Sonuncu ben ben😂 problemleri problem etmiyorum böylece def ediyorum sonra onlar bir gün karşıma bir çıkıyor aman yarabbim diyip kalıyorum öyle 😂

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben en basit ve sonuca gidecek yöntemi uygularım. Önümde bir labirent varsa içine girip çıkış aramam. Labirentin üstüne kalas koyarım, yürür geçerim.
Kişinin başarısı kuvvetine, aklına, iradesine ve kalbine bağlı olduğu nispette bir de hadisatın ve şartların lüzumiyetine de bağlıdır.
İnsanın başarısı eğer kader çizgisine tevafuk eder ve paralel düşerse işte o vakit attığı 1 adım 1000 adım gibi randıman verir.
Kaldı ki herkesin dünyayı, vukuatı ve hadisatı değerlendirme sureti farklıdır. Bu sebepten farklı çözüm arayışlarının olması kaçınılmazdır.
Solodan ban yedim sandım o nasıl pp dir jfjfjf
Teşekkürler. Umarım yazımın size bir faidesi olmuştur.
Teşekkür ederim
Hiçbiri değil benim baş etme yöntemim çok daha farklı 😃
Kedi sevmek 😀
Bundan sonra kedi demicem ya çok belli ediyorum kendimi 😂
Kedi kokuyorsun bizim kedi bile tanıyor artık seni😂
Gerçekten öyle ama dün gezmeye gittik arkadaşlar ile kedi gördüm düştüm peşine hemen 😂😂
Kedi yahşi canlıdır zarar gelebilemez
İnsan insana dertten başka bir şey değildir. Gördüğüm kadarı ile de sen de bunu çok net anlamışsın ona göre bir yaşam seçmişsin. Senin adına sevindim tek gerçek güzellik kediler 😂
Veteriner olmak isterdim ama herkes gözümü korkutuyor bilemedim insan tedavi ediyorsun nankörlük yapjyork
Nankörlük yapıyor bari hayvan tedavi et onlar unutmaz diyorum
Bir seçenek daha var ama onu tavsiye etmem 🙃
Nedir
Şeytan yüzünü oyuna ortak etmek
Yanii🧐 doğru şeyi mi anladım
Önce anladığını söyle bakıyım 😂😂
Ay safım ben kesinlikle aynı şeyi düşünmedik😂
İnsanlara kötü yüzünü göster oyununu ona göre oyna 😃
Yoo gayet zekisin anlamışsın işte tam olarak onu söyledim ben de bu dünyanın kahrını sen çekeceğine onlar çeksin 😂
Ahaha 😂 kahır çekmeden olmuyor ya kedi olacaksın bu hayatta😂
Şuna benziyor
Favori jrjf
😄
Cevap
12Cevap
Problemlerin içinden geçenim ben, paldır küldür 😅
Bacak savuran mı baltayla dalan mı🙄
Bazukalı görsel yoksa, yokum 😃
Ben problemler ile genel olarak sorunları çözerek başa çıkıyorum. yani beni rahatsız eden şey ne ise önce onu çözmeyi deniyorum ama çözemediğim zaman ise boş veriyorum çünkü çözülmediği için kendimi yormayı gereksiz buluyorum, Sorunun ne olduğunu ve ne zaman ortaya çıktığını tam olarak anlamak önemlidir. Sorunun büyüklüğü ve önemi hakkında bir fikir sahibi olmak, sorunu çözmek için gereken adımları belirlemenize yardımcı olur. Sorunun nedenlerini belirlemek ve olası çözüm yollarını düşünmek önemlidir. Bu, sorunun üstesinden gelmek için uygun bir plan yapmanıza yardımcı olacaktır.
Salmak. Artık yoruldum baş etmeye çalışmaktan. O yüzden en iyisi salmak diyorum.
Benim yöntemim uçmak. Uçarak aşıyorum engelleri. Hem biraz yükseliyorum mod olarak, hem de hayal kuruyorum ‽
Böyle oturarak assjdk
İlk önce alıyorum hayatın sonuna gelmiş gibi sonra diyorum ki mecbur yapacaksın hani bırakmakla olmuyor mecbur bir şekilde başa çıkacaksın kalk mücadele et dnndjdj
Analiz ve direkt çözüm.
Ben bir problemle karşılaşınca önce kaçmaya çalışıyorum daha sonra kaçmaktan ve görmezden gelmekten yorulup birileriyle paylaşıyorum
Sorunun kökenine bakarım önce benden kaynaklı mi değil mi , kendime sorular sormaya başlar elemine eder yok ederim
Çözümü varsa çözülmeye gayret edilir yoksa takdiri ilahiye bırakılır
Problemler benimle baş edemez
Akışına bırakıyorum ya da üstüne çöküyorum hfhfh
biraz canımı sıkarım sonra sıkacak can kalmaz
Problemi ortadan kaldırma
En Sondaki, Fotoğraf Parçalayarak Kırarak Olur o Yikarak yakarak yok ederek olur o kadar işte.
Birincisi 😄
Çok güzel bir paylaşım
Hepsi
Aynen katılıyorum
Uyumak 😃
Çok güzelmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?