Erkeklerin kalbine giden yol mideden geçiyorsa, kadınların kalbine giden yol nereden geçer?

Erkeklerin kalbine giden yol mideden geçiyorsa, kadınların kalbine giden yol nereden geçer?

Diğer kadınları bilemiyorum ama benim kalbime giden kestirme bir yol yok. Her anlamda bana hitap etmeli, bu dünyanın 8. harikası olması gerektiği anlamına gelmiyor elbette ama birbirimizle uyumlu olmamız en önemlisi, duygu, düşünce ve zevkler olarak. Keyifli günler.
Kadının kalbine giden yol...
Ne göz...
Ne duruş...
Ne bakış...
Ne tarz...
Herşeyin başı para... Şöyle kendimden anlatayım...
İlk tanışmaya bmw m8 ile gittiğim için karşı taraf ilk seferde hiç gözüme bakmıyor... Arabaya bindirdikten sonra güzel bi mekana götürüp sıradan bi yemek yedirip kabarık bi hesabı öderken de tipime bakmıyor... eğlence mekanına gittiğimde dilediğini içerken de nasıl dans ettiğime bakmaktan ziyade ondan başkadına bakıp bakmadığımla ilgileniyor... arabayla eve giderken yani evime götürürken güvenliğin açtığı kapıyı görünce ya da evin önündeki ışıklandırılmış mini havuzu görünce vücut şeklime bakmıyor... Yeterki iltifat edip ve kibar olun... Zaten sonu yatakta bitiyor... ya da garajdaki diğer arabayı görünve ya da evin içinin dizaynı görünce kendi istiyor... Yani paran varsa kadınlar pekte tipine duruşuna ya da gözüne bakmıyor... çooook nadir ve kendini pahalıdan satmaya kalkanlar çıkıyor. Öylesinide zaten biz sepetliyoruz...
Amaa...
Ben kadını etkileme çabasından ziyade ilk görüşmede vücut hatlarına duruşuna fiziğine kişiliğine bakarak onu yemekten ilerisine taşıyorum...
Yani arkadaşlar yeterli miktarda para varsa ünüversite öğrencisi ya da orada sınıf çok kız etkileyebilirsiniz. O kadar seçenek varken de size bakmayanla uğraşmakta aptallıktır...
Kadının kalbine giden yol adamlıktan geçiyor
Bahçesindeki tek gülün o olduğunu hissettirip ona açması. 🌹
Eic için teşekkür ederim😇 🍁
Rica ederim 😇
🦋
🌷
Cevap
25Cevap
Bizde kalbe giden yol gözlerden başlar kalbe inince biter erkekler gibi bir düşünce tarzımız olmuyor bizde belden yukarısı hitap ediyor bakışı , konuşması , gülmesi , davranışları kadının gönlüne girmek istiyorsan belden aşağı değil belden yukarı çalışması lazım
Bazilari cahil olan kesim bana şimdi kin tutup farkli düsünekler umrumda olmaz gercek. olani yazcam tr bayan ile tanış, flört et, cicek. ev al araba al her istedigini al. baş taci yap sürekli ilgi göster her istediğini yap. idare et ego tavan yapmiş o sana bi saat sonra yazsın, konuşacak konu bul. Üstüne bi de beğenmesin reddetsin istemiyorum desin ve kullanmaya çalışsın. Kardeşim Avrupa da ve diğer dünya ülkelerinde böyle bi şey yokk Tr de hep erkek çabalıyor. Az da kadınlar gelsin. gelmeyen gelmesin. Talep patlaması yüzünden 10/ 1lik bayanin bile havasından geçilmiyor. Hiç uğraşamam valla. Uğraşanlar uğrassin. Bi kıza 100 kişi yaziyor kendini beğenmişlik o bicim onu daha kimse tahtından indiremez. zannediyoo. sonra gelip burada ağliyoo. İhtiyaçlarım için en iyisi. ni ben hallediyom zaten kafam rahat yan gel yatt. herkes baksin keyfine
Şahsen benim kalbime giden yol midem den geçmez zaten kendim çok güzel yemekler yapıyorum bir kadını sevmem için karakterine ve kariyerine bakarım güzellik ya da ev işinde o kadar hamarat olması önemli değil kadınlar da genelde kariyer ve karaktere bakıyor bence
Bu sprunun tek bir cevabı yoktur elbette kimisi para ister, kimi ilgi ister, kimi sadece sevgi ister.
Ama kendimden örnek verecek olursam bu zamana kadar hayatıma giren kadınların hepsi en çok ses tonum ve boyumdan etkilendiğini söyledi.
Velhasıl bu sorunun bu kadar çok cevabı varsa herkes kendisi gibi olsun, doğal olsun; en sonunda ondan etkilenecek bir kadınla karşılaşır 😉
O yol İlk olarak gözle başlayıp en son yatakta biter.. İlk göze hitap edebilmeli bu ilk evreyi geçtikten sonra kulağına seslenebilmeli.. ve kadının ruhunu diyar diyar gezdirip. yatakta Nirvanaya ulaştırabilmeli..
Soru kadınlara cevap erkeklerden şaşırtmadı yine. Verdikleri cevaplar doğruymuş gibi bir de anlatmışlar uzun uzun. Şaka gibi gerçekten sizin karşınıza yanlış kişi çıktı diye genelleme yapmaya devam ederseniz ömrünüz boyunca yalnız kalırsınız
Kadınlar için tek kriter vardır
PARA
Parası varsa 90 yaşında ki dedeye bile aşkım derler.
Son derece tipsiz birine bile aşık rolü yapabilirler. Kadınlar için tek kriter PARA dır
Sizin cinsel organınızdan geçmediği büyük bir gerçek.
Düzgün bir karakterden geçer. Dışarıda kimse adamlığına laf ettirmez ama kaçı adam? Tartışılır.
Yine kalpten geçer bir kadına sevgini sende olan değerini hissetirirsen ona senin için ne kadar değerli, özel olduğunu gösterirsen kalbi ardına kadar açıktır senin için..
Kadının kalbine giden yol, gerçekten özel biri olmak ve özel hissettirmekten geçer. Sevmeyi bilmiyorsa bir insan, o kalbin önünde boş yere beklememeli.
Benim kalbime giden yol karakterden, edepten geçer. Bir insanda ahlaka dair bir şey yoksa değil kalbime gitmek, kalbim olduğuna inanmaz bile. Çünkü ona göre davranırım ‽
Kadınlar kusura bakmasın ama pek çoğunun kalbine giden yol paradan geçiyor ve bunu kendi ağızlarından duyuyorum. 😄
Kulaktan kesinlikle 😄 duyduklarına aşık olur sonra hisseder
Benim ki huzurdan geçiyor ya, yanında huzur bulduğum insan hem kalbime hemde mantığıma uyum sağlıyor
Denir ki; kadın kulağıyla sever. Yani kadına giden yol sözcüklerden geçer
Kadınların kalbine giden yok ilgiden ve özel hissetmekten geçiyor
Gerçekten onun kalbine giden yolu, gerçek bir romantizm ve beyefendilik ile ortaya çıkarabilirsin. İnce ve naif olmak zorundasın, zeki ve düşünceli olduktan sonra gerisi tüy yumağı gibi gelir.
Kadından kadına değişir
Dürüst olmak gerekirse yakışıklılık, özgüven, biraz gizem, hem nazik hem otoriter olmak. Bunlar olunca dikkati çekiyor ondan sonra seversen seversin sevmezsen sevmezsin zaten.
paradan geçer önlerine at parayı nasıl it gibi peşinden koşarlar :D
İlgi olsun da çamurdan olsun onlara yeterli
Valla boş romantizm değilse erkeklere giden yok güzel fizikli veren kadından geçer, kadınlara giden yolsa alışveriş imkanı taşımacılık imkanı konforlu hayat imkanı sağlamaktan geçer
Kaliteli bir orgazm tattırmak lazım kadına. Yoksa ne önemi var varlığının.
ilgi ve güzel sözler sürpriz ve jestler
İlgi ve hisselerin uyumundan geçer...
Anlaşılmak ve ilgi görmek
Yeterli mi bu kadarı peki
Kadınların kalbi yok
İlgi ve sadakat, tek yol.
benim kalbime giden yol para ve lükstür
Cüzdandan geçer tabi ki...
güvenden geçiyor ve anlaşılmaktan
Bebek gibi sevilmekten
Benimde mideden geçiyor 😄
İlgi, empati, sevgi, şefkat, sadakat ve aşktan.
İlgi ve hediyedir büyük ihtimalle.
Memnuniyet derecesinden
İlgi, saygı ve sadakat..
Kendi keyiflerinden
saygıdan ve üstünlükten geçer
daha ben kendi kalbimin yolunu bulamadım
Hiç Şaşmaz kesinlikle %100 ilgi
tadelle :D
özel hisettirmek yeterli
zekadan
Iban ‘ dan
Cüzdandan.