Kişilik & Karakter Hayata sizce sımsıkı bağlı mısınız yoksa yaşamaya mecbur mu hissediyorsunuz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Kişilik #Karakter Hayata bağlı biri misiniz yaşamaya elmecbur musunuz?🍎#tubasueda 🍀🍀 Hayata sizce sımsıkı bağlı mısınız yoksa yaşamaya mecbur mu hissediyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayata bağlıyım şükür. Mevlam her zaman önüme güzellikler sunduğu için bazen sınava tabi tutulsam da 😊 1 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Mucadeleyi seven biriyimdir. Bazen mucadele etmeninde yetmedigi durumlar olsa da hayat yasamaya değer 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mecburen yaşıyoruz ya ne sevgi kaldı ne heyecan 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Değişkenlik gösterebiliyor ama hayata bağlı olmam daha ağır basıyor 1 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bazı zamanlar bağlıyım, bazı zamanlar yaşamaya mecbur hissediyorum, o an ki moduma göre sanırım 😄 1 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. hayata bağlıyım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayata bağlıyım şükür. Mevlam her zaman önüme güzellikler sunduğu için bazen sınava tabi tutulsam da 😊
Mucadeleyi seven biriyimdir. Bazen mucadele etmeninde yetmedigi durumlar olsa da hayat yasamaya değer
Mecburen yaşıyoruz ya ne sevgi kaldı ne heyecan
Değişkenlik gösterebiliyor ama hayata bağlı olmam daha ağır basıyor
Bazı zamanlar bağlıyım, bazı zamanlar yaşamaya mecbur hissediyorum, o an ki moduma göre sanırım 😄
Sadece yaşamaya çalışıyorum.
Ayıp olmasın diye yaşıyorum
Hayata bağlanmaya çalışmaya mecburum
Ortası.
hayata bağlıyım