Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Her yaş aralığı kendine özgü güzelliklere sahiptir ve her yaşta insanların hayatında farklı deneyimler, fırsatlar ve öğrenme fırsatları vardır. Önemli olan, her yaşta insanların kendilerini keşfetmeye, geliştirmeye ve mutlu olmaya odaklanmalarıdır. Yaş, sadece bir sayıdır ve hayatın her aşamasında değerli deneyimler yaşanabilir. Her yaşın kendine özgü güzellikleri vardır ve yaşamın her aşamasında mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürdürmek mümkündür.
Lise donemleri en guzel cag derler... alakasi yok hormonlar ergen arkadaslar vs vs tam timarhanelik caglar... kimisi de universite der bak bu olabilir de 4 senelik egitimin 2 senesini evde geciren z kusagi icin gecerli degil... universiteden sonra bence toplumda kabul gormeye gorunmeye kendin olmaya daha yakin oluyorsun ama evlenip coluk cocuga karismamissan...
Nasıl yaşadığına bağlı biraz da. Tamam, illaki dış etkenler olacak ama takılıp kalmak da üstündek geçip yola devam etmek de bir seçenek değil mi? Zaten mecburuz madem yaşamaya, kaliteli hale getirmek de biraz boyna borç oluyor gibi. Sürünmeyi seviyorsak o ayrı tabi.
Biraz kisiden kisiye degismekle birlikte 30 - 35 snrsidir bana gore. Cunku hayatinda bazi seyler artik rayina oturmus, karakter oturmus belli bir kaliba artik yerlesmisindir.. ayaklarin daha saglam yere basar
Bence insan her yaşını dolu dolu güzel yaşamalı. Küçük şeylerden mutlu olmalı. Öyle büyük beklentiler içerisine girersek daha fazlasını isteriz her defasında. Ben öyle yapıyorum hayatim 4 4lük değil ama hayatımdan memnunum
En güzel yaş 3'tü. Ne karışan var, ne eden. Kafana göre takıl, istediğin yere paytak paytak yürü. Konuştuğunda bile seviniyor insanlar. Ne güzel zamanlardı ‽