Kişilik & Karakter Akıllı insan kötümser mi olur? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Kişilik #Karakter Akıllı insanlar herşeyin kötücül tarafını görerek mi hayatta kurtuluşa ererler?🍎#tubasueda 🍀🍀 Akıllı insan kötümser mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bütün insanlar işin kötü tarafından temkinli bakarlar. Bu davranış bizlere atalarımızdan aktarıldı. 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkürler Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim ☀️ Yorumla
birmeftunsahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Takıl müzige https://youtu.be/lJvRohYSrZM 1 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Tamamen kötümser olmazlar fakat her şeyin farkında olurlar, bu da tabiki biraz kötümserliği doğurur 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben biraz kötümserim kendimi düşününce olabilir ama kesin de diyemeyiz 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kötumser demeyelim de çok boyutlu düşünüyor denilebilir 1 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Hayir alakasi yok. Öngörüsü ve şans/kader/kismet meselesi 1 0 Yorumla
sevdacan65 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Babam der ki, Her şeyin en kötüsüne kendini hazırla. İyisi olursa hediye olur 1 0 Yorumla
Mmmmelike Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bir zamanlar Evt derdim de şimdi değil bence olaya yaklaşımina bağlı çünkü cidden kötümser bakılacak bir olay olabilir ya da sıradan olduğu halde insanı korkutan bir olayda iki durumda da kötümser olmak yerine çözüm odaklı olmak lazim 1 0 Yorumla
SalamanderD Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Akıllılık mı bilmem ama her şeyi kötümser bakıp hayatı daha boktan ederiz 1 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır sanmıyorum realist olur bence. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ne iyimser , ne kötümser, realist olmalı 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet öyle bir yönü vardı sanırım 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet ona göre önlemini de alır çünkü 1 0 Yorumla