Kişilik & Karakter Yine harikayım mükemmelim diye mi uyandın? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aynaya bakmaya doyamadım Allahım nazar değdirme AminŞimdi yaticam Yine harikayım mükemmelim diye mi uyandın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır ben yine harikayım yine mükemmelim diye uyanmadım. uyandım çünkü uyanabiliyorum tek nedeni bu yapabildğim için yaptım :D 0 0 Yorumla
PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Yok harika değilim diye uyumadım gece boyu ağladım, evdeki aynaları falan kırdım 1 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynayla yattığım için böyle derdim olmuyor. tavsiye ederim 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sahur için uyanmış olmayasın hocam. 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sahur için hihim Yorumla
Rodemante Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben çok kusursuz kadın sevmiyorum. Ama kendini sevmen güzel 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Maşallah arkadaşıma 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Kendini beğenmek 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır öyle uyanmadım. 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu güzelliği birde ben görseydim 1 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geç kaldın 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Neye Yorumla Serii05 +1 yıl Aynaya bakmaya Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Ne zaman bakmalıydım Yorumla Serii05 +1 yıl Sabah 8:30 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl O zaman da bakiyom😏 Yorumla
palyanco_mutsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bugün evet 😊😊 1 1 Yorumla palyanco_mutsuz +1 yıl Sen bu işi yapıyor musun Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tü tü maaşallah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır ben yine harikayım yine mükemmelim diye uyanmadım. uyandım çünkü uyanabiliyorum tek nedeni bu yapabildğim için yaptım :D
Yok harika değilim diye uyumadım gece boyu ağladım, evdeki aynaları falan kırdım
Aynayla yattığım için böyle derdim olmuyor. tavsiye ederim
Sahur için uyanmış olmayasın hocam.
Sahur için hihim
Ben çok kusursuz kadın sevmiyorum. Ama kendini sevmen güzel
Maşallah arkadaşıma
Kendini beğenmek
Hayır öyle uyanmadım.
Bu güzelliği birde ben görseydim
Geç kaldın
Neye
Aynaya bakmaya
Ne zaman bakmalıydım