Farklı olan hemen farkediliyor, cupkekler de 🧁 güzel görünüyor, ellerine sağlık 🌸 Beni diğer insanlardan ayıran kendimce özelliklerim vardır, kendim gibi insan tanımadım pek lakin bir yerlerde kendime benzeyen, ucundan kıyısından bana benzeyen insan görünce mutluluktan uçuyorum, gözlerim ışıldıyor. Aşırı tembelim, içim dışım bir , eski şarkılara, eski Türk filmlerine aşığım , bireysel alanıma çok düşkünüm , insan sevmem lakin kitaplarımı çok severim, huzuru kitaplarım da , eski şarkılarda buldum , kendimle yaşamayı seviyorum, tamamen kendimle olmayı. Çoğunluğa göre farklı görüşlerim olabiliyor bazen, bu gibi özelliklerim sanki beni ayırıyor çevremdekilerden, ikiyüzlü ve kaypak da değilim , neysem öyleyim , misafir hiçsevmiyorum, kimseyle evimi paylaşmayı sevmiyorum, bende kimseye misafir olmam, aşırı özgürlüğüne düşkün bir insanım, saçma sapan yanlarım çok , dışardan bakanlar sıradan görür beni lakin kimseye açmam kendimi, çünkü seviyorum kendimi kendime saklamayı, tamamen kendimle olmayı, insanlar iyi gelmedi bana, onun için sevmiyorum insanları, insan sevmiyorum, herkesin arkadaşı var lakin benim arkadaşım pek yoktur, hatta hiç yoktur, beceremem de arkadaşlık kurmayı , kimseyle de arkadas olmak istemem lakin tüm bu özelliklerime rağmen aşkı yaşamak isterim, böyle bir kişinin haddine mi aşkı yaşamak, orası da muamma. Kimseyle doğru dürüst ilişkisi olmayan, sıradan görünen bir kişi aşkı yaşayabilir mi, tabi ki hayır, gerçek olmayacağını bile bile hayaller kurmaya bayılırım. Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben vardı, biraz ona benziyor olabilirim lakin bence benim durumum daha vahim :D Gülben gibi Türk filmi izleyip ağlarım. Gülben gibi hayallerim vardır lakin Gülben'in dahi hayalleri gerçek olduysa yine de umutkar olayım
Aykırı bir yanım olduğunu zannetmiyorum. Sadece başkalarına göre daha kendi halimdeyim. Kendi kendime vakit geçirmeyi severim. Günümüzde buna asosyallik deniyor ancak olduğumu düşünmüyorum, mutluyum. Ve benim gibi hissedenler olduğunu da düşünüyorum.
Ooo manyak soru, benim varlığım aykırı zaten kendimle ilgili olan her şeyim dış görünüşümden ibaret ama kimse bilmiyor ki aslında gördükleri veya sandıkları o kişi değilim.
Farklı olduğumu düşünmedim! Sayılır mı bilmem ama o herkesin dut yemiş bülbüle döndüğü anda ortayı yumuşatmak isteyen biri vardır ya, hani bir şey söyliyim konu değişsin bulutlar dağılsın diyen sonra ağzından çıkan ilk kelimeyle gök gürleten o kişi benim. Arada bir patavatsız mı ne oluyorum?😞😒
Genellikle gördüğüm kızlar mizaçlı, çok konuşan, eğlenceli, hayat dolu bir yapıya sahipken ben içine kapanık, asi, neredeyse hiç konuşmayan, duygusuz bir yapıya sahibim.