Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Etrafımda ki kişiler mutluluğum için bir şey yapmazlar. çünkü bu devirde özellikle kimse kimse için bir şey yapmıyor bazı kişiler şanslı aslında arkadaş çevresi ailesi ya da eşi veya sevgilisi olsun onun mutlu olması için bir şeyler yaparlar ya da destek olurlar. kötü ve zor günler de yanında olurlar ama benim için bu geçerli değildir. çünkü genelde ben zaten çok çok zor durumda kalmadıkça kimseden yardım isteyen birisi değilim mutluluğuma da genelde kimseden beklemem ben kendimi mutlu etmek isterdim her zaman için. durumda böyle olduğu için aslında şu an çevremde mutluluğumu isteyen ya da benim daha iyi hissetmemi sağlayan pek de seviğim kişiler yok.
Ailem sağ olsun, kendilerince mutluluğum için çabalıyorlar her ne kadar beyhude bir çaba da olsa. En önemlisi, ben kendi kendimin yanındayım. Şükrediyorum, sabrediyorum.
Benim mutluluğum için bana karışmasınlar yeter, ki yakın olduklarım bunu yapar ama karışmaya çalışan olursa da uzaklaştırılarak cevabını alır. Kendi halimde bir hayat yaşamak istiyorum.