Bana göre dünyanın en aşağılık hareketlerinden birisidir başka birinin kusurları ile dalga geçmek. Hayatım boyunca asla böyle bir insan olmadım. Allah'ta nasip etmesin. Ben elimden geldiği kadar görmemezlikten gelirim. Asla ama asla yüzüne vurmam. Yarın benim aynı şeyleri yaşamayacağımın hiçbir garantisi yok çünkü.
Bir bedensel engelli birey olarak ilerde doğuştan bir daha seni engelliyim, bu yüzden her ne olursa olsun insanların vücudunda ya da fiziki olarak herhangi bir rahatsızlık durumu söz konusu olduğu zaman dalga geçilmesini yüzüne vurulmasını hiçbir şekilde kabul etmiyorum.
Ne olursa olsun çünkü insanın yarın iki gün sonra ne olacağı belli olmaz bu beden bu vücut insanın kendinde kalmayacaktır gelip geçicidir gençlik olduğu gibi yaşlılıkta olduğunu düşünerek ileride daha kötü durumlara geleceğimizi hareket ederek düşünmek lazım
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki de neden yüzüne vurayım ki gerçi gerçek de arkadaşlarım yok hiç sanal da var sadece ama kimsenin kusurunu yüzüne vurmam. zaten arkadaşımı üzecek bir şey söylemem hiç bir şekilde
Arkadaşım yok. Düşmanım bile olsa kesinlikle fiziksel kusurunu ne arkasından söylerim ne yüzüne. Fiziksel kusur kişinin elinde olmayan, tanrının kişiye verdiği bir özelliktir.