Kişilik & Karakter Keşke şu an ….. olsaydı demek istediğin bir şey var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor boşlukları size bırakıyorum Keşke şu an ….. olsaydı demek istediğin bir şey var mı? Keşke şu an ….. olsaydı demek istediğin bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. keşke şu an da... biraz mutluluk bulsaydım hatta gerçekten 24 saat yeter bana ondan sonra yaşamasam da olur. 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ooo demek istediğim çok şey var.. Hangisini diyeyim.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dee birini Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Keşke meleğim şu an sağlıklı olsaydı.. Hala ateş yükseliyor.. Yorumla Soran +1 yıl Ateş niye düşmedi Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Ay bilmiyorum ya. Düşmüyor kaç gündür Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yastığıma değil de bir omuza başımı koyabilseydim... 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Keşke şu an banka hesabımda 4000 TL olsaydı 😄 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okulda olsaydım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
keşke şu an da... biraz mutluluk bulsaydım hatta gerçekten 24 saat yeter bana ondan sonra yaşamasam da olur.
Ooo demek istediğim çok şey var.. Hangisini diyeyim..
Dee birini
Keşke meleğim şu an sağlıklı olsaydı.. Hala ateş yükseliyor..
Ateş niye düşmedi
Ay bilmiyorum ya. Düşmüyor kaç gündür
Yastığıma değil de bir omuza başımı koyabilseydim...
Keşke yarın Pazar olsaydı.. :/
Yok.
Keşke şu an banka hesabımda 4000 TL olsaydı 😄
Herşeyden uzaklaşsam
Uykum olsa da uyusam
Okulda olsaydım