Herkesin kalbinin derinliklerinde gizlediği bir saklı duası vardır. Önemli olan içten edip olacağına inanarak dua edip Allah'tan en güzelini değil en hayırlısını dilemektir, tevekkül etmeli ve sabretmeliyiz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🏻
Duası olmayan yoktur bence. Kimi ümit der, kimi ummak der, kimi hayal der ama vardır herkesin bir gönlünden geçen, olmasını çok istediği bir şeyler.
Duaya döküp bunu karar merciine ulaştırmak en akıllıca olanı. Zaten o hayırlısı ise verir, hayırsız ise daha iyisini verir... Aslında nerden baksak kârlı bir hareket.
Ya Cenabı Rabbülalemin Beni Ve İnananları Peygamberimiz (s. a. v)' in sofrasına misafir eyle, onun olduğu yerde onun sohbetine muhabbetine bizlerin katılmamızı nasip eyle.
Beddua etmek bunun için bir çözüm mü sizce? Geçmiş olsun dilerim öncelikle lakin, beddua etmeniz bunları geri getirmeyecek neticede. Size bir faydası da yok, kendinizi kandırmayın, rahatlamıyorsunuz da bu şekilde. Beddua edecek kadar dua edebilme şansınız varken, neden kendiniz için daha hayırlısını isteyip bu gibi insanların da sizden, bizden uzak olmasını istemeyesiniz ki?
Ben çok bekledim olmadı olsa da Şanstı ya da o iş için çabaladığımdan dolayı gerçekleşti , İstediğim şeyin Gerçekleşmesi sadece benim elimde olan bir şey birazda şansa dayalı tabii , Bu tür Zırvalıklarada inanmıyorum artık
Evet, biliyorum. Alak suresini ve diğer surelerin mealini en azından okumanızı tavsiye edebilirim sanırım. Lakin anlamaya kendini kapatmış birine tavsiye ne kadar gereksiz gelirse, o kadar gereksiz gelecektir. Bu sizin düşünceniz, sizin kendi doğrunuz. Lakin gerçek doğru tektir. Sencesi bencesi yoktur. Yorumun için teşekkürler.