Evet gelsin sorular. Atın üstüme sorularınızı bakalım baş edebilecek miyiiimm 😛

Evet gelsin sorular. Atın üstüme sorularınızı bakalım baş edebilecek miyiiimm 😛
genel olarak kadınlar evlenecekleri adamda neye bakarlar somut olarak?
saygı, dürüstlük, merhamet gibi soyut şeyler değil de somut şeyleri merak ediyorum.
Para kazaniyo mu ailesine nasil davraniyo evinde bisey yapuyo mu sonra kotu huyu var mi ve s
@bakininruhu açıklama için teşekkürler
Cevap
13Cevap
Merak ettiğim yok zaten biliyorum
Tabi zaten o yüzden lonelyforever kesin.
Evet ondan. ne halt olduklarını bildiğim için
Bu soru için beklediğim sayıda yorum yoğunluğu şu ana kadar olmadı. Üyelerin çoğu uyumuş sanırım:)
Böyle bir soruda yorumlar saganak gibi yağardı da o yüzden dedim. Ben de bir soru sorayım. Kızlar erkekleri abazan olmakla suçlayıp aşağılıyor. Fakar bazı uygulamalarda ise bunu kullanarak para kazanma yoluna gidiyor. Bu davranışı anlayamıyorum. İnsan para için neden böyle bir yola başvurur?
Kız kıza otururken çekici bir erkek görünce şu bana byle yapsa byle tutsa böyle çevirse gibi şeyler diyor musunuz? 🙄
Boş yapacaksan ne diye soruları cevaplayacam diyorsun senin bu kadar erkeğe karşılık verip her soruyu cevaplaman zaten sür tüklüklür ama sür tük drgilsen sıkıntı var daha farklı bir boyuttasın demek ki
İşte bnde böyle durumlarda aç da... Çataliyla alay et diyorum
Bu saatte normal sorular aklıma gelmiyor, içinde bulunduğum durumun da etkisi var tabi 😅
Ne sorsam pas geçersin?
Daha da sormam zaten
Benim bir sorum var abla. Şimdi kızlar neden bu kadar aşko kuşko oldu
Dımı bence de.
Uzun saç sizi rahatsız etmiyor mu ağırlık yapmıyor mu ya 😂
Teşekkürler ☺️🌹
Bu iyiliğine karşılık bende erkekler hakkında merak ettiklerini acıklıcam
Neyine istersen girebiliriz bakalım ne kadar bilgiliymissin
Erkekler baş basayken en çok ne konuşur?
Herşeyi konuşuyoruz aklına gelebilecek en saçma şeyleri bile maymun teorisidir gezegenlerin dönmesi vs kadınlardan yanımızdan güzel bir kız geçmediği sürece kolay kolay konuşmayı, sizin gibi sevgilelerimizi birbirmize anlatmayiz parayi evet konuşuruz ama daha çok kendi işimizi kurma planlarını veya gittiğimiz yerde ki işletmelerin ayda ne kadar kazanıp kar ettiğini çok mantıklı işmiş lan diyip kendimiz açma planlarına gireriz ertesi gün hiç konusulmamis gibi unuturuz oyun kitleye göre oyundan arkadaş olanlar dışında oyunlara çok fazla deginmeyiz halısahaya randevu ayarlarız
Evet o bile 😂😂😂 işte bu kadar saçma muhabbetler dönüyor
Okulda hiç Darwin teorisini duymadın mi hani insanlar önceden maymunmus sonradan insan olmuş filan
Tamam sen kazandın
Tek yanlışım seninle konusmakti onuda gördüm teşekkür ederim
Haksız olduğunu söylemedim sadece çok bilmişlik taslayip açıklama tarzı iğneleyici ve laf sokma çabasında olduğu için konuşması hoşuma gitmedi ve kısa kestim ülke olarak bu halde olmamızın da burada konustuklarimizla alakalı oldugunu düşünmüyorum
Ahahaha sensin kardeşim hepsi senin olsun ama lütfen beni rahat bırak git başkalarinin konuşmalarına burnunu sok
Senide anlıyorum arkadaşını koruyorsun ya da herneyinse ama bunu bu kadar belli ederek yapma 😂😂😂
Haklısın awk birey iyice bok ettin ufacık önemli bi konuydu altıüstü şu evrim teorisini önemsediğimden yorum yapayım dedim. Gelmiş benim aklımı okumaya çalışıyorsun sebebimi sorguluyorsun. Reelde gtüm gtüm konuyu kapatmaya çalışacak kişi burada kşavye başında delikanlı kesiliyor her zaman.
Boş yapiyorsun Taha kuyruğuna basınca havlamaya başladın farkındaysan daha fazla kendini dusurmeden ikile rica ediyorum
@tahacan__ ahsjskksjs demi bende onu anlatmaya çalıştım ama nafile. Zaten anonim boşuna uğraşma yemiyor boş yapıyor anca.
@tahacan__ anlatamazsın birde haklıymış gibi yorum yapabiliyor bu tipler
Koca göbekli kızlar neden crop giyer 😂
Cevap veremedin 😂
Yani bilemedim ben olsam giymezdim
Giyen var inanki yakışmıyor giymesinler
@Mrengineerac gel seninle duraklara otobüslere panolara reklam verelim giymeyin diyelim yakışmıyor diyelim ajajhsjsj
Çok haklısın yapalım 🤣🤣
Merak etmiyorum bir şey
Emin ol herşeyi biliyorum
Merak edilecek kadar önemli ne olabilir
Sordum cevap ver arkadaşım
Onu sordum işte arkadaşım merak edilebilecek ne var ki
Bir kızı nasıl tahrik edebilirim?
Sexe dair ne zamanlar daha duyarlısınız
Hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?