Kamera yoksa genelde erkek suçlu olur nitekim haberlere de çıkmıştır kızın biri mahallesinden biriyle birlikte olduğunu söylemişti kızın babası da çocuğu öldürmüştü sonra aslında kızın bir akrabasıyla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı 🙃
Eee sen ne yapardın böyle bir durumda 🤔şimdi fark ettim soruya yanıt vermemişsin 🙈İllahi adalet deyip zaten erkeklere suç yükleniyor diye kabullenmezdin herhalde 😏
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Ben sadece kendimi savunarak doğruları söylerdim gerisini de hakime bırakırdım çünkü kamera yoksa zaten attığını ispatlayamaz ki? sonuç olarak eğer elinde ses kaydı da yoksa olmaz o iş ama görgü tanığı tutabilir yalan söylemek için o zaman da zaten genel de o kişinin o saatte nerede olduğunu araştırırlardı bence. ama karşı cins suç attığında maalesef erkeklere inanmıyorlar
Kamera yoksa zaten kendi attığı iftirayı da ispatlayamaz, bu yüzden benim pek uğraşmama bile gerek kalmıyor, zaten mahkemede konuşturmazlar fazla, çıkıp hayat hikayemi anlatacak değilim ya 😆 Delil yetersizliğinden hiç bir şey çıkmaz o iftiradan.
O zaman birine zarar vermek istersek insan ve kamera olmayan bir yerde bunu yapmamız bizi bütün adli durumlardan korur mu, ya bu olay gerçek olsaydı delil yok diye mahkeme yine hiçe mi sayardı, hukuk bunu önceden göremez mi?
Maalesef 1-2 kavga olayı oldu benim de tanıdıklarımın, aynen dediğiniz gibi, delil arıyor mahkeme ya da şahit arıyor, ispatlayamazsa hiç bir şey olmaz.
Ama şimdi kadın hakları diye diye çok ön plana çıkardılar, belki ceza da alabilir iftira atılan, orası da var. Neredeyse kadının söylediğinin önemi var da erkek yalan söylüyor gibi sanki artık. Aman inşallah başıma öyle bir şey gelmez, uğraşmak istemem hiç 😆
Hmm peki.. hakikatten zarar gören biri var diyelim ispat vs yok diye zarar gören şahsı önemsenmez sizin dediğiniz gibiyse bu sefer de adaletsizlik çok kolay olmuş olmaz mı🤔
Hmm.. Peki tam tersini düşünsek kamera vs yok ve gerçekten zarar gören bir insan var peki bu sefer de bu gibi kayıtlar yok diye mahkeme dosyayı kapatmalı mı, bu sefer de adaletsiz olmaz mı?
Yani evet cok kotu bir durum. Ama gerceklerin illa ki ortaya cikma gibi bir huyu da var.
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kameraların olmadığı bir yerde karşı cinsten biri size bir iftira atsa mahkeme karşısında kendinizi nasıl savunursunuz?