Her şey senden bekleniyor. Bir kadınla tanışmak, mecburen işe girip çalışmak. Kadın evde oturunca batmaz erkek oturunca annesine bile batmaya başlar.
Onun dışında erkek olmanın kötü yanı yok. Evine para getiriyorsan senden iyisi yok.
Şahsen üst üste karaktersiz, taktik yapan kadınlara gelmek canımı sıkıyor. Beni en zorlayan şey bu, tam oturup bir yerde konuşuyorum "bu kadın galiba farklı" diyorum o da geç cevap vermeye başlıyor. Herkes gibi olan bir kadın benim dikkatimi hiç çekmiyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsiyet, her insanın farklı bir deneyim yaşadığı bir konudur ve toplumun cinsiyetle ilgili beklentileri ve baskıları, her iki cinsiyet için de farklı zorluklar yaratabilir. Ancak, genel olarak, erkeklerin de kadınlar gibi toplum tarafından belirlenen cinsiyet rollerine uymaları beklenir. Bu roller arasında güçlü, cesur ve hislerini ifade etmeyen kişiliklerin özendirilmesi gibi stereotipler yer alabilir. Ayrıca, erkekler de cinsel taciz, şiddet ve ayrımcılık gibi konularla karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle, cinsiyetle ilgili toplumsal baskılar ve stereotipler, her iki cinsiyet için de sorun yaratabilir ve bu baskılara karşı mücadele etmek için daha eşitlikçi bir toplum için çaba harcanması gereklidir.
10 Yorumla
+1 yılBir savaş aninda ilk erkekler ölür ve ölmezlerse bu çok küçük bir ihtimaldir aile sahibi olmak ve toplumda var olmak iciin sayginligini kendi cabalariyla inşa etmek zorundadır kadın erkeğe dayanir ama erkeğin dayanabilecek tek direği tanrıdır erkek savaşci olmak zorundadır mesela bir erkek depresyona girme lüksü yoktur ya da toplumda güzel olduğu için sayginlikta elde edemez saygınlığı kazanmalıdır. Erkek yaşamından ölümüne kadar sürekli rekabet içinde olmalıdır vs vs avvantajlarida var tabi yok değil
41 Yorumla- +1 yıl
Kadinlarin bizden daha guclu olmamizi beklemesi varda var yoruyorlar adami
+1 yılHepsini söylüyor adam burada, türkçe altyazılısını aradım ama bulamadım.
https://www.youtube.com/shorts/IDvs6lzTfz017 Yorumla- +1 yıl
İngilizce bilmiyorum ki
- +1 yıl
"Ne kadar iyi yaptığının bir önemi olmaması demek. Yemeği ödemeli, kapıyı açmalı, ağır şeyleri taşırken yardım etmeli, onlara hanımefendi demeliyiz. Son zamanlarda bu aşağılayıcı olmaya başladı. Ruhsal sağlığının hiçbiri önemi yok. Erkek intihar oranı kadınların üç katı kadar. 11 gün boyunca hastanedeydim intihar teşebbüsü yüzünden, psikolojik danışmaya neredeyse 2 ay gönderdiler beni. Bu onların problemlerini çözüyor çünkü kimseyi önemsemiyor. Sadece ayağa kalkıp yürümen gerekiyor. Bu yüzden boşuna uğraşma çünkü tanıştığın her kadın için potansiyel sapıksın. Kadınlar biber gazı ve şok tabancası taşıyor sana karşı kendini korumak için. Bir kadına karşı ne kadar iyi olduğumuzun bir önemi yok. Bir boşanmada paramızın yarısını ve çocuklarımızı alıyorlar. Eğer mutsuz bir ilişkin varsa sorun senden kaynaklıdır. Ama bir ilişkide kadın mutsuzsa bu da senin sal*k problemindir. Kısacası şart koşmalısın ya da eziksin" türkçesi bu
- +1 yıl
Aga bir kısmı yanlış çeviri be ya, bu da bütün videonun güzelliğini gölgeliyor.
@çirkinkalplinsan
- Erkek olmak ne anlama geliyor?
+ Erkek olmak demek ; Ne yaparsan yap asla yeterli değildir. Akşam yemekleri ödememiz gerekli, Kapıları açmamız gerek (centilmenlik anlamında), ağır şeyleri taşımalarına yardım etmemiz gerek, Onlara bayan dememiz gerek, ki şu günlerde bayan demek aşağılamak demek. Erkek olmak ; Akıl sağlığının hiç bir s*kik şekilde önemi yok demektir. Erkek intihar oranları kadınlarınkinin 3 katı. 11 günlüğüne hastanede intihar gözetimindeydim. 2 aylığına rehabilitasyona koyup beni postalayıp gönderdiler. Erkekler kendi problemlerini kimseye anlatmazlar, çünkü kimse s*k kadar umursamaz. Sadece sana " Ayağa kalk ve bir şekilde atlat " derler. Bu yüzden neden problemlerimizi anlatmaya teşebbüs edelim ki, di mi? Erkek olmak demek, kadınlarla tanıştığın her zaman seni otomatik olarak bir tehdit olarak görüp, bu yüzden kendilerini savunmak için sürekli yanlarında biber spreyi ve elektroşok tabancası bulundururlar. Her ne kadar iyi olursak olalım, kadınlar kolaylıkla bizi boşayıp, paramızın yarısını ve çocuklarımızı elimizden alabilir. Eğer bir ilişkide mutsuzsan bu senin s*kik problemindir, AMA eğer bir kadın bir ilişkide mutsuzsa BU YİNE SENİN S*KİK PROBLEMİNDİR !
Özet geçersek " Erkek olmak demek " ;
Ya bir s*ke yararsın şu hayatta, ya da tamamiyle bir kaybedensin demektir.
(Her videoyu izlediğimde kadınlara ve topluma sinirlendiğim için, çeviride 1 veya 2 yerde fazladan küfür eklemiş olabilirim.) - +1 yıl
Düzeltme için eyw, elimden geldiğince çevirdim. Küfürsüz hale getirmek için bazı şeyleri olduğu gibi yazmadım sadece
- +1 yıl
@çirkinkalplinsan Emeğine sağlık, videoyu çok benimsediğim için toz kondurmamaya çalıştım biraz kusura bakmayın.
- +1 yıl
@çirkinkalplinsan vaayyy doğru demiş valla
- +1 yıl
Estağfirullah biz teşekkür ederiz doğru çeviri için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1-Sürekli erkekleri bütün erkekler aynı diyerek kotulenmesi
2-kadinlarin regl gibi doğal süreci yaradilis gerçeğini sanki kıyamet kopuyor gibi bak ben iyi değilim oluyorum sen bana ilgi göstermiyorsun anlamıyorsun gibi cümlelerle erkeğe saldırması
3-evde herşeyi makinalarin yapıp ay çok yoruldum sen ne yaptın ki erkek olarak sabah işe gidiyorsun akşam geliyorsun deyip erkeğin sadece poposunu salladigini düşünmek
4-her türlü ahlaksızlığı yapıp aldatmayı yapıp siz erkekler hepiniz aynisiniz deyip erkeği küçük düşürmek Not:psikiyatrist ve psikologların verilerine göre kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor
5-butun kadınların depresyona girmek gibi hakları varken erkek asla böyle bişey yaşayamaz denilmesi20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde yaşadığımız ataerkil toplumun, sırf iki testis bir penisle doğdu diye (ki kendi seçimi değil, tamamen yarışı kazanan sperm hücresinin uzun mesafe konusundaki başarısı sayesinde, sorsan belki erkek olduğuna pişmandır) kendisine yüklenen sorumluluklar... Eskiden avlanırdık, ateş yakardık, koruma görevimiz vardı, şimdi de plazalarda kölelik yapıyoruz... Yine mavi yakayız yani, proleteryayız...
23 Yorumla- +1 yıl
Beyaz yakalı erkek de işçidir, mavi yakalıdan farkı bunun farkında olmamasıdır.
- +1 yıl
Anlıyorum
- +1 yıl
Şu ortamda bunu anlayabilecek bir sen varsın zaten... 😉
Sen tanışmak istediğin halde diğer erkekler gibi sanılıp seni de potansiyel tacizci listesine alır, sistemler aşırı yozlaştığı için kanun aleyhine işler tamamen, aldatılsan bile nafaka ödeyen ve diğer tüm bedelleri ödeyen sen olursun, başına kötü bir olay gelse iş olsun veya hiç beklenmedik bir durumda bir olay olsun kendin halletmek zorundasın. Hayatta her zaman her durumda dimdik olmak zorundasın.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılS.. v. shmek istersin ama kadınlara açılamazsın kolay kolay. Çünkü %99 red olur sadece red olsa yine iyi tanıdık biriyse arkadsşlığı keser, engeller. Bir de başına bir şey gelme ihtimali yüksek hastane, hapis, mezar seçenekleri çıkma ihtimali yüksek. Zaten kadınlar çok dengesiz gel beni et der tarzı baya konuşur açılırsın fena kızar.
20 Yorumla
+1 yılBütün yüklerin onlara yüklenmesi olabilir. Eve para getirmesi gereken onlar. Askerliğe gitmesi, iyi maaş kazanması ve bunlara rağmen kadına zaman ayırıp hediyelerle şımartması gereken de onlar.
Bir video paylaşılmıştır aşağıda ingilizce. O adama katılıyorum. Gayet güzel açıklamış, türkçe çevirisini de yazdım. Haklı bir görüş ‽
10 Yorumla
+1 yılErkek olmanin en zor yani guclu olmak guclu durmak icin bazen insan oldugumuzu bile unutuyoruz hicbirseye uzulmuyorsun hicbirseyi umursamiyorsun biri birsey dese tamam ben yaparim ben ederim sorun degil diyor erkek iste bunlar erkegi cok yoran seyler kadinlar bizi cok yoruyor cok bizden herkul olmamizi bekliyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar lutfen bizi yormayin bizde insaniz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin varsa
Ozel gunlerde hediye alacan, özel olduğunu hissettirecen, mutlu edecen
Kapris, naz, trip çekecen
Nişan için yüzüğü erkek alır.
Yemeğe, kafeye çıktığında hesabı sen öden çoğunlukla.
Askerlik var.
Tek başına yaşarsan ev işler konusunda zorluk çeken yani yemek yapma konusunda
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargılı olarak erkeklere guvenilmemesi. kadınlar istemeseler de yaşadıkları aldatılma, kandirilma, aynı anda 2-3 kişiyle konuşup kendisi de idare edilme, hakaret, küfür, taciz gibi konular yüzünden erkeklere önyargılı ve korkarak yaklaşıyorlar, ve bunda da sonuna kadar haklılar yanlış anlaşılmasın sözlerim lütfen. Ama bu da kurunun yaşta yanar misali arada kalan o zor bulunan düzgün efendi saygılı terbiyeli kendini iyi gelistirmiş erkeklerin de yanmasına neden oluyor.
11 Yorumla
+1 yılÜlkemizde yaşanan taciz tecavüz olaylarından erkeklere karşı genelleme yapılarak nefret algısı oluşturulması...
Evet kadınlarımız birçok konudan mağdur ediliyor ancak suçlar kişiseldir. Toplumdaki tüm erkeklere mâl etmek yanlış.41 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka her erkek sapık gibi algılanmamalı
+1 yılBence erkek olmanın en kötü, en yorucu yanı bir evi geçindirmeye çalışmak olabilir. Mesela kızlar çalışmasa da oluyor ama erkekler evlendikleri zaman veya belirli bir yaşa geldikten sonra çalışmak zorunda kalabiliyorlar ve bu onlar için yorucu oluyor
10 Yorumla
+1 yılBir hemcinsin yaptığı kötülüklerin tümüne atılması. Gerçi bu kadınlar için de böyle de. Erkeklerde bir tık daha genellemeler içerisinde yer alma durumu var. Bazıları evde oturmuş televizyon izlerken bile bir kızın bedduasıni alabiliyor. İlginç 🤔😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman potansiye tecavüzcü olarak insanların sana bakması.
Aldatma potansiyelin önyargı dahilinde her zaman söz konusu olması.
Her zaman kendini ispat etmek zorunda kalman.
İnsanların seni fark etmesini sağlaman.10 Yorumla Kadınlar seçici olabiliyor erkekler kismetine ne düşerse 🤣🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
😂😂boşta değilim :))
- +1 yıl
Erkekler de seçiyor. Erkekler de her onüne gelen kizı istemek zorunda degil...
- +1 yıl
Nasıl çelişiyormuş?
Babaları hep elleştiriyor, cok cok az babadan afferin oğlum duyan erkek cocuğu.
Eşim, abilerim hic duyamadım daha babalar Afferin aslan oğlum desin.20 Yorumla
+1 yılKadın bedeninde tek bir beyin, erkek bedeninde iki beyin vardır. Bir beyini kullanmak maharetken iki beyine hükmetmek zor olsa gerek. Hele biri hiç laf söz dinlemez. Kafasına göre davranır.
20 Yorumla
+1 yılÇalışmak zorunda olmak.
Sünnet olmak.
Maymun gibi kıllı olmak.
Yürüdüğün her kızın sana abaza demesi.
Daha kötü kokmak.
Daha çok terlemek26 Yorumla- +1 yıl
Hepsi doğru fakat kadınlar erkeklerden daha çok kokar istisnalar haricc
- +1 yıl
@kamuçalışanı kadın ve erkek ortamına girince aradaki koku farkı anlaşılıyor ama.
- +1 yıl
Pis olan Erkekler ter kokar pis olan kadınlar pis kokar ter kokusu ile pis koku çok farklıdır pikachum
- +1 yıl
@kamuçalışanı 😄👍
- +1 yıl
Hep iki kilo ile dolaşmak
- +1 yıl
Anlastigimiza sevindim pikachum 😉
ben d ekızlar erkekleri çok rahay sanıyo sanırdım. meğer zorluklarımızın farkındalarmış.. e niye bu kadar üstümüze geliyorsunuz kızım.. derdinniz ne
10 YorumlaNasıl bir kötü yanı olabilir ki bence olmaz sadece tembellerin olur sorumluluk almaktan korkanların olur kadın da erkek dedi aynıdır yoksa erkek olmak da gurur vericidir kadın olmak da
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Bazı kadınların ekonomik sorumluluğun sadece erkeğe ait olduğunu düşünmesi kötü oluyor sanki evlenince kadına bakmak zorundaymışız gibi algı yapıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılSanırım en büyük dezavantajı ev geçindirmenin erkeğin sorumluluğu olarak görülmesi, diğer dezavantajlar da zaten hep bununla ilgili
20 Yorumla Duygusal birisindir. Erkek olduğun için güçlü yıkılmayan ve güven veren birisi gibi durmak zorundasın. Düşersen kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılİlk adımın erkeklerden gelmesi fakat seçimi kadınların yapması, bütün erkekler aynısınız, görünce ile kaynana arasında kalmak vs
11 Yorumla- +1 yıl
Feminist yazar norah vincent, in self made men kitabını tavsiye ederim.
+1 yılKadınlar tarafından zulüm görmek. Toplumda tüm baskının üzerinde olması. En ufak hareketinde sapık olarak damga yemek vs.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerle olmamak düşünsene kızlarla konuşuyorlar😂 ne buluyorlar kızlarda anlamıyorum
20 Yorumla
+1 yılAptal olmak ve seçimlerinizin bir çoğunu hormonlarıniz belirliyor bu kötü
10 Yorumlakadın ya da erkek olmanın kötü bir yanı yok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmak bir kadınla konuşurken sapık gibi algılanmak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDamacanaya hallenen oksijen israfları yüzünden şeker gibi küçük kız çocularından makas alamamak..
10 Yorumla Dik durup Güçlü olman gerekir, ağır işler hep senindir falan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmanın pek zor yanı yok. Fakat adam olmanın yükü çok.
10 Yorumla
+1 yılMağaza mağaza gezen partneri kapı önünde beklemek 😂😂
10 Yorumla
+1 yılEv geçindirme zorunluluk ve sorumluluğu olabilir. İyi ki erkek doğmadım be
12 Yorumla- +1 yıl
Tm.
Türkiye de yaşamak, Batı Avrupa da daha kıymetli olurduk.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Hep güçlü olmak zorundasın.
Kimse senin duygularını önemsemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kötü yanı olacak, dünyaya kadın geleceğine erkek gelseydim daha iyiydi tüm yük sıkıntı kadın olmakta
21 Yorumla- +1 yıl
Soruya bak yoruma bak... Alakays maydanoz
Git feminen duygularını başka yerde kus
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl*mcılık. Her seye sahipken bunun yuzunden olur olmaz durumlara dusuyorlar. Yoksa her turlu avantaja sahipler.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜstlenilen sorumluluklar olabilir fiziksel olarak bence bir sıkıntı yok kadınların fiziki yapısı sorunlara daha müsait
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep güçlü olman beklenir.
Demiriz ya hıamına 🤦♂️20 Yorumla
+1 yılYani şimdi düşündüm durdumda hiç bir dezavantaji yokmuş erkek olmanın mis gibi yaşayıp gidiyorlar yahu. Ama kadın olmanın zorluklarıni say desen 50 tane sayardım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyin senin omuzlarında olması. Kadının bacaklarının bile.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hislerini kimse ciddiye almıyor ya da 'İyi misin?' diye sormaya tenezzül etmiyorlar..
10 Yorumla
+1 yılParayı nedense hep erkeğe bul getir derler yani evin bankamatigi resmen 😊👍
10 Yorumla
+1 yılKilo alınca memelerinin çıkması
20 YorumlaKadınları anlamamak sanırım 😄
25 Yorumla- +1 yıl
Soruya bak yoruma bak... Alakaya maydanoz
Git feminen duygularını başka yerde kus - +1 yıl
Maşallah ailesinin akıl küpü verdiğin cevap asıl yazdığımın ispatı
- +1 yıl
Sen 39 yaşında olduğuna emin misin ya da bilerek mi yazdın? Cümlelerin 0-18 yaş arası ergenlerin kurduğu cümlelere benziyor kes be gibi... Birazdan da boş yapma diye yazarsın 😁
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadin ve cocuklsr seni robot olarak görmesi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanırım iyi yani daha fazla..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bayramlar, hiç bir kötü yanını görmedim
10 Yorumla İyi yanı yok keşke kadın olsaydım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok fazla sorumluluk var.
10 Yorumla
+1 yılKötü yanı yok çok şükür
10 Yorumlasay say bitmez üşeniyorum yazmaya :D
13 Yorumla
+1 yılHayatın tüm sorumluluklarını sırtına yüklemek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İyi bayramlar. Zaruriyetler.🙂
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık anlaşık ve boşluk
10 Yorumla
+1 yılÇok çok da zor bir yanı yok bence
10 Yorumla
+1 yılEvlenip qileye hapsolmak
10 Yorumla
+1 yılpara kazanmak ve onu vermek
10 YorumlaÖn yargıyla sapık yerine koyulmak
10 Yorumla
+1 yılKarı dırdırı çekmek derim 😄😄
10 YorumlaSabah ereksiyonu ile yarım saat uğraşmak