Kendi elllerimle yalnızlığı seçtim. Şimdide canım sıkıldığında hatırımı soran bir tane bile arkadaşım vs kimse yok. Ne bir mesaj gelir nede biri arar. Yalnızca işi düzen tanır. Yani samimi olduğum birileri yok. Sizde durumlar nedir?

Kendi elllerimle yalnızlığı seçtim. Şimdide canım sıkıldığında hatırımı soran bir tane bile arkadaşım vs kimse yok. Ne bir mesaj gelir nede biri arar. Yalnızca işi düzen tanır. Yani samimi olduğum birileri yok. Sizde durumlar nedir?

Hayır maalesef kimse yok. yani benimle konuşan ya da canım sıkıldığı zaman barış nasılsın diyen yok ama zaten olmasına gerek de yok tabi ki de olsa güzel olur ama bu şekilde de samimi gelmiyor ben söylersem anlamı kalmıyor ki insan beni kendisi düşünmeli ben demeden beni merak etmeli nasıl olduğumu sorması gerekiyordur ama bunlar da olmadığı için şu an can sıkıntımı kendi kendime takılarak geçirmeyi deniyorum daha çok bu da çoğu zaman benim için işe yarıyor diyebilirim can sıkıntım gidiyor yani
Cevap
14Cevap
Nadiren yabancı biri mesaj atar reddederim ya da cevap vermem. Onun dışında zaten herkesi reddettiğim için kimseyle bir şey paylaşmıyorum.
Bi tane arkadaşım var bi tanede dostum dediğim var yetiyo bana
Selam benim Adım Tevfik Antalya da yaşıyorum 35yasindayim ciddi evlilik dusunuyorum eyer benle ciddise evlilik düşünen watsaptan yazsın Bekliyor 05538282987
Bir iki kuzenim var , başkaları da soramıyor cezaevindeler hala.
harbi dost kalmadı da beraber zorluk çektiğin , kötü gün insanları esaslıdır
Ayni dert bendede var
Yalnızlığa talim.
Vardır şükürler olsun
Çok şükür var, ailem akrabam ve arkadaslarim
Etrafımda o kadar ince düşünceli biri yok
Hayir. En aklima gelmedikler ararsagolsun
Allah dan başka kimse yok...
Sende sormadın hıc
Evet varr.
Hee çocuklar soruyo
Yok evet benimde