Kişilik & Karakter Sizce niye boyle arkadaslar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben ona sevgiyle yaklaşırken o sürekli benimle ego yarisi yapıyor kendi kendine Güncellemeler+1 yıl Nssjdj Sizce niye boyle arkadaslar? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Sevildiğini bilen erkek ego yapmaz sende de vardır bir numara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bak bu düşündürdü biraz daha açıklar misin canım Yorumla
çokneşelisiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Benim eski ilişkimde de böyleydi bitirdim kafam rahatladı saçma sapan düşünceler yok artık kafamda 1 1 Yorumla AirCraftMen +1 yıl Egosu yüksek insanlar yalnızlığa mahkumdur. Zirve tek kişiliktir kartallar yalnız uçar falan diye övünüp kendine çok güvenenler gitsin tek takılsın bizim gibi insanlardan da uzak olsun resmen sırtımıza kambur ya Yorumla
Howshouldbeended Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Durumda kendini üzmeye gerek var mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevildiğini bilen erkek ego yapmaz sende de vardır bir numara
Bak bu düşündürdü biraz daha açıklar misin canım
Benim eski ilişkimde de böyleydi bitirdim kafam rahatladı saçma sapan düşünceler yok artık kafamda
Egosu yüksek insanlar yalnızlığa mahkumdur. Zirve tek kişiliktir kartallar yalnız uçar falan diye övünüp kendine çok güvenenler gitsin tek takılsın bizim gibi insanlardan da uzak olsun resmen sırtımıza kambur ya
Uzak durun ve engelle
Belki de doğru kişi değildir
Durumda kendini üzmeye gerek var mi
Ozguvensizlik