Bir insanda en çok takdir ettiğiniz kişilik özellikleri nelerdir?

Bir insanda en çok takdir ettiğiniz kişilik özellikleri nelerdir?

Benim bir insanda en çok taktir ettiğim kişilik özelliği dürüst olmasıdır. çünkü dürüst bir insan genelde karakterli olur. ve güven verir bende bu yüzden de bana karşı hatta herkese karşı dürüst olmasına dikkat ediyorum karşımda ki kişinin. iki yüzlü olmamalıdır insanların arkasından laf taşımamalı ya da dedi kodu yapmamalıdır. bir de sırf insanlara yaranmak için olmadığı biri gibi davranmamalıdır. bunlar olmadığı sürece ben bir insanı gerçekten de taktir ediyorum ve saygı duyuyorum hiç tanımadığım halde ya da bana iyilik yapmadığı halde. bir de açıkçası saygılı olması da önemlidir. mesela ne kadar zengin olursa olsun ya da hangi üniversiteye giderse gitsin insanlara tepeden bakmamalı. yani düşük maaş alan birine karşı bile saygısını korumalı. ve son olarak da öz güvenli ve kendi hayatında zorluklara rağmen başarılı olmuş kişilere de çok saygı duyarım. çünkü her türlü zorluklara göğüs gererler ve düşük imkanlara rağmen ellerinden gelenin en iyisini ellerindekiyle yaparlar..
Ayağa kayıp düştükten sonra herkesin gülmesine rağmen asla utanmayan bunun normal olduğunu bilen hiç bir şey olmamış gibi gülümseyip yoluna devam eden özgüvenli insanlara gerçekten hayranım
öyle olmalı zaten hayatta sana gülmek için bahane arayan düşeceğin zamanı kollayan bir çok insanla karşılaşıyorsun insan kendini bilmeli önce
Hatalı, kusurlu, yaşamış görmüş geçirmiş, zamanında coşmuş ama sonra durulmuş, her şeyden ders çıkarmış, sevginin önemini, hayatın anlamını çözmüş/çözmeye çalışan insanlara ayrı zaafım var.
Bunlar hayatın doğal döngüsü zaten :D
Her insanda görüyorsun yani hayatla barışık hali? Sevginin ne olduğunu anladığını? Çıkardığı dersleri?
İnsanların dışlarını görürüz dışarıdan bakarak ne yaşadıklarını ya da ne hissettiklerini bilmek maalesef mümkün değildir. 40 yıllık karı koca bile birbirini tam anlamıyla tanıyamıyorken insanların neler yaşadıklarını neler hissettiklerini bilmek o kadar da kolay değil. O yüzden insanlara bakıp bu sorduğun şeylerin olup olmadığını bilmek pek mümkün değil
Sana göre öyle olabilir tabi
Cevap
5Cevap
Dürüstlük, vurdumduymazlık, vefa, adalet..
Sevdiği için jestler yapması, kadını özel hissettirmesi😌
hımmm biraz garip bir cevap oldu bu :D
Sen bakma herkes der de davranışa dönüştürmek başka 😄
Yok ondan değil öğretmen hanım :D bir kadın bir kadını neden özel hissettirmeli mesela onu anlamadım :D sorunun kategorisine dikkat ettiniz mi :P
Kadını özel hissettiren erkekleri takdir ederim onu demeye çalıştım :d
bak işte gene erkeklere yönlendirdin soru genel bir soruydu öğretmenim :D şöyle diyelim mi o zaman değer verdiği kişiye değer verdiğini ve özel olduğunu hissettiren insanları takdir ediyoruz :P
Erkek davranışına yönelik bir yoruma yer verdim. çünkü bu zamanda kadına değer verip özel hissettiren erkekler azınlıkta o yüzden takdir ediyorum bu kişilik özelliğini. Soruyu anladım özellikle yazdığım bir şey. 😌
O erkeklerin çok kalbini kırıyorlar öğretmen hanım o yüzden az olması normal :)))
Her kalbi kırılanın kırması gerekmediği gibi her sevmesini bilmeyenin de sevmesi luzümsuz. 😌
Rahmetli Zeki Müren'in söylediği bir türkü vardı.
Bu çeşme ne yamandır su içmeye tası yok. Kırma insan kalbini yapacak ustası yok :)))
Sanat güneşimiz gibi herkes parlamıyor işte gökyüzünde☀️
İnce düşünce pek kalmadı maalesef öğretmen hanım. İnce düşünceyi geçtim artık insanlar bencil olmuş kendinden başka kimseyi düşünmez olmuş.
Egoistliği sevmem kimse kimseden üstün değil. Ama nerede duracağını insan belirler tavırlarıyla ayak altında mı göklerde mi kendi değerini kendisi belirler insan. 🍁
İnsan kendine verdiği değer kadar değer görür diyorsun yani öğretmen hanım :)) Sanki bu görüşünle çakışıyor gibi :))) Bu durumda erkeklerin kadınları özel hissettirmemesinin sebebi kadınların durduğu yeri yanlış belirlemesi olmaz mı :)))
Hayır kendine karşı özsaygılı bir insan nerede duracağını belirler ve saygının olmadığı egoizmin üstünlüğü olan bir ilişkiyi bitirir. Aslında olay şu kadın durması gerektiği yeri doğru belirlediğini sanıyor bazen çünkü çevresinde rolünün hakkını veren oscarlık bir oyuncu bulunuyordur. Kadınsa bunu başta göremiyor o yüzden ego, değersizlik hissi yaşıyor ama bir noktadan sonra o ilişki de durmanın kendine karşı bir haksızlık olduğunu anlıyor. Benim düşüncelerim bu yönde. 🤭
Şimdi hocam bütün hem cinslerinizi kendiniz gibi düşünüyorsunuz oysa ki öyle değil. Sitede bile evli olup buradan sevgili kaç tane pembeli üye gördüm. Olayları kadın erkek olarak değil bireysel olarak ele almayı daha çok tercih ederim çünkü bazı şeyler karakter kişilik meselesidir. Erkekler oskarlik oyuncu olarak betimliyorsun ama yürüdüğü erkeğin masasına kocasını oturtan kadına şahit oldum çünkü o masada ben de vardım :))) iyi düşünmek güzel bir şeydir ama olayları belli kalıplar içinde yaklaşılmamasi gerektiğini düşünüyorum. Kendimizden yola cikarak anlamlandirmaya çalışırız. Bu saydıklarını yaptım kız arkadaşım beni aldatmaya çalıştı sonra kapı önüne koydum 1 yıl peşimden koştu. Kadınları kendin gibi masum görmemeni tavsiye ederim. Acizane düşüncelerim bunlardır sizinkilere saygı duyarım ☺️🙃
Kadının da kötüsü var iyisi olduğu kadar. Zaten ben ayırmıyorum bunu 🎈
Genelde kendimizi referans alma eğilimi içinde oluruz o yüzden dedim. Kadın ya da erkek fark etmez bu zamanda güvenilir insan bulmak gerçekten zor öğretmen hanım
Maalesef öyle katılıyorum 🙂
:)))
Kriz anlarında çıkıp hallederiz deyip güven vermesi bu beni inanılmaz rahatlatıyor.😊
kimin :D
hımm öyle bir dedin ki spesifik biri için söylemişsin gibi anladım
İnsanın hayatında kendisini rahatlatan insanların olması çok güzel bir şeydir ;)))
genel anlamda demiştim :D
Dürüstlük ve ahlak. İkisini aynı anda bir kişide bulmak baya zor gerçi
kaç kez diyorum sana şu sorularda beni anlatma diye :P
Yo ben kendimden bahsettim🙄
ama bu benim :O
Yoo benim
sen hala konuşuyor musun
Evet niye konuşmayayım
Tek dikişte kırmızı tuborg içiyosa takdir ederim
içen olur da :D sonrasında ortalığı yıkarım keserim asarım dememesi lazım :D
Aile terbiyesi, ahlak, saygı, ağır başlılık, duyarlılık ve Empati.
Üstün kişilik ile kendi hayatının Atatürk'ü olmaya gayret etmesi ve hiç kimsenin hiçbir şeyini kıskanmaması
Laf taşımaması, ikili ilişkilerine karşı saygılı olması, gevşek olmaması.
Merhametli ve saygılı olması. Bu iki özellik tüm iyi özelliklerin temelinde yatıyor kanımca.
Cesur olmalarını takdir ediyorum.
Mütevazı zekası ve sakin tonda konuşuyor olması
Merhametli ve adil olması
Iste asalet iste kadin gibi kadin
Merhamet ve saygı sart
Her durumda ve şartta sabırlı olması.
Sabır kesinlikle ve sakinlik.
Ahlaklı, edepli oluşu
Net olması.
ben gibi mi yani :D
evet cksjxnx
netliğe herkes gelemiyor ama :P
Gelemeyen de öteye gitsin.
öteye giidp ne yapsın :O
Dürüstlük
dürüstlük önemli tabi ama herkes dürüstlüğü kaldıramaz :))) tecrübeyle sabit :)))
Soğukkanlılık, ciddi olmak, dürüst olmak ve mantığını her zaman duygularından daha çok önemsemek
Kafa dengi ve dürüst olması
dürüstlük
Sadaktli ve güvenilir oluşuna düşerim.
Merhamet, dürüstlük, espiri
Sabır ve edep
Saygi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?