• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sence erkek olmanın en kötü yanı nedir?

Altinbasakk
Altinbasakk Takip Et
Master Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor
Nedir Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Her şey senden bekleniyor. Bir kadınla tanışmak, mecburen işe girip çalışmak. Kadın evde oturunca batmaz erkek oturunca annesine bile batmaya başlar.

Onun dışında erkek olmanın kötü yanı yok. Evine para getiriyorsan senden iyisi yok.

Şahsen üst üste karaktersiz, taktik yapan kadınlara gelmek canımı sıkıyor. Beni en zorlayan şey bu, tam oturup bir yerde konuşuyorum "bu kadın galiba farklı" diyorum o da geç cevap vermeye başlıyor. Herkes gibi olan bir kadın benim dikkatimi hiç çekmiyor.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.

Cinsiyet, her insanın farklı bir deneyim yaşadığı bir konudur ve toplumun cinsiyetle ilgili beklentileri ve baskıları, her iki cinsiyet için de farklı zorluklar yaratabilir. Ancak, genel olarak, erkeklerin de kadınlar gibi toplum tarafından belirlenen cinsiyet rollerine uymaları beklenir. Bu roller arasında güçlü, cesur ve hislerini ifade etmeyen kişiliklerin özendirilmesi gibi stereotipler yer alabilir. Ayrıca, erkekler de cinsel taciz, şiddet ve ayrımcılık gibi konularla karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle, cinsiyetle ilgili toplumsal baskılar ve stereotipler, her iki cinsiyet için de sorun yaratabilir ve bu baskılara karşı mücadele etmek için daha eşitlikçi bir toplum için çaba harcanması gereklidir.

1
    0 Yorumla
  • Alpiiiiiii
    Alpiiiiiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bir savaş aninda ilk erkekler ölür ve ölmezlerse bu çok küçük bir ihtimaldir aile sahibi olmak ve toplumda var olmak iciin sayginligini kendi cabalariyla inşa etmek zorundadır kadın erkeğe dayanir ama erkeğin dayanabilecek tek direği tanrıdır erkek savaşci olmak zorundadır mesela bir erkek depresyona girme lüksü yoktur ya da toplumda güzel olduğu için sayginlikta elde edemez saygınlığı kazanmalıdır. Erkek yaşamından ölümüne kadar sürekli rekabet içinde olmalıdır vs vs avvantajlarida var tabi yok değil

4
    1 Yorumla
    • funnygood122
      funnygood122
      +1 yıl

Kadinlarin bizden daha guclu olmamizi beklemesi varda var yoruyorlar adami

Yorumla
  • As_We_Know
    As_We_Know Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Hepsini söylüyor adam burada, türkçe altyazılısını aradım ama bulamadım.

https://www.youtube.com/shorts/IDvs6lzTfz0
    1
    7 Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

İngilizce bilmiyorum ki

Yorumla
    • çirkinkalplinsan
      çirkinkalplinsan
      +1 yıl

"Ne kadar iyi yaptığının bir önemi olmaması demek. Yemeği ödemeli, kapıyı açmalı, ağır şeyleri taşırken yardım etmeli, onlara hanımefendi demeliyiz. Son zamanlarda bu aşağılayıcı olmaya başladı. Ruhsal sağlığının hiçbiri önemi yok. Erkek intihar oranı kadınların üç katı kadar. 11 gün boyunca hastanedeydim intihar teşebbüsü yüzünden, psikolojik danışmaya neredeyse 2 ay gönderdiler beni. Bu onların problemlerini çözüyor çünkü kimseyi önemsemiyor. Sadece ayağa kalkıp yürümen gerekiyor. Bu yüzden boşuna uğraşma çünkü tanıştığın her kadın için potansiyel sapıksın. Kadınlar biber gazı ve şok tabancası taşıyor sana karşı kendini korumak için. Bir kadına karşı ne kadar iyi olduğumuzun bir önemi yok. Bir boşanmada paramızın yarısını ve çocuklarımızı alıyorlar. Eğer mutsuz bir ilişkin varsa sorun senden kaynaklıdır. Ama bir ilişkide kadın mutsuzsa bu da senin sal*k problemindir. Kısacası şart koşmalısın ya da eziksin" türkçesi bu

Yorumla
    • As_We_Know
      As_We_Know
      +1 yıl

Aga bir kısmı yanlış çeviri be ya, bu da bütün videonun güzelliğini gölgeliyor.
      @çirkinkalplinsan

- Erkek olmak ne anlama geliyor?

+ Erkek olmak demek ; Ne yaparsan yap asla yeterli değildir. Akşam yemekleri ödememiz gerekli, Kapıları açmamız gerek (centilmenlik anlamında), ağır şeyleri taşımalarına yardım etmemiz gerek, Onlara bayan dememiz gerek, ki şu günlerde bayan demek aşağılamak demek. Erkek olmak ; Akıl sağlığının hiç bir s*kik şekilde önemi yok demektir. Erkek intihar oranları kadınlarınkinin 3 katı. 11 günlüğüne hastanede intihar gözetimindeydim. 2 aylığına rehabilitasyona koyup beni postalayıp gönderdiler. Erkekler kendi problemlerini kimseye anlatmazlar, çünkü kimse s*k kadar umursamaz. Sadece sana " Ayağa kalk ve bir şekilde atlat " derler. Bu yüzden neden problemlerimizi anlatmaya teşebbüs edelim ki, di mi? Erkek olmak demek, kadınlarla tanıştığın her zaman seni otomatik olarak bir tehdit olarak görüp, bu yüzden kendilerini savunmak için sürekli yanlarında biber spreyi ve elektroşok tabancası bulundururlar. Her ne kadar iyi olursak olalım, kadınlar kolaylıkla bizi boşayıp, paramızın yarısını ve çocuklarımızı elimizden alabilir. Eğer bir ilişkide mutsuzsan bu senin s*kik problemindir, AMA eğer bir kadın bir ilişkide mutsuzsa BU YİNE SENİN S*KİK PROBLEMİNDİR !

Özet geçersek " Erkek olmak demek " ;

Ya bir s*ke yararsın şu hayatta, ya da tamamiyle bir kaybedensin demektir.

(Her videoyu izlediğimde kadınlara ve topluma sinirlendiğim için, çeviride 1 veya 2 yerde fazladan küfür eklemiş olabilirim.)

Yorumla
    • çirkinkalplinsan
      çirkinkalplinsan
      +1 yıl

Düzeltme için eyw, elimden geldiğince çevirdim. Küfürsüz hale getirmek için bazı şeyleri olduğu gibi yazmadım sadece

Yorumla
    • As_We_Know
      As_We_Know
      +1 yıl

@çirkinkalplinsan Emeğine sağlık, videoyu çok benimsediğim için toz kondurmamaya çalıştım biraz kusura bakmayın.

Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

@çirkinkalplinsan vaayyy doğru demiş valla

Yorumla
    • çirkinkalplinsan
      çirkinkalplinsan
      +1 yıl

Estağfirullah biz teşekkür ederiz doğru çeviri için

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

66

Cevap

• legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

1-Sürekli erkekleri bütün erkekler aynı diyerek kotulenmesi
    2-kadinlarin regl gibi doğal süreci yaradilis gerçeğini sanki kıyamet kopuyor gibi bak ben iyi değilim oluyorum sen bana ilgi göstermiyorsun anlamıyorsun gibi cümlelerle erkeğe saldırması
    3-evde herşeyi makinalarin yapıp ay çok yoruldum sen ne yaptın ki erkek olarak sabah işe gidiyorsun akşam geliyorsun deyip erkeğin sadece poposunu salladigini düşünmek
    4-her türlü ahlaksızlığı yapıp aldatmayı yapıp siz erkekler hepiniz aynisiniz deyip erkeği küçük düşürmek Not:psikiyatrist ve psikologların verilerine göre kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor
    5-butun kadınların depresyona girmek gibi hakları varken erkek asla böyle bişey yaşayamaz denilmesi

2
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

İçinde yaşadığımız ataerkil toplumun, sırf iki testis bir penisle doğdu diye (ki kendi seçimi değil, tamamen yarışı kazanan sperm hücresinin uzun mesafe konusundaki başarısı sayesinde, sorsan belki erkek olduğuna pişmandır) kendisine yüklenen sorumluluklar... Eskiden avlanırdık, ateş yakardık, koruma görevimiz vardı, şimdi de plazalarda kölelik yapıyoruz... Yine mavi yakayız yani, proleteryayız...

2
    3 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Beyaz yakalı erkek de işçidir, mavi yakalıdan farkı bunun farkında olmamasıdır.

• Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

Anlıyorum

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Şu ortamda bunu anlayabilecek bir sen varsın zaten... 😉

• Alpagu16
    Alpagu16 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sen tanışmak istediğin halde diğer erkekler gibi sanılıp seni de potansiyel tacizci listesine alır, sistemler aşırı yozlaştığı için kanun aleyhine işler tamamen, aldatılsan bile nafaka ödeyen ve diğer tüm bedelleri ödeyen sen olursun, başına kötü bir olay gelse iş olsun veya hiç beklenmedik bir durumda bir olay olsun kendin halletmek zorundasın. Hayatta her zaman her durumda dimdik olmak zorundasın.

2
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

S.. v. shmek istersin ama kadınlara açılamazsın kolay kolay. Çünkü %99 red olur sadece red olsa yine iyi tanıdık biriyse arkadsşlığı keser, engeller. Bir de başına bir şey gelme ihtimali yüksek hastane, hapis, mezar seçenekleri çıkma ihtimali yüksek. Zaten kadınlar çok dengesiz gel beni et der tarzı baya konuşur açılırsın fena kızar.

2
    0 Yorumla
  • çirkinkalplinsan
    çirkinkalplinsan Takip Et
    Master Yaş: 108 , eic 100%
    +1 yıl

Bütün yüklerin onlara yüklenmesi olabilir. Eve para getirmesi gereken onlar. Askerliğe gitmesi, iyi maaş kazanması ve bunlara rağmen kadına zaman ayırıp hediyelerle şımartması gereken de onlar.

Bir video paylaşılmıştır aşağıda ingilizce. O adama katılıyorum. Gayet güzel açıklamış, türkçe çevirisini de yazdım. Haklı bir görüş ‽

1
    0 Yorumla
  • funnygood122
    funnygood122 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek olmanin en zor yani guclu olmak guclu durmak icin bazen insan oldugumuzu bile unutuyoruz hicbirseye uzulmuyorsun hicbirseyi umursamiyorsun biri birsey dese tamam ben yaparim ben ederim sorun degil diyor erkek iste bunlar erkegi cok yoran seyler kadinlar bizi cok yoruyor cok bizden herkul olmamizi bekliyorlar

1
    1 Yorumla
    • funnygood122
      funnygood122
      +1 yıl

Kadinlar lutfen bizi yormayin bizde insaniz

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sevgilin varsa

Ozel gunlerde hediye alacan, özel olduğunu hissettirecen, mutlu edecen

Kapris, naz, trip çekecen

Nişan için yüzüğü erkek alır.

Yemeğe, kafeye çıktığında hesabı sen öden çoğunlukla.

Askerlik var.

Tek başına yaşarsan ev işler konusunda zorluk çeken yani yemek yapma konusunda

1
    0 Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ön yargılı olarak erkeklere guvenilmemesi. kadınlar istemeseler de yaşadıkları aldatılma, kandirilma, aynı anda 2-3 kişiyle konuşup kendisi de idare edilme, hakaret, küfür, taciz gibi konular yüzünden erkeklere önyargılı ve korkarak yaklaşıyorlar, ve bunda da sonuna kadar haklılar yanlış anlaşılmasın sözlerim lütfen. Ama bu da kurunun yaşta yanar misali arada kalan o zor bulunan düzgün efendi saygılı terbiyeli kendini iyi gelistirmiş erkeklerin de yanmasına neden oluyor.

1
    1 Yorumla
    • idrex
      idrex
      +1 yıl

Bakışların ne güzel

Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ülkemizde yaşanan taciz tecavüz olaylarından erkeklere karşı genelleme yapılarak nefret algısı oluşturulması...
    Evet kadınlarımız birçok konudan mağdur ediliyor ancak suçlar kişiseldir. Toplumdaki tüm erkeklere mâl etmek yanlış.

4
    1 Yorumla
    • Darbeli_Hilti
      Darbeli_Hilti
      +1 yıl

Mutlaka her erkek sapık gibi algılanmamalı

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bence erkek olmanın en kötü, en yorucu yanı bir evi geçindirmeye çalışmak olabilir. Mesela kızlar çalışmasa da oluyor ama erkekler evlendikleri zaman veya belirli bir yaşa geldikten sonra çalışmak zorunda kalabiliyorlar ve bu onlar için yorucu oluyor

1
    0 Yorumla
  • jupiterdekiguluncani
    jupiterdekiguluncani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bir hemcinsin yaptığı kötülüklerin tümüne atılması. Gerçi bu kadınlar için de böyle de. Erkeklerde bir tık daha genellemeler içerisinde yer alma durumu var. Bazıları evde oturmuş televizyon izlerken bile bir kızın bedduasıni alabiliyor. İlginç 🤔😂

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Her zaman potansiye tecavüzcü olarak insanların sana bakması.
    Aldatma potansiyelin önyargı dahilinde her zaman söz konusu olması.
    Her zaman kendini ispat etmek zorunda kalman.
    İnsanların seni fark etmesini sağlaman.

1
    0 Yorumla
  • musty001
    musty001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlar seçici olabiliyor erkekler kismetine ne düşerse 🤣🤣🤣

1
    7 Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

Dogru

Yorumla
    • musty001
      musty001
      +1 yıl

Bak doğru dediğine göre secilemedik 😂

Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      +1 yıl

😂😂boşta değilim :))

Yorumla
    • musty001
      musty001
      +1 yıl

Bak birde bu boyut var. Kadınlar boşta olmadığı zaman bekleyebilior çünkü tercih şansları çok fazla biz erkeklerde boşta olmasakta mecburiyet yedek oluşturmaya çalışıyoruz sonra adımız çapkın oluyor aldattı oluyor adalet istiyorum kilicdaroglu gibi adalet yürüyüşüne cikacam

Yorumla
    • Dremaslipit
      Dremaslipit
      +1 yıl

Erkekler de seçiyor. Erkekler de her onüne gelen kizı istemek zorunda degil...

Yorumla
    • musty001
      musty001
      +1 yıl

Yaptığın sorulara bakarsak profildeki kardeşim kendin ol çünkü soruların ile bu cevabın çelişiyor

Yorumla
    • Dremaslipit
      Dremaslipit
      +1 yıl

Nasıl çelişiyormuş?

Yorumla
  • Sine_mSu
    Sine_mSu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

Babaları hep elleştiriyor, cok cok az babadan afferin oğlum duyan erkek cocuğu.
    Eşim, abilerim hic duyamadım daha babalar Afferin aslan oğlum desin.

2
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın bedeninde tek bir beyin, erkek bedeninde iki beyin vardır. Bir beyini kullanmak maharetken iki beyine hükmetmek zor olsa gerek. Hele biri hiç laf söz dinlemez. Kafasına göre davranır.

2
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmak zorunda olmak.
    Sünnet olmak.
    Maymun gibi kıllı olmak.
    Yürüdüğün her kızın sana abaza demesi.
    Daha kötü kokmak.
    Daha çok terlemek

2
    6 Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Hepsi doğru fakat kadınlar erkeklerden daha çok kokar istisnalar haricc

Yorumla
    • primadonna_girl
      primadonna_girl
      +1 yıl

@kamuçalışanı kadın ve erkek ortamına girince aradaki koku farkı anlaşılıyor ama.

Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Pis olan Erkekler ter kokar pis olan kadınlar pis kokar ter kokusu ile pis koku çok farklıdır pikachum

Yorumla
    • primadonna_girl
      primadonna_girl
      +1 yıl

@kamuçalışanı 😄👍

Yorumla
    • Darbeli_Hilti
      Darbeli_Hilti
      +1 yıl

Hep iki kilo ile dolaşmak

Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Anlastigimiza sevindim pikachum 😉

Yorumla
  • uyumluer
    uyumluer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 81%
    +1 yıl

ben d ekızlar erkekleri çok rahay sanıyo sanırdım. meğer zorluklarımızın farkındalarmış.. e niye bu kadar üstümüze geliyorsunuz kızım.. derdinniz ne

1
    0 Yorumla
  • lemeasare
    lemeasare Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Nasıl bir kötü yanı olabilir ki bence olmaz sadece tembellerin olur sorumluluk almaktan korkanların olur kadın da erkek dedi aynıdır yoksa erkek olmak da gurur vericidir kadın olmak da

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı.

Bazı kadınların ekonomik sorumluluğun sadece erkeğe ait olduğunu düşünmesi kötü oluyor sanki evlenince kadına bakmak zorundaymışız gibi algı yapıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ u
    Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 34%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Sanırım en büyük dezavantajı ev geçindirmenin erkeğin sorumluluğu olarak görülmesi, diğer dezavantajlar da zaten hep bununla ilgili

2
    0 Yorumla
  • mersen09
    mersen09 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Duygusal birisindir. Erkek olduğun için güçlü yıkılmayan ve güven veren birisi gibi durmak zorundasın. Düşersen kaybedersin

1
    0 Yorumla
  • sofistikepalyaço_-
    sofistikepalyaço_- Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

İlk adımın erkeklerden gelmesi fakat seçimi kadınların yapması, bütün erkekler aynısınız, görünce ile kaynana arasında kalmak vs

1
    1 Yorumla
    • sofistikepalyaço_-
      sofistikepalyaço_-
      +1 yıl

Feminist yazar norah vincent, in self made men kitabını tavsiye ederim.

Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar tarafından zulüm görmek. Toplumda tüm baskının üzerinde olması. En ufak hareketinde sapık olarak damga yemek vs.

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.

Erkeklerle olmamak düşünsene kızlarla konuşuyorlar😂 ne buluyorlar kızlarda anlamıyorum

2
    0 Yorumla
  • bitchofhaven
    bitchofhaven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Aptal olmak ve seçimlerinizin bir çoğunu hormonlarıniz belirliyor bu kötü

1
    0 Yorumla
  • chat-gpt
    chat-gpt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

kadın ya da erkek olmanın kötü bir yanı yok.

1
    0 Yorumla
  • Darbeli_Hilti
    Darbeli_Hilti Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı.

Erkek olmak bir kadınla konuşurken sapık gibi algılanmak

1
    0 Yorumla
  • Eray-Demirci
    Eray-Demirci Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Damacanaya hallenen oksijen israfları yüzünden şeker gibi küçük kız çocularından makas alamamak..

1
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Dik durup Güçlü olman gerekir, ağır işler hep senindir falan

1
    0 Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.

Erkek olmanın pek zor yanı yok. Fakat adam olmanın yükü çok.

1
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Mağaza mağaza gezen partneri kapı önünde beklemek 😂😂

1
    0 Yorumla
  • hepimizbirvedia
    hepimizbirvedia Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Ev geçindirme zorunluluk ve sorumluluğu olabilir. İyi ki erkek doğmadım be

1
    2 Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Öyle bir sorumluluk yok bizde

Yorumla
    • hepimizbirvedia
      hepimizbirvedia
      +1 yıl

Tm.

Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Türkiye de yaşamak, Batı Avrupa da daha kıymetli olurduk.

1
    0 Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.

Hep güçlü olmak zorundasın.

Kimse senin duygularını önemsemez.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ne kötü yanı olacak, dünyaya kadın geleceğine erkek gelseydim daha iyiydi tüm yük sıkıntı kadın olmakta

2
    1 Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Soruya bak yoruma bak... Alakays maydanoz
      Git feminen duygularını başka yerde kus

Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

*mcılık. Her seye sahipken bunun yuzunden olur olmaz durumlara dusuyorlar. Yoksa her turlu avantaja sahipler.

1
    0 Yorumla
  • 1907yusuFB
    1907yusuFB Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Üstlenilen sorumluluklar olabilir fiziksel olarak bence bir sıkıntı yok kadınların fiziki yapısı sorunlara daha müsait

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hep güçlü olman beklenir.
    Demiriz ya hıamına 🤦‍♂️

2
    0 Yorumla
  • Mahinevberçeste
    Mahinevberçeste Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Yani şimdi düşündüm durdumda hiç bir dezavantaji yokmuş erkek olmanın mis gibi yaşayıp gidiyorlar yahu. Ama kadın olmanın zorluklarıni say desen 50 tane sayardım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herşeyin senin omuzlarında olması. Kadının bacaklarının bile.

1
    0 Yorumla
  • Banamibakiyon
    Banamibakiyon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Erkeklerin hislerini kimse ciddiye almıyor ya da 'İyi misin?' diye sormaya tenezzül etmiyorlar..

1
    0 Yorumla
  • Zevkli_Temaslar
    Zevkli_Temaslar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Parayı nedense hep erkeğe bul getir derler yani evin bankamatigi resmen 😊👍

1
    0 Yorumla
  • Sazimentt12
    Sazimentt12 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Kilo alınca memelerinin çıkması

2
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınları anlamamak sanırım 😄

2
    5 Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Soruya bak yoruma bak... Alakaya maydanoz
      Git feminen duygularını başka yerde kus

Yorumla
    • _Elyise
      _Elyise
      +1 yıl

@kamuçalışanı al işte cevabımın ispatı

Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Maşallah ailesinin akıl küpü verdiğin cevap asıl yazdığımın ispatı

Yorumla
    • _Elyise
      _Elyise
      +1 yıl

@kamuçalışanı ya kes be uğraşamam senle

Yorumla
    • kamuçalışanı
      kamuçalışanı
      +1 yıl

Sen 39 yaşında olduğuna emin misin ya da bilerek mi yazdın? Cümlelerin 0-18 yaş arası ergenlerin kurduğu cümlelere benziyor kes be gibi... Birazdan da boş yapma diye yazarsın 😁

Yorumla
  • Jakabo01
    Jakabo01 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadin ve cocuklsr seni robot olarak görmesi

1
    0 Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sanırım iyi yani daha fazla..

1
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

İyi bayramlar, hiç bir kötü yanını görmedim

1
    0 Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

İyi yanı yok keşke kadın olsaydım

1
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çok fazla sorumluluk var.

1
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Kötü yanı yok çok şükür

1
    0 Yorumla
  • meftun35
    meftun35 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

say say bitmez üşeniyorum yazmaya :D

1
    3 Yorumla
    • Şeriffe
      Şeriffe
      +1 yıl

Kral yaa 😄😂

Yorumla
    • meftun35
      meftun35
      +1 yıl

Hahahahha 😂😂 yorgunuz reis sorma 😂😂

Yorumla
    • Şeriffe
      Şeriffe
      +1 yıl

Hayat yordu kral😂😂

Yorumla
  • evlimutsus
    evlimutsus Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Hayatın tüm sorumluluklarını sırtına yüklemek

1
    0 Yorumla
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

İyi bayramlar. Zaruriyetler.🙂

1
    0 Yorumla
  • uyenizdenbiri
    uyenizdenbiri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Yalnızlık anlaşık ve boşluk

1
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Çok çok da zor bir yanı yok bence

1
    0 Yorumla
  • Ghostmale01
    Ghostmale01 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Evlenip qileye hapsolmak

1
    0 Yorumla
  • TurritopsisDohrnii
    TurritopsisDohrnii Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

para kazanmak ve onu vermek

1
    0 Yorumla
  • theastro
    theastro Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Ön yargıyla sapık yerine koyulmak

1
    0 Yorumla
  • Deli_miyim_neyim
    Deli_miyim_neyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Karı dırdırı çekmek derim 😄😄

1
    0 Yorumla
  • cesurol34
    cesurol34 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl

Sabah ereksiyonu ile yarım saat uğraşmak

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sence erkek olmanın en kötü yanı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek olmanın en kötü tarafı ne? 40 cevap verildi
Erkek olmanın en kötü ve en iyi yanı nedir? 18 cevap verildi
Erkek olmanın en kötü ve en iyi yanı nedir? 16 cevap verildi
Erkek olmanın en kötü ve en iyi yanı nedir? 7 cevap verildi
Erkek olmanın en kötü ve en iyi yanı nedir? 14 cevap verildi
Erkek olmanın en kötü we en iyi yanı nedir? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨