Hayatta en sevmediğim şey haksızlıktır, biri bana haksızlık yapınca o insandan direkt soğuyorum.🙉

Hayatta en sevmediğim şey haksızlıktır, biri bana haksızlık yapınca o insandan direkt soğuyorum.🙉

Affetmem mümkün olmuyor, ben kimseyi affedemiyorum.
O kızın kendini savunamamasını, ifade edemeyişini kötüye kullananlar oldu, kendini savunan bir kız olsaydı o kız popo yemezdi o kızla uğraşmaya.
Ben affetsem de o küçük kız, o deli ve saf kız hiçbirini affetmeyecek.
Asla hakkımı helal etmiyorum, hepsinden alacağım olsun.
Şimdi o kız çok güçlü lakin bazen geçmişin esareti altında olabiliyor, hiçe sayıldığı günler geliyor o kızın aklına.
Bana bunu yapanları, yaşatanları affedemem. Onlar yüzünden bazı anılar travma olarak kaldı bende.
Dilerim Rabbim'den canımı yakan herkesin canı yansın bir yerlerde. Gücü bana yetenlerin, güçlerini benim güçsüzlüğümden alanların güçleri bitsin, güçsüz kalsınlar.
Benim onları affetmem o kızın yaşadıklarını yok saymam demem olur.
Ben o kızı, ben dönüştürdüğüm o kızı, geçmişte kalan tatlı, deli, yaramaz kızı çok seviyorum ve o kızı hoyratça iten, görgüsüz, asaletsiz süzen hiç kimseyi affetmiyorum.
Şu şarkıyı da mazideki o tatlı kıza armağan ediyorum.
Kimsenin bana sormadığı soruyu bu şarkı sordu , "nasılsın kızım?"diyerek. Annemin dahi sormadığı soruyu bana sorarak bana annelik yaptı bu şarkı.
İnsanlar sığınır kitaplara, müziklere kendisine iyi gelen kimse yoksa. İyi ki kitaplar, müzikler var, birçok kişiden iyi geliyorlar bize
Waow.
Bu hayatta sadece tek bir kişiye affedici oldum ve kötülüğüne iyilik ile karşılık verdim onda da çok pişmanım keşke sevdikleri ile beraber hayatlarını mahvetseydim intiharlara sürükleseydim. Onun haricinde ailem dahi olsa affedemiyorum hep birşeyleri ödetme derdine giriyorum o yüzden nein affedemem.
İnsanları bana haksızlık yapacak derecede değer vermiyorum ve hayatıma almıyorum bu sayede insanların bana haksızlık yapmasına gerek kalmıyor. Haksızlık yapan biri de olursa hakkımı sonuna kadar alırım ve o kişiyi asla affetmem.
Cevap
7Cevap
Hayır ben kimseyi affetmem hiç bir şekilde
Ederim.
Çünkü bana yaptığı haksızlığı katbekat ödemiş olur.
Hayatımdan men ederim. Kin de tutmam. Benim için bir hiçcik oluverir
Affetmem, beni bile isteye üzen haksızlık yapan birini neden affedeyim ki. Hayat çok kısa değmiyor
-Çok zor... ben haksızlığa uğrayıp acı çekeceğim o ya da onlar gününü gün edecek sonra çıkıp beni affet diyecek... kalsın.
Kolay kolay asla bir daha yapmayacağınız emin olmam lazim
İmkansız değil ama fazla zor.
Haksızlığa hiç tahammülüm yok 🥴
Çok zor, neredeyse imkansız...
Hic sevmem uzak dururum
Kendime saygımı kaybettiğim gün affetmiş olacağım.
Affedip mutlu edemem onları..
Affederim ama muhatap olmam, aramam, sormam.
Affetmem
Affetmem işim olmaz.
Allah'a havale edip yoluma bakarım
Bu konuda zorlanırım
Duruma bagli
Hayirreerrr
Bu kelime yeni mi girdi Türkçemize?
hayir demisim iste
Ot çekmekten senin kafa gitmiş.
papaTya cayi oneriorum
Haklısınız.
gerginsiniz.