*kokusu
*gülüşü
*bakışı
*zerafeti
*sesi
Vs vs sizce nedir sizi baglayabilecek özelikleri?
*gülüşü
*bakışı
*zerafeti
*sesi
Vs vs sizce nedir sizi baglayabilecek özelikleri?
Bu sorunun cevabı, kadınlarda bağımlılık yaratan özelliklerin kişiden kişiye değişebileceğini ve subjektif olabileceğini unutmamız gerekiyor. Bununla birlikte, bazı kadınlarda genellikle bağımlılık yapabilecek özellikler şunlar olabilir:
Özgüven: Kendine güvenen bir kadın, karizmatik ve çekici bir havaya sahip olabilir.
İlgi çekici: İlginç bir kişiliğe, zeki bir zekaya, esprili bir tarza veya ilginç bir hobiye sahip olan kadınlar, başkalarının ilgisini çekebilir.
Empati: Başkalarının duygularını anlayan, onlarla empati kurabilen ve dinleyen kadınlar, insanların güvenini kazanabilir.
Tutku: Tutkulu bir kadın, hayatta ilgi duyduğu şeyleri takip ederek ve buna bağlı kalarak kendine saygınlık kazanabilir.
Bakım: Kendine ve başkalarına iyi bakabilen, sevgi dolu bir kadın, insanlar tarafından sevilebilir ve takdir edilebilir.
Ancak, unutmamalıyız ki insanlar farklıdır ve bağımlılık yaratan özellikler değişebilir. Bu özelliklerin hepsi de bağımlılık yapıcı olmak zorunda değildir ve bir kadını sadece bu özelliklerine göre etiketlemek yanlış olabilir.
Benim için tek özelliği yeter, gözlerin de ki bana olan aşkı
Hanımefendi olsun özü sözü bir olsun fırıldak olmasın gerisi gelir zaten
Aklı bakışı
Cevap
21Cevap
Erkekler cevap versin 😅
Güzel koku, güleryüz ve tatlı dil, akıl, zeka, tutku ve sadakat bence.
Kokusu sesi nefesi saflıkları onu o yapan her şey bende bağımlılık yapmıştı hepsinden mahrum bıraktı...
Bende bağımlılık yapacak bir özellik yok Bağlanmıyorum yani kimseye
Arzulu bakışı, durusu, cazibesi, zekası, davetkar sesi
Kokusu kesinlikle unutulmuyor sanki kişiliği gibi
Saydıklarına ek olarak ten uyumu bu da varsa harika olur
Pek çok etken var ancak yazdıklarına göre ilk üçte zerafet, gülüş ve bakışı olurdu.
kişiliği düşünceleri ve olaylara bakış açısı beniçok etkiliyor.
Öyle bir kadınla karşılaşmadım daha
Senin yazdıklarına bir de teni diye ekliyorum
Kokusu, dostluğu ve sevişmesi
Hepsi
tutkusu
Gülüş ve kıskanması
fiziği be kokusu
Zekası
Kalbi
Karakteri , konuşması, yüzü, gülümsemesi
Saygısı
Kokusu