal ilişkilerinin çok kuvvetli olduğunu gösteriyor, sen ortamların aranan insanısın!
Dediğinde bu şahıs assosyal dahi olsa o an sosyal olduğuna inanıyor astroloji hipnoz etme sanatıdır.
Bana hep iyi söylemediler kötü şeyler de soylendi
Tabi arada egosu kalkmasın diye kötü taraflarını da söylenir genelde onlar da çıkar ama olay çok basit yani
Burçlar karakterin genelini oluşturmuyor zaten öyle diyen varsa inanmayın. Ama belli noktalarda size bilgi verebilir. Sadece o kadar. İnsanı insan yapan Aile eğitimi vs. gibi etkenlerdir. Ülkede her şey sömürge meselesi, Dini sömüren insanlar olduğu gibi diğer her şeyi de sömürüyorlar.
Ünlü astrologlar max yüzde 10 etki eder diyor yüzde 10 içinde burca göre insan tanımaya gerek var mı bilemem ben denedim bir yararını görmedim
Gelecek şeylerini nasil bildiler ya peki o zaman
Onu bilemem ama onun da vardır bi sırrı falcılar da biliyor ama fal yalan
İnsanlığa olan inancımı yitirdim
Kadınların aşkına, sevgisine
Aşkk
Bu ülkeye ve milletine olan inancımı kaybettim
insanlara..
Aşka 🥺
Kadınlara, dine, daha iyi günlerin geleceğine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?