Duvar gibi insanları çekici buluyor musunuz, kabuğunu kırma isteği uyanıyor mu içinizde?

Duvar gibi insanları çekici buluyor musunuz, kabuğunu kırma isteği uyanıyor mu içinizde?
Soğuk insanları hiç çekici bulmuyorum çünkü soğuk insan aslında egolu gibi gelir bana tabi ki de başta direk samimi olsun demiyorum ama en azından mesela bir şey sorduğumuz zaman güzel nazik cevap verebilir veya en azında düzgün iletişim kurabilir. bu yüzden de soğuk insanlar aksi oldukları ve çabuk sinirlendikleri için genelde anlaşamıyorum arkadaş olamıyorum. belki de insan sevmedikleri içindir ya da çok fazla çizgileri vardır insanlara karşı. bu yüzden de yargılamam sadece konuşmayı seçmezdim. samimi insanlar cana yakın sıcak kanlı insanlar ile daha iyi anlaşıyorum her zaman için
Bende biraz soğuk gibiyim sanki yani utangaç çekingen içe dönük olduğum için soğuk olabilirim çünkü kendimi kapatıyorum geri çekiyorum kimseyle yakınlık kuramıyorum
beni yoran insanlarla uğrasamam zaten çok yıprandım elin tavrınıda çekemem. Sıkıntılı , hayatıma sıkıntı dert yaratacak bir neden daha istemiyorum mümkünse
Cevap
29Cevap
Hayır, olduğuna itici geliyorlar. Hayatımda barındırmayı sevmem soğuk insanları
Annesi/babası kırsın kabuğunu hiç uğraşamam😀
Soğukluğun ardında adamlık varsa o zaman çekici gelir
Bana gelmiyo ya.. fazla naz aşık usandırir derler. İlk bi çekici bulursun sonra amaaaan diyip geçersin ağzından iki laf almak için soğuk nevalelerlemi uğraşıcaksin.
bende soğuğum yeni tanıdığım ya da sevmediğim kişilere karşı ama sevdiklerime karşı resmen şebek bal mısın şeker misin modu 😀
Yani hemen herkesle samimiyet kuranlar samimi gelmez ama çok soğuk olması da itici görünüyor. Naziklik ve güleryüzlülük önemli.
Hayir, hayır hiç kabuklariyla kırmayla uğraşamam 😀
Bilemezsin, belki hazinedir ve fıtratı gereği karakterini yaşıyordur.
Sıcakkanlı daha çekici
Avrat arzuluyiruz put değil
Eğer kabuğunu kırabileceğim biriyse zamanla çekici gelebilir.
sevdiğim biri soğuksa soğukluğunu yerim onun
Her zaman değil kişiye göre değişiyor bende bilemedim ya gel burdaki soğuk olan benim 😂
Soğuk ama yakından tanıyınca sicak samimi insanları beğeniyorum.
Valla kendim buz gibi biriyim o yüzden soğuk insanlar bana nedense daha çekici geliyo öyle şen şakrak Hopa tipleri nedense sevemiyorum daha çok vakur kisilikler ilgimi cekiyo (kendimde öyleyim)
hmmm, evet yaşadığım bir gerçek olay sonası soğuk görünen hatta buz dağı gibi görünen insanların iç dünyasını keşfetmeyi öneririm
Bazen geliyor ama ben de öyle olduğum için anıyorum, anlayabiliyorum. Lakin denersem açabileceğime de güveniyorum bu tarz insanları.
Bilmiyorum. Adamına göre muamele ama buz gibiyse işime gelir çünkü yanımda hep sıcak insanlar var yandım anam ‽
İletişim kurmaya korkarım ama içimde merak tutuşur nasıl biri diye.
Sürekli gözlemlerim ama cesaret edemem cazibesinden faydalanmaya.
Tanımayı isterim tabikide herkesin yaşamı bir değil sonuçta herkeste garkli bir hikaye bulunuyor….
Egolu olmasında sorun yok, bazı insanlar soğuk görünür ama sohbet edince sıcak oluyor hemen
Kendim soğuk bi insanımdır ama karşımdakinin soğuk olmasını istemezdim
Bnd soğum ama kimseye çekici gelmiyrm
Kadınla tanış, flört et, cicek. al bas taci yap sürekli ilgi göster ego tavan yapmiş ama o sana bi saat sonra yazsın, konuşacak konu bul. Üstüne bi de reddetsin ve kullanmaya çalışsın. Tr de hep erkek çabalıyor. Az da kadınlar gelsin. Talep patlaması yüzünden 1/10 luk kızın bile havasından geçilmiyor. Hiç uğraşamam valla. Uğraşanlar uğrassin. Bi kıza 100 kişi yaziyor onu daha kimse tahtından indiremez. İhtiyaçlarım için en iyisi. ni ben hallediyom zaten kafam rahat yan gel yatt. herkes baksin keyfine
Bazilari cahil olan kesim bana şimdi kin tutup farkli düsünekler umrumda olmaz gercek. olani yazcam tr bayan ile tanış, flört et, cicek. ev al araba al her istedigini al. baş taci yap sürekli ilgi göster her istediğini yap. idare et ego tavan yapmiş o sana bi saat sonra yazsın, konuşacak konu bul. Üstüne bi de beğenmesin reddetsin istemiyorum desin ve kullanmaya çalışsın. Kardeşim Avrupa da ve diğer dünya ülkelerinde böyle bi şey yokk Tr de hep erkek çabalıyor. Az da kadınlar gelsin. gelmeyen gelmesin. Talep patlaması yüzünden 10/ 1lik bayanin bile havasından geçilmiyor. Hiç uğraşamam valla. Uğraşanlar uğrassin. Bi kıza 100 kişi yaziyor kendini beğenmişlik o bicim onu daha kimse tahtından indiremez. zannediyoo. sonra gelip burada ağliyoo. İhtiyaçlarım için en iyisi. ni ben hallediyom zaten kafam rahat yan gel yatt. herkes baksin keyfine 🤣🤣
Bazi cahil olan kesim dedim. bir daha yaziyorum bazi cahil kesim yazdiklarimi anlayamayan cahil kesim yazdim. bir daha oku. bir daha okuu. anlamazsan eğer sende o katagoriye kendin girrrr.. türkceyi okuyamiyorsun ingilizceyi nasil basaracaksin ya da italyaya gitmeyii nasil basaracaksin simdi beni tam amladin umarim anladin. anlamadiysan anladiģin zaman yaz. ordan
Çekici olduğumu düşünmüyorum
Kimseye çekici gelmez
Kabugunu kırmak istemem ama çekici gelırler bana
Yok samimi insan severim.
Hayır tam tersi itici
Yooo kendi kabuğunda curusunler
Tanısınca aşıri samimi çıkmalarına ne demeli
hayir. aksine itici geliyor.
Bana çekici gelmiyor.
Yılışıklara göre daha ilgi çekiciler.
Gelmez sıcak insanlar olmalı
Soğuk insanlar nedense benimde çok hoşuma gidiyor, peşlerine düşüp duvarlarını kırmak istiyorum.
İlk tanışmada garipsemem ama hep soğuksa ısınamam çekici gelmez iter beni
Hayir. neşeli olcak birazda cılgin yerine göre oturakli. yerine göre deli dolu.🙂
Ben sıcak güleryüzlü espirili insanlardan hoṣlanırım. Soguk insanları hiç sevmem
Soğuktur herzaman soğuk insanlardan uzak kalacaksın
Soğuk ve donuk insanları severim..
Soğuk, aşırı ciddi insanları sevmem
Kişiye göre değişir bence 🙃
hiç üşümeye niyetim yok
Sevmiormmmm acmaya calisirim😃
Evet yA doğruya dogru
Uzaklaşıyorum
İtici geliyor
Hayır
Kiz sen hani gitmistin😅
Kiz üzülmüştü bazilari yazik felan diye şov yapmisin resmen😅