Arkadaşlar bir şahıs var sürekli kızları dövüyor?

Yeni atandım ama atandığım yeri söyleyemem öğretmenim burada ama bir kişi var deli mi desem canım mi desem bilemedim sürekli kızları dövüyor geçen benide dövdü dövdü derken 3 4 tokat attı çevredekiler müdahalle etmek istesede onlara da silah doğrultup küfür etti bir kişiyede silahla kafasını vurup yaraladı ben polise gittim kamera görüntüleri olduğu halde bu şahısıda serbest bıraktılar ardından 4-5 kişi benim bulunduğum yere geldi bir daha şikayet edersen akşam evine çay içmeye geliriz diye tabi ben bir süre şikayet etmedim ailemle konuştum onlarda geldi işte ama maalesef bişey yapamadılar daha sonra bizim komşu abla var çay içelim dedi kabul ettim tabi bu olaylarımdan haberi vardı ara sıra konuşurduk meğerse bu bana tokat atan kişi de devlet destekli biriymiş bulunduğu yerde sözü geçermiş bana onunla ilgili çok hikaye anlattı hatta savcılığa bile hiç bir zaman ifade vermeye gitmemiş hep serbest bırakmışlar böyle bişey olabilir mi ya? Nasıl oluyorda kızları dövüyor beni dövdüğü halde bile serbest kalıyor? Türkiyenin adaleti bu mu?

Arkadaşlar bir şahıs var sürekli kızları dövüyor?