Kişilik & Karakter Geçmişe dönüp birine bir şey söyleme şansınız olsa kime, ne söylerdiniz? asenalarheryerde Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!Thanksss @Bgyontar Geçmişe dönüp birine bir şey söyleme şansınız olsa kime, ne söylerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sadece kendime dönüp kendini sev derdim 1 1 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Ben de oyle derim 🥲
fatmakokten Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl En çok kendime söylenmesi gereken şeyleri söylerdim 1 6 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Neler derdinn🥲 Yorumla fatmakokten +1 yıl Kendi hayatına bak senden başkası önemli değil derdim aman bir sürü şey işte 😏 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Evet 🥲 once kendim demeli insan yoksa yipranan sen oluyorsun ya Yorumla fatmakokten +1 yıl Maalesef demediğiniz için zaten o kadar çok yoruluyoruz kiBu hayatta zaten kendim demedigimiz için birçok şey dinlenilmiyo Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Gercekten oyle vafali insanin da insanlarin gozunde degeri kalmiyor ya kolay geliyor insanlara Yorumla fatmakokten +1 yıl Oysa fazla bir şey değildi biraz düşünülmek biraz ilgi sevilmek sevmek ama işte Yorumla
pesimistkiz3 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Anneme, bana hamileyken kürtaj yapmasını söylerdim de pek mümkün değil 😆😆 1 1 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Ahshahsa onu nasil soyleyeceksin yaa 😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl O güne dönüp sxtir git derdim 1 1 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Ay host ulan derdim ben Yorumla
sarısusam Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Komşuma "bir gün yaptığın bütün pislikler ortaya sacilacak" derdim 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkese o kadar çift sözüm var ki bunları yazacak olsam beş cilt roman kitabı olurdu. 1 0 Yorumla
savas1616 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben doğmadan öncesine gidip beni yapmamalarını söylerdim 1 2 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Sen olmazdin ama ahshha Yorumla savas1616 +1 yıl E amaç o zaten? Yapmasınlar beni 😂 Yorumla
Belkideyanlıstı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Madem okadar önemsiz neden düştün peşime ne diye darladın beni Y*VŞAK 1 1 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl HAHHWHAHWHW ben de derdim vallahi Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İlk aşkıma onu çok çok sevdiğimi söylerdim 1 5 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl İlk aşklar unutulmaz bee benim de 13 yasimda biri girmisti hayatima sonra cogu sey yolunda gitmedi... Yorumla liader +1 yıl Unutmadın ama vazgeçtin demi sende Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Vazgecmek zorundaydim cunku aldatti beni cocuk. Yorumla liader +1 yıl Hmm anladım geçmiş olsun Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Gecti bile ahshhwhs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Geçen seneye dönüp kimse için üzülme derdim herkes gidici kalan hep sen olursun derdim 1 0 Yorumla
feyzahs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kendime çok şey söylerdim de amaaan 2 2 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl 🥲 bende Yorumla feyzahs +1 yıl 🥲 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Babama o işi kabul etmesini söylerdim 1 1 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Hangi işş? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anneme derdim. 1 2 Yorumla asenalarheryerde +1 yıl Ne derdin ki durgun gordum mesajini bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun mesele. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece kendime dönüp kendini sev derdim
Ben de oyle derim 🥲
En çok kendime söylenmesi gereken şeyleri söylerdim
Neler derdinn🥲
Kendi hayatına bak senden başkası önemli değil derdim aman bir sürü şey işte 😏
Evet 🥲 once kendim demeli insan yoksa yipranan sen oluyorsun ya
Maalesef demediğiniz için zaten o kadar çok yoruluyoruz ki
Bu hayatta zaten kendim demedigimiz için birçok şey dinlenilmiyo
Gercekten oyle vafali insanin da insanlarin gozunde degeri kalmiyor ya kolay geliyor insanlara
Oysa fazla bir şey değildi biraz düşünülmek biraz ilgi sevilmek sevmek ama işte
Anneme, bana hamileyken kürtaj yapmasını söylerdim de pek mümkün değil 😆😆
Ahshahsa onu nasil soyleyeceksin yaa 😂
O güne dönüp sxtir git derdim
Ay host ulan derdim ben
Komşuma "bir gün yaptığın bütün pislikler ortaya sacilacak" derdim
Herkese o kadar çift sözüm var ki bunları yazacak olsam beş cilt roman kitabı olurdu.
Ben doğmadan öncesine gidip beni yapmamalarını söylerdim
Sen olmazdin ama ahshha
E amaç o zaten? Yapmasınlar beni 😂
Madem okadar önemsiz neden düştün peşime ne diye darladın beni Y*VŞAK
HAHHWHAHWHW ben de derdim vallahi
İlk aşkıma onu çok çok sevdiğimi söylerdim
İlk aşklar unutulmaz bee benim de 13 yasimda biri girmisti hayatima sonra cogu sey yolunda gitmedi...
Unutmadın ama vazgeçtin demi sende
Vazgecmek zorundaydim cunku aldatti beni cocuk.
Hmm anladım geçmiş olsun
Gecti bile ahshhwhs
Geçen seneye dönüp kimse için üzülme derdim herkes gidici kalan hep sen olursun derdim
Kendime çok şey söylerdim de amaaan
🥲 bende
🥲
Babama o işi kabul etmesini söylerdim
Hangi işş?
Anneme derdim.
Ne derdin ki durgun gordum mesajini bak
Uzun mesele.