Kişisine göre değişen bir durum, ben şahsen kolay kolay ağlamıyorum, bazen içimde birikmişlikler patlıyor, o zaman oluyor falan istemsiz, hiç ağlamam diyen yalan söyler. Ben de ağlamıyorum ama illa ki oluyor arada, dediğim gibi ya patlama oluyor ya da ufak tefek bir şeyden bile olabiliyor. Sonuçta insanız yani erkekler ağlamaz’ı bize aşıladıkları için bu tarz şeyleri söylemek bile itiraf etmek gibi aslında.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen.. toplumun dayatması bu tür bir söylem
En İyi Cevaplar
Aşık olup reddedildiklerinde özellikle de engelli diye, her gece dua ediyorum kuran okuyorum kendime işe mesleğe atmaya çalışıyorum ama olmuyor
Bazıları derdi var sanıyor en büyük dertli olanlar engelli insanlar bazı engelliler hariç şanslı olanlar yani
Hergün evdesin aynı şeyleri yapıyorsun ne zevki var ki bunun çalışmaktan bıkanları hiç anlayamıyorum gerçekten ne güzel gelirin var maaşın var daha ne istiyorsun 🤷♂️
Ben en çok hayatımın düzelmediği için hiç sevgilim olmadığı için düşünüyorum, üzülüyorum ve ağlıyorum neden ben aşkı hiç bilmedim yani bir şan verseydiler dünya yok mu olurdu? 🤷♂️😔22 Yorumla- +1 yıl
😔.
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek kadın fark etmez bir insan genel olarak üzüldüğü zaman ya da acı çektiği zaman ya da vicdan azabı çektiği zaman ağlayabilir bu da oldukça normal bir durumdur bende mesela geceleri bazen ağlıyorum. içime attıklarım ya da yaşayamadığım duygular yüzünden , veya kayıplar, ayrılıklar veya başarısızlıklar gibi üzücü durumlarda ağlayabilirler. Ayrıca, mutlu duyguların da bir ifadesi olarak, düğünler, bebeklerin doğumu veya özel başarılar gibi sevinçli durumlarda da ağlayabilirler.
12 Yorumla- +1 yıl
Pek karşılaşmiyoruz nadiren..
- +1 yıl
Evet çünkü genelde ağlayan erkekler zaten yalnız erkeklerdir kötü erkekler sevildiği için onlar görülebilir.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ağlaması, zayıflık kadinsilik gibi algılandığı için bizlere göre çoğu durumda sert ve güçlü duruyorlar. Ama onların da aileyle ilgili konularda kayiplarda ve sevdiği insan tarafından aldatildiginda ağlayabilecegini düşünüyorum.
45 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum.. teşekkür ederim 👍
- +1 yıl
Rica ederim ☘️
- +1 yıl
7.6 depremin merkez üstünde yaşadım sanki ağlamamam gerekiyordu ailemin yanında güçlü görünmek zorundaydım çünkü zayıflık gösterirsem küçük düşeceğimi düşündüm bu herzaman böyleydi bize erkek ağlamaz erkek ağlarsa güçsüzdür Kadın gibi ağlamasın duygusal olmasın dayatılması yapıldı hep bize böyle düşündürenler utansın
- +1 yıl
@Mmaraşlı46 geçmiş olsun öncelikle 😔Size sonuna kadar hak veriyorum, aile sonra da toplumun bir dayatması bu.
- +1 yıl
Çok Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben çok ağlak birisiyim. Çizgi film izlerken bile ağlayabiliyorum. Videolar, bazen güzel sesli, daha çnce duymadığım birisinin şarkısı, haksızlıklar oluyor öyle, çekilir erkek değilim. Rahmetli babamdan bana geçmiş, yaşlandıkça, yalnız kaldıkça artıyor maalesef.
14 Yorumla- +1 yıl
Çizgi filmde mi 😊 genelde komik olur ama..
- +1 yıl
Meselâ kızım Haydi izliyordu. Haydi'nin bebeği trende kaşır ve çok ağlar. Ben işin aslını bilirim, Haydi aslında bir köle, o sebep ile genelde yalın ayak resmedilir. Zamanında bu çocuklar çok çile çekmiştir ve 1970'li yıllara kadar çocuklarını, yeğenlerini satan insanlar vardır o çok gelişmiş coğrafyada. Belçika kıralı, bencesini yazmıştım, Afrikada Kongo'da kauçuk üretimi için çok büyük felaketler yapmıştır. Babası, o gün yeterli ürün toplayamadığı için, oğlunun ya da kızının eli kesilmiştir. Bir anda aklıma bunlar gelir. Ayrıca bizim zamanımızın çizgi filmleri nin bir kısmı baya kasvet üzerine idi. Clamentayn, Poliyana vb.
- +1 yıl
Çok ilginç bir bakış açısı.. tarihçi misin?
+1 yılerkekler sadece.. çok sevdiklerini kaybettiklerin de ağlarlar
onu da yalnız yaparlar36 Yorumla- +1 yıl
Evet rastlamiyoruz pek ağlayan erkeğe..
- +1 yıl
göstermek istemiyoruz..
- +1 yıl
Görsek keşke ne olacak ki 😊
- +1 yıl
sanırım şefkat ve ilgi görmek..
o güçlü erkek psikolojisine ters.
zaten o şekilde sürekli ezilerek sen güçlüsün mesajı vererek büyüdüğümüz için
o yanımızı gösteremiyoruz
- +1 yıl
Güzel bir açıklama teşekkür ederim 👍😊
- +1 yıl
rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ağlaması için birinin vefaat etmesine gerek yoktur.
Gerçek duyduğu bir sevgiye karşılık bulamadığı zaman.
Fakat bir kadının görme ihtimali zor.
Bakmasını bilmeniz gerekiyor.
Aksi durumda sözlere takılıp yanlış yollarda bulursunuz kendinizi.10 Yorumla
+1 yılBiz neden ağlarız? Bir yakinimizi ölüm sebebiyle kaybedersek ağlariz. Bir filmde çok etkileyici bir sahne varsa belki gözlerimiz dolabilir. Ama en çokta sevdiğimiz kadın yüzünden ağlarız. Bunları kimse görmez. İnsan içindeyken yapmayız çünkü. Ağlama öncesi oluşan o boğazdaki düğümlenme hissi alarmdır. Erkeğiz biz ağladığimizi kimse görmemeli. Güçlü kalmaliyiz disariya karsi. Yanliz kalinca ise pişmanliklar eşliğinde birakiriz damlalari. Nasilsa kimse görmüyor. Aynadaki yüz bile.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 👍
+1 yılErkekler ağlamaz. Timsah gözyaşı döker. Ve bu her durumda olabilir. Erkekler tarafından linç yemem umarım 😄
11 Yorumla- +1 yıl
😅 her aglayan erkeğe inanmayacagiz o zaman
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çok sevdiğim birisini kaybettiğim zaman olabilir. Ağladığımı da kimse görmez.
10 YorumlaBir erkek göz yaşı akıtıyorsa gerçekten o durum onu sarsmıştır
22 Yorumla- +1 yıl
Timsah gözyaşı değil midir..
+1 yılBaşları sıkışınca. Aşkından ağlayan bir erkek çok nadir var.
21 Yorumla- +1 yıl
😅.
+1 yılCanından daha çok sevdiği Kız veya Errrrrrkek arkadaşı terk ederse
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılannesi babası veya çocuğu vefat ettiğinde ağlar
13 Yorumla- +1 yıl
Kimse eşi vefat ettiğinde demiyor ama 😅
- +1 yıl
ben daha oraya kadar gelemedim :D
- +1 yıl
😊.
- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılRobot değiliz Biz de insanız Kalıplara sokmak yanlış bireyleri
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru..
+1 yılZor gunlerimde oldu, ama hiç bir zaman ağlamadım. nasil bir duygu onunda bilmiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Hiç şaşırmadım buna 😊
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Genel anlamda söyledim
- +1 yıl
Hayatım zorluklarlan gecti
+1 yılDuygusal ise bunu tetikleyen her durumda ağlar. Erkekler ağlamaz diye bi kural yok
14 Yorumla- +1 yıl
Genelde pek karşılaşmiyoruz
- +1 yıl
Etrafında odun yığınları mı var yoksa 😄
- +1 yıl
Sanırım odunları çekiyorum 😊
- +1 yıl
Hiç de öyle bir görüntün yok ama. Demek ki kütük çok memleketinde
+1 yılBen duygusalım sevdiklerim sırtını dönerse ağlarım ve sevdiği tarafından ihanete uğramak
23 Yorumla- +1 yıl
Aldatildiginda ağladiklarini çok duydum.. evet..
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı ama sevdiğim insanın yüz çevirmesi koyuyor baya
- +1 yıl
Anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnemi kaybettigim de duygusal film izlerken de bazi zamanlar gozyaslarim akiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Allah razi olsun tesekkurler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olan, kalbi olan, duyguları hissi olan insan ağlar. Kadını erkeği yok bunun. Erkekler de ağlar ama belli etmezler.
22 Yorumla- +1 yıl
Gizli gizli ağlıyorsunuz o zaman..
- +1 yıl
Evet ağlıyoruz yalan değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. yorumun için.. caddenin ortasında ağlayan biri olmuştu.. timsah gözyaşlari değildi demek ki..
Cevap sahibi+1 yılO da olur tabi, erkekte insan sonuçta.
+1 yılLise zamanlarımda aşık olduğum bi kız vardı. Tam acilacağım zaman bir başkasıyla görmüştüm. O esnada gözlerim domdu ve bogazin düğünlendi. O günden sknra bir daha asla bir kız icin ağlamayacağım diye kendime söz vermiştim. Aradan yıllar geçti ve birine duygusal olarak bisiyler beslemeye basladim. Birkac aylik beraberlikten sonra benden ayrildi. Duşun altına girip hungur hüngur aglamıştım yarım saat boyunca. Ve kimseye belli etmemeye calismiştım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çocukken ağlamıştım. Ta ki biri içime edene kadar…
Çok yanlış birini çok sevdim. bana yaptıkları yüzünden günlerce ağladım sokakta otobüste vs
hiç değmezmiş. Cidden yazık ettim kendime ve geçirdiğim o boş vakitlere…
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar hiç ağlamadım sadece bir tek kız arkadaşımın beni nedensiz bırakıp gitmesine ağladım değmezmiş artık bunu da anladım ağlamıyorum...
10 Yorumla
+1 yılAllah ağlatmasın ama çok güvendiğin yerden kazık yediğin de zoruna gidiyorbu ve istemsizce gruruna yediremiyorsun bir kaç damla yaş süzülüyor yanağından
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam öldü 3 senedir her gün ağlamaklı oluyorum sevgilimden ayrıldım üstüne işsiz kaldım hangi birine aglym kaç parçaya bölüneym Allah canımı alsada kurtulsam
12 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun. oyle söyleme.. Allah rahmet eylesin..
Cevap sahibi+1 yılAmin ama dayanamıyorum artık
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben kolay kolay ağlamam ama çok bunalirsam gece uyumadan önce içimi Allah'a döker ağlarım cunki sadece o iyi gelir bana ve hiç bir zaman karşılıksız bırakmaz beni
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYüreği olan her erkek yüreğine dokunan her durumda ağlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok şiirsel oldu..
- +1 yıl
Sevmez misin şiir. Ben çok severim
- +1 yıl
Çok severim
- +1 yıl
Ne güzel işte. Yazar mısın arada peki
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevdiğimin beni terk ederse öyle birisi yokta acaba olurda birisi olursa bu durumda ağlarım sessizce.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. üzüldüklerinde her normal insan gibi erkeklerde ağlar
ağlamak sadece kadınlara özgü bisey değildir20 Yorumla
+1 yılErkekleri genel olarak bilemem ama babamı 23 yıllık hayatımda bir tek dedemin ölümünde ağlarken gördüm.
10 YorumlaAmaliyat olduğumda çok ağlamıştım sinirden krizden gece 11:00 dan sabah 05 00 kadar sövdüm sonrada uyumuşum zaten
10 Yorumla
+1 yıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi tür ağlamayı kastediyon? üst taraflı olan mı alt taraflı olan mı?
13 Yorumla- +1 yıl
😊.
Cevap sahibi+1 yılbu ne güzellik asuman hanım
+1 yılsinirlendiğimde kendimle kaldığımda bazen çıldırınca oluyor arada sırada
10 Yorumla
+1 yılYaraları açıldığında ya da kalbini parça ponçik ettiklerinde belki..‽
10 YorumlaSevdiği insanı kaybettiğiinde ya da kaybedeceğini düşündüğünde sanırım..
20 YorumlaCinsiyete göre değişmez o. Derindeki acılara, eksikliklere ve kırgınlıklara göre değişir.
10 YorumlaSevdiğim insanlardan ayrıldığım vakit ağladım.
21 Yorumla
+1 yıl1 saat once ağladim gecti şimdi yarin yine devam
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yemin ediyorum bunlar çok boş işler her kimse belli ki kendini iyice kaptırmışsın ama şunu bil ki seni haketmiyo kendine biraz değer ver o mışıl mışıl uyurken sen neden onu düşünmelisin ki? Çok haksızlık değil mi sence de? Kendine güven kendini sev bi kız için ağlama asla tabiki bu her iki cins için geçerli zaten seni sevseydi gerçekten bırakıp gitmezdi...
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılGönül meselesi birde aile bireylerinin üzüntülü durumları sağlık ölüm gibi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek değilim ama daha fazla dayanamayacağı ya da çok sevdiği birini kaybedince olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
İnsani düşünüyorum
Dün Atatürk ile alakalı bir video yolladı arkadaşım. Atatürk'ü hak etmiyoruz diye ağladım
10 YorumlaUnutmayın ki sadece anneleri ve çocukları için ağlarlar
10 YorumlaZor soru ama cok kalbi kirilirsa ya da birini kaybederse
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılO hiç belli olmuyor ya😂 az önce hür bir devlet olduk ona ağladım mesela. Yarın bayram babam yok ona ağlamam mesela 😂
10 Yorumla
+1 yılne olursa olsun ağlayamam çok katıyım bu onuda
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok mutlu olunca, uzun zaman beklenen bir haberi alınca, çok uzulunce, onemli birini kaybedince vs.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sen bunu sorunca en son ne zaman agladigimi dusundum ve depremzedelere aglamistim
10 YorumlaBu bana göre öngörülemez bir şey
10 Yorumla
+1 yılParasılıktan sağlık sorunlarından evli ise ve baba ise aile sorunlarından genel olarak ise bir kadın yüzünden ulan sevilecez diye anamız ağladı be bi anamız sevdi lan bizi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiği kızın onu senin gibi sevmedigini söylediğinde
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn basıtı aglayan birinı gördümmü ağlarım bende
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğlamayı pek bilmiyorum ama bazen öyle basit durumlarda gözlerim doluyor ki kendim de şaşırıyorum.
10 YorumlaKadınlardan çok farklı değiliz aslında sadece gözönünde değilde kuytu köşelerde ağlarız. Ben dun mesela sevdiğim kuşlarımdan birini kaybettim saatlerce ağladım.. ağlamak rahatlatıyor bazen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekten erkeğe değişir
Bir erkek şu durumda muhakkak ağlar demek saçmalık olur10 Yorumla
+1 yılErkeklerde ağlar. Başı yere eğildiğinde, gönlü göğe değdiğinde ve aklı ermedğinde erkeklerde ağlar. Hemde nasıl ağlar
10 Yorumla
+1 yılSevdiklerim ile ilgili konularda ağlamışımdır. Özellikle erkek kardeşlerim zor durumda olduğunda ağladım.
10 Yorumla
+1 yılAnneleri dövünce sjsjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
😊.
+1 yılBizde insanız niye ağlamayalım 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Sadece çok fazla görmüyoruz erkeklerin ağladığını.. o yüzden merak etmiştim..
- +1 yıl
Dayanamadığım durumlar oluyor yanımda biri olsada ağlarım
- +1 yıl
Anladım.. Ben çok nadir rastladım
+1 yılBabam vefat edince ağladım.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin..
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılBirine ilk kez aşık oldum. her gece dua ediyorum. kendimi tutmayıp ağlıyorum. onu çok seviyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler ağlamaz
15 Yorumla- +1 yıl
.. ağlayan erkek görürsek inanmayalim mi buna..
- +1 yıl
Dışından ağlayan erkek timsah gözyaşlari döküyor o zaman.. mesela kızı etkilemek için..
- +1 yıl
Anladım..
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen unuttum en son ne zaman ağladığımı çok oldu
14 Yorumla- +1 yıl
Neden ağlamıştın peki. onu da mi unuttun 😊
- +1 yıl
Verdiğim emeklere
- +1 yıl
Bir kadın için mi..
- +1 yıl
Başka ne için olabilir
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!