Şahsen 11 12 yaşında bile mini eteği bak bu sene son bir daha giyemezsin,
Oje mi? Asla... asla süremezsin..
Ne o? O pantolon dar mı.. Ne öyle o... u gibi olmuş çıkar onu çabuk..
Bu kalıplarla büyütülmüş bir ailede iseniz Ruhunuza Fatiha... Ben çok çektim ya.. Ne diyeyim.. sonunda da bıktım ve kapandım.
Güncellemeler
+1 yıl
1111
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle yapıp aile baskısından kapanman gerçekten yazık olmuş sıkı bir ailede yaşayanlara sabır diliyorum
Sorma 11 yıldır kapalıyım ve zoraki olduğunu son 2 3 yıldır anlıyorum.
Günahkar hissetme ve korkutmalari yüzünden kapanmisim. Allah'la aramdaki bağı bile bitirdiler
Zaten öyle olur genelde ve genelde senin gibi çoğu insan da açılıyor ilerleyen süreçte
İsteyerek kapanan sayısı %2 falandır.
Katılıyorum çoğunluk aile baskısıyla kapanıyor ediyor ve küçük yaşta o kadar saçma şeyleri aşılıyorlar ki insanlara saçma sapan düşüncelere sahip oluyorlar kendi fikirlerini unutup ailelerinin fikirlerini benimseyerek yaşamaya başlıyorlar
Çoğu bunun farkında değil ya da fark wtse bile bu riske girmek istemiyor.
Ben şu an açılmak istiyorum ama içimde hala derin bir cehennem korkusu var , açılırsam Allah cezamı verecek, başıma kötü şeyler gelecek hissi var. Senelerdir düşündüğüm şeyi uygulayamiyorum
Boş düşünceler bu iş cehennem açığa kaplıya bakmıyor işte insanlara bu düşünce aşılandı araplaştık diye düşünüyorum yanlış mıyım
Zarfa değil, mazrufa bakmak lazım
Haram yemek sol elle yemek kadar olay olmuyor. Kim asilamis bu düşünceleri bizim topluma bilmiyorum ama Din konusunda köklü bir güncelleme gerekiyor.
Hak verdim. Ortak düşünceye sahip olmamız beni mutlu etti gdsfgdsfg
Geçmiş olsun çabuk pes etmişsin bizde de vardı direndi kazandı 🏅😎
O zaman onlarla aynı akıldaydım çünkü
O zaman olan olmuş takılma geçmişe
Annem ve kız kardeşimle yaşıyoruz o yüzden giyebiliyorum
özür dilerim ama merak ettim istemsizce baban nerede
Büyük etken baba ve erkek kardeşler oluyor ztn
Sanane daha kim olduğum bilmiyon napıcaksın nerde olduğunu
öldü mü diye merak ettim ne atar yapıyosun seni tanımak istemiyorum ki
Tanımadığın birinin hayatını merak etme
Evlenince yap bazılarını
Evlenme gibi bir düşüncem yok
Şu evden bi kurtulsam bir an evvel.. Tek yasicam
Peki bu mümkün mü işin mesleğin varsa yaparsın ya da genelde bunlar evlenince eşin anlayışlı seni. gercektem seven biriyse bunları söyleye bilirsin diye dedim. Ama tek yaşamak özgürlük tür
Ben biraz özgür olmak istiyorum. Bir erkeğin hegemonyasinda olmaktan yoruldum, ömrüm baskiyla gecti.
Anladım aile daha çok yapar ama kendi eşin ailen olursa biraz daha özgür olabilirsin etek ya da başka bir şey yakışanı giyersin ama aileler işte namus kavramı dini kavram diye eziyet ediyor kizlara
Şükür ailem boyle diil
Çok şükür
Troll
Hadi ya?
Şimdi kaç yaşındasın
28..
İçinde bir gençlik bir çocukluk kaldı desene 😔
Aynen öyle...
Ne kadar ilerlemek istesem de geriye gidiyorum. Geçmişe dönüp tekrar o anları yaşayıp, savaş vermem, istediğim gibi biri olmam lazım..
Yoksa sünepe sünepe devam edicem
Sana destek olmayı çok isterdim kendi iradenle nasıl giyinmek yaşamak yemek içmek istiyorsan öyle yapman için elimden geleni yapmak isterdim
Teşekkür ederim, cevrenizde benim durumumda olan biri olursa on yargıyla yaklaşmayın, onu anlamaya çalışın yeter💕
Anlamanın ötesinde el uzatmak isterdim zindandan bir masumu çıkarmak kadar onurlu bir şey olurdu benim için
Ahaha teşekkürler hz Yusuf gibi hissettim su an
Ahhaha umarım Mısır'a sultan olacağın zaman çok uzakta değildir
Ahahahhaha
😅😇
Allah kurtarsın
Uzuldum adina