*bu sorumdan sonra o kişinin sorularına gitmiyoreee... kaşarlarla iyi haşırneşir olmalar sana.
her şey için teşekkürler✋🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer .. varsa benimle sorunun hodri meydan. Ona göre herkes ayağını dznk alsın, haddini bilsin. Kimle dans ettiğini bilmiyorsan, ben sana burdan güzelce bi bildirim uydurmasyonu yapayımda gör.

Gayet sakinim.
Çabuk sor sorunu ve kaybol.
*işim gücüm yok birde kendini kaf dağında gereksizlere enerjimimi yoracağım. İnsan görünümlü hayvan iç güdüsü edepsiz, şuursuz, nursuzz, sinirlerr siziii... bi bitmediniz varya...
Abla hakkında merak ettiğim sorular var ama bunlar iyi sorular yani nelerden hoşlanırsın ya da günün nasıl geçiyor gibi.
Sanırım bazı kişiler seni çok kızdırmış, kıskanmışlardır seni veya artık kimlerse kendini bilmez karakter yoksunu kişiler olmalı. edepsiz işte ne olacak. sen kendini yorma bunlarda kafa olmadığı için anlamazlar. o güzel kalbini yorma 💫💫💫
Insan görünümlü hayvandan aşağı seviyede canlılara itibar etmiyorum artık. Hata bende, herkese hakkıyla davranmak gerekiyormuş kardeşim... desteğin için çok teşekkür ederim, olur yormamaya gayret edeceğim💫💫💫
Rica ederim abla ne demek hatta kimse sen söyle bizde veririz onlara cevabını ✨✨✨
En çok aklımı kurcalayan acaba fiziğin nasıldır çok merka ediyorum ve yataktaki performansını aşırı merak ediyorum 🤔
Hayır, pek bir şey yok.. 😄
Kötü mü dedik.. 😄
Sağır duymaz uydurur.. Boş ver.. 😂
Yok Arçelik.. 😄
Kötü espriden içeri atın şunu.. 😂
Teşekkür ederim.. :))
Cevap
10Cevap
Stalk yaparken bu sorunu gördüm. Yıllardır KS deyim bu sertlikte bir soru görmedim. Öfken korkutucu, ve muhtemelen sebepsiz değil.
Aklımı kurcalayan hiç bir şey yok. Gayet kendini bilen bir hanımefendisiniz☺️ yine birileri ayarlarınızla oynamaya çalışmıs anlaşılan
Yok , kim o canını sıkan şahıs
Olsa da artık söyleyemem korkuttunuz beni 😨
Papatya çayı ile geçmesini beklediğim sinir hali
Daha soruyu okurken sinirli oldugun anlaşılıyor nasıl soru sorarım doversin shshs
Sen zenci seviyorsun gibi geliyor bana yatakta
Neden bu sinir?
Kim kızdırdı :D
Hayır yok
Noldu ya kim kızdırdı seni kraliçem?
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?