Güncellemeler
+1 yıl
Beni haraca kesmek istediler üniversitede. Para vermediğim için dövdüler. İlk görüşte bela olmuşlardı.
Anneme anlattım
Yüzün çok beyaz ve yanakların geniş olduğu için aptal sanmışlar seni dedi
Anneme anlattım
Yüzün çok beyaz ve yanakların geniş olduğu için aptal sanmışlar seni dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ne ilgisi var
Beyaz ten seksi görünür, saydığın şeylerle birleşince tatlı görünür.
Beni haraca kesmek istediler üniversitede. Anneme sordum yüzün çok beyaz olduğu ve yanakların geniş olduğu için seni aptal sanmışlar dedi
Ha parlak muhabbeti. Beyaz tenli bu süt çocuğudur. Ailesi el bebek büyütmüş izlenimi demek isteniş annen.
O zaman neden dövdüler?
Beni hep dövuyorlar
Esmer olsam dövmeyecekler mi yani
Hayır alakalı bir durum değil. Onlar farklı şeylere göre insanlara saldırır. Yalnız kimsesiz gücü yetirebileceklerine. Peki şikayet etmedin mi bu kişileri
Şikayet etsem ne olacak elimde kanıt yok
Şikayet etmek istiyorum
Dövüyorlar diyorsun ya darp raporu al, güvenlik kamerası görüntülerine bak
Geçti artık kamera kaydı kalmadı birkaç ay önceydi
Darp raporu için o gün almak gerekiyordu
Tecavüz bile ettiler ne yapabilirim
Troll soruymuş bende oturdum dinliyorum
Troll değil
Ne yapabilirim
Hayır bu ırkçılık gibi bir şey olur.
Yok hayır ne ilgisi var
Bende öyleyim mesela ama benim karakterim sanırım saf olduğundan öyle görünüyormuyum bilmiyorum
Karakterin nasıl saf?
Seni dövdüler mi veya para istediler mi olulda hiç?
Ben saf değilim ama suratım beyaz ve geniş galiba aptal görünüyorum beni hep dövuyorlar dalga geçiyorlar okulu bıraktım
Hayır ilgisi yok canım o biraz uyanık olmakla ilgili neden izin veriyosun sesini cikarmiyosan içine kapanık biriysen öyle görürler yoksa surat ile alakalı bişey değil bu
Bakış hareket tavırlarla belli olur pek atılgan konuskan çirkef biri değilsen ses çıkaramıyosan yaparlar tabi sesini çıkarmayı ogren.
Çok kalabalıklar hocalar bile onları koruyor
Benim haberim yok diyor hoca bile şahit olmuyor ne yapabilirim
Okulun müdürüne söyle ya da başka bi hocanla konuş veyahut okulunu değiştir ya da son çare hocalar nasıl onları koruyor? Onlar nasıl hocaymis öyle
Sesimi çıkarsam ne olacak? Okul idaresi kendi aranızda halledin dedi
Ne yapabilirim
Okul özel okulmu öyleyse para için yapıyorlardı
Özel üniversite ama bunlar fakir
Bazıları burslu
Senin durumun iyiyse ailene söyle konuşsunlar hocalarla okul iradesiyle olmadı okulunu değiş kesin çözüm yani
Hoca beni azarladı elinde kanıtın varsa git savcılığa şikayet et
Bir daha beni bu işin içine karıştırma dedi bağırdı telefonu kapattı suratıma
Maddi durumu iyi birsuru insan var onlara saldırmıyorlar neden ben?
Boyum 1.59 beyaz tenliyim yüzün yaşından küçük görünüyor derler bu yüzden mi
Hayır bak şunu bi unut tenle veya yüzünle ya da boyunla alakası yok belliki seni pasif içine kapanık sessiz bulmuşlar ve bundan cesaret almışlar dişli biri olsaydın yapamazlardı inan o hocalarda zaten hoca değilmis belliki öyle hocalar varki nasil ilgileniyolar onlara hoca bile deme bence kökten çözüm istiyosanda okulunu değiştir yani kendin çözmen gerekiyor gibi
Tecavüz bile ettiler sokakta işkence yaparak tecavüz videom okula yayıldı belki hocalar da gördü videoyu hiçbiri şahit olmadı
Gerçektenmi kızım sen niye duruyosun madem öyle bişey oldu neden sessiz kaliyosun söyle ailene git gerekirse okulunu değiştir tecavüz diyosun git şikayetçi ol çeksinler cezalarını k*pek gibi bu normal bişey değil yani
Elimde tecavüz videosu yok. Yine de ceza verirler mi?
Bunlar çok kalabalık çok korkuyorum
Korkma onlar kimki korkuyorsun napabilirler o video okula yayıldı diyosun bi şekilde ulaş bence ve şikayetçi ol o p*sliklerden korkacak hiçbişey yok başına bunlar gelmiş ve sessiz kalmak çok daha cesaretlenmelerine sebep olur
Kimseden korkma Allah'tan başka o video olmadan ceza verirler mi bilmiyorum illaki bi yerde vardır ulaş bisekilde
Polise gittim elinde kanıtın olursa gel yoksa bu konuyu kapat dedi başından savdı beni
Ne yapacağımı şaşırdım
Derler
Ne alaka be
Hayır tabii ki
Eh işte