Bir insan aslını niye inkar eder? Aslını inkar etmenin ne gibi bir gerekçesi olabilir ki?

Aslını inkar eden ve kimliğini kaybeden halkım gibisin: biraz kendin olsaydın bir ülke olabilirdik seninle.
Bir insan aslını niye inkar eder? Aslını inkar etmenin ne gibi bir gerekçesi olabilir ki?

Aslını inkar eden ve kimliğini kaybeden halkım gibisin: biraz kendin olsaydın bir ülke olabilirdik seninle.
Korkmak değil tabi ki de sadece bu tür insanlardan uzak durmalıyız çünkü cahil oldukları için yaptığı şeyleri kabullenmezler. yani bildikleri halde inkar ederler gerçeklerden korkarlar ya da egoları vardır
Doğruyu bildiği halde görmezden gelip yanlıştan devam eden insanın dinimizde bile yeri yok direkt kâfir olarak adlandırılıyor. Böyle insanlardan Direkt kaçmak lazım🏃🏻♀️
Teşekkür ederim 😘
Korkmak değil de neden inkâr ettiğine inmeliyiz bence. Yapılan her eylemin, düşünülen her düşüncenin, kabullenisin ya da reddedişin altında mutlaka bir neden vardır çünkü.
Teşekkürler çiçeğim 🌸
Kendini bilmeyen, haddini de bilmez. Korkulmaz da kaçılır bu tarz insanlardan. Çünkü nerede ne zaman nasıl davranması gerektiğini bilmez ‽
Cevap
6Cevap
Olmak istediği gibi olamayanlardan korkulur
Başkalarının hayatlarına imrenip yalanlarına saklanırlar. Her şeyleri yalan olmakla birlikte karşısındakine de iyice inandırıcı olurlar. Böyle insanların ne yapacağı belli olmaz
Toplumsal baskı, dışlanma korkusu, aslından utanma vs vs olabilir. Çok şükür inkar edenlerden değiliz 😌
Aslini inkar karaktersizdir. Reziligi cok ki inkar ediyor.
Çünkü kendini kabul ediyor ama baskından dolayısıyla kabul görmeme korkusuz hakim oluyor
Sonuna kadar inkar etmek normaldir. Saklamaya çalışıyor yediği haltı
Haramzede olursa inkar eder
Aslini inkar eden Haramzade olur
Aynen öyle aslını inkar eden erkek kadından korkmalıyız
Böyle bir atasözü mü varmış?
Anladım. Soruya gelirsek Ve ben aslımı inkar etmiyorum kimliğimide ne olursa olsun valla inkar edenlerden kork kardeş geçmişine onu yapan sana neler yapmaz öyle uyuzlardan uzak durmak gerekir 😂
Sevmigordur utaniyordur olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?