Bazı insanlar bu konuda oldukça cimri, aramaz sormaz sürekli karşı taraftan ilgi beklerler. Bu tarz insanlara karşı tutumun ne olur? Tekrar ulaşır neden iletişim kurmadığını sorar mısın, yoksa direkt böyle insanları siler misin?

Bazı insanlar bu konuda oldukça cimri, aramaz sormaz sürekli karşı taraftan ilgi beklerler. Bu tarz insanlara karşı tutumun ne olur? Tekrar ulaşır neden iletişim kurmadığını sorar mısın, yoksa direkt böyle insanları siler misin?

Beni aramayan insanı ben de kesinlikle aramam bu konuda oldukça katı bir insan olduğumu düşünüyorum. Tabii ki bunun öncesinde mutlaka bir hal hatır sorar ne durumda olduğunu merak ederim ama sadece benim aramamla oluşu iletişim pek hoş olmaz.
Eğer çok değer verdiğim biri ise mutlaka sebebini sorarım, sebepsiz böyle bir şey olmayacağını bilirim. Herkes kadar değer verdiğim birinden böyle bir tavır görürsem de bir defaya mahsus sorarım ama benzer tavrı bir kez daha görürsem direk iletişimimi keserim. Tahammülüm, yaklaşımım tamamen verdiğim değere bağlı.
Ya insanlar binbir dertle uğraşıyor, işinde gücünde sürekli benim aramamı beklemesinler, bende kimsenin sürekli arayıp sormasını beklemiyorum. Arada yaşadığını hissettirsin yeter. Zaten hayatına kolay kolay insan alan biri değilim bu tür basit sebeplerden dolayı kimseyi silmem
Yani değer görmek istiyorsak, değer göstermeliyiz. Uzun bir süre arayıp sormadıysa biz de atayabiliriz. Bazı dönemler var insanlar en sevdiğine bile tahammül edemiyor, başında başka bir derdi oluyor..
Aynı benim yaşadığım bir durum.
Dünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ben gururumu bile hiçe sayıyorum. O benden kaçar eder ama ben kaçmam. Beni silecek bir gün. Gidecek başkasına.. Benim cevabım evet kurarım.
Cevap
3Cevap
Beni arayıp sormayan kişi, benden uzak durmak benimle iletişime geçmek istemiyordur. Sonradan yalandan "niye aramıyorsun, yazmıyorsun" demesi boş. O yüzden hiç iletişime geçmem.
Kesinlikle haklısın
Sevdiğim biri ise karşılık beklemem arar sorarım, sevmediğim biri ise arasada açmam.
Sorarım, devam ederse iletişimi keserim ve sonra sonsuza dek silerim..
boşa zaman kaybı olur..
Genelde onla konuşmak istersin ulaşılmaz gelir
İletişim iki taraflıdır kurmam
Niye öyle bir şey yapayım?
Öyleleri ile işim olmaz
hayır aramam sormam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?