Bazı insanlar neden asla özür dilemem ben derler? Eziklik olarak görüyor olabilirler mi? Acaba ne düşünüyorlardır..

Bazı insanlar neden asla özür dilemem ben derler? Eziklik olarak görüyor olabilirler mi? Acaba ne düşünüyorlardır..
Gururdan söylemezler çünkü kendilerini ezik hissederler aslında tam tersi teşekkür etmek bir nezaket özür dilemek ise bir erdemdir bunu öğrenebilsek zaten çok güzel bir dünyada yaşıyor olurduk
Kendilerini bir şey sandıklarını düşünüyorum. Hatasız olduklarını veya hiç hata yapmayacaklarını düşünüyorlardır... Oysa ki özür dilemek erdemliktir...
Cevap
19Cevap
Egolarından ve cahilliklerinden özür dilemenin erdemlik olduğunu bilmedikleri için...
Onlar birer tavşandır ve dağın tavşandan haberi asla olmaz
Egoları olduğu için ben hatam varsa mesela karşımda ki kişiye söylerim sorun yok dimi diye gerekirse de özür dilerim.
Özür dilemenin eziklik olduğunu düşünürler. Oysa ki asıl eziklik yaptığı yanlışı savunup bunun arkasında durmaktır
Kibirlerinin kölesi olanlar özür dileyemezler. Hatalarını içtenlikle ikrar edemeyenden hayır gelmez.
Çünkü o insanlar hata yaptıklarını kabullenemezler..
Dik başlıdır inadım inattır derler her şeye bu kadar basit birşeyi de söylemeye gelemez hatalarını kabul edemezler
Ezik olduklarından
Egoları o kadar kırılgan ki
Müthiş bir savunma yapmaya çalışarak
Toz konduramıyorlar. Bu da bir zaaftir
Bazı insanlar nezaketten uzaklar. Ve kimsenin neler yaşadığını düşünmüyorlar. Yalnızca kendilerinin düşünürler.
Egosu yüksek kişiler oldukları için, haddini bilmez oldukları için
Kendine hakaret olarak görüyorlar halbuki bu ilişkiyi takayip kalıyor eğitimle biraz alakası olabilir ama bu okullarda verilmiyor kendin ve aile cevrenden alıyorsun bu eğitimi bence herkes özür dilemeyi bilmeli bu kendine vereceğin cezadan çok bir iltifat tır çünkü insan olduğunun farkına varırsın
Kişiden kişiye değişir
Özür dilemek marifet değil
Özür dileyeceğin şeyleri yapmamak
Özür dilemek egosu olmayan insanların başvurduğu bir davranış biçimidir. Egosu yüksek ise özür dilemekten hoşlanmaz ve yaptığının hata olduğunu özür dilemesi gerektiğini asla düşünmez.
Çok saçma ben dilerim hatalıysam hatasını kabul etmiyordur dilemeyen kişi
Bence de eziklik onlara görüyor gibiler halbuki o bir erdemdir eziklik değil
Özür dilemesinler özür dilemenin bir kıymeti yok. Özür dileyen anlayışlı insanları da güçsüz korkak olarak nitelendiriyorlar zaten. Ben dilediğim her özür için pişmanım.
Bence eziklik değil aynı hatayı tekrardan yapacağı için özür dilemez şahsen bende aynı hatayı yapacak olsam özür dilemem.
Buyuk konusmamak lazım
Özür dilerler ise egoları inecek ondandır.
özür dileyemeyen insandan uzak durun
Saçmalık gururdan geberecekler
Hayır ego meselesi
Çünkü onu özür olarak görmez
Kendilerini milletin çok ta fifisinde sanıyorlar çünkü öyle insanlara dicen ki keyfin bilir skmden aşşa Kasımpaşa
Kendilerini hep haklı gördükleri için
Aptal ve egolu oldukları için olabilir 🙃
Demekki haklılar kendince
Henüz olgunlaşmadıkları için.
ozur dılemek erdemdır... herkes dıleyemez
Egoist işte
Bişiy sorsam
Napalm yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?