Cahillerle bu iki muhabbeti yapmak resmen ömür törpülüyor! Karşımda birazcık bilgili insan olduğunda, ikisini birden konuşmaktan çok keyif alıyorum. Peki sizin açıldığı zaman hemen uzaklaşmak istediğiniz konu nedir?

#Ankaralı
Cahillerle bu iki muhabbeti yapmak resmen ömür törpülüyor! Karşımda birazcık bilgili insan olduğunda, ikisini birden konuşmaktan çok keyif alıyorum. Peki sizin açıldığı zaman hemen uzaklaşmak istediğiniz konu nedir?

#Ankaralı
Ben her hangi bir muhabbetten kaçmam ama benim ilgili olmadığım matematik gibi saçma sapan konuşurlarsa hiç çekemem yani, genelde her çoğu konuyu rahatça konuşabilen birisiyim ama tabi senin dediğin gibi cahillerle konuşulmuyor, bilmedikleri bir şey yok herkes kendini bir b. k onları iki b. k sanıyorlar jsjsjs
Valla nokta atışı yapıyorsun aman beni vurma :))
Ben her türlü sıkıcı sohbeti sevmem. mesela siyasetten ve din konulardan hiç hoşlanmam yani benim ilgi alanım değil futbol da aynı şekilde izlemem artık eskiden çok fanatiktim ama şu an için değilim. bir de sevdiğim konular genel olarak bilimsel konular ya da film dizi gibi konular oluyor bunları konuşmayı ben daha çok seviyorum. birde spor konularını severim. ama işte herkesin konuştuğu konuları pek sevmem
Her ikisinden de ama cahillerle konuşmamak için değil. Zaten ilgim yok ikisine de, bunların boş boş konuşularak biryere varılamayacağına inanan biri olduğum için her ikisinden de uzak duruyorum.
Cevap
3Cevap
Siyasetten her zaman kaçarım bilgili biri olsada olmasa da futbolu da cahillerle ve ya saygısızlarla konuşmak gerçekten kanser ediyor
Hiç sorma ya 👑😌😌😌
Kanki ikisi de keyifli biraz aslında da fazlası bayıyor
İşte cahil ile yapmak kötü oluyor kanka
Futbol ilgi alanım ama siyasette girince çıkamıyoruz ne yazık ki o yüzden siyaset konuşmaya gerek yok
siyaset konusurken benimle ayni goruste olmayan varsa saatlerce tartisiriz o yuzden hic gerek yok
Askerlik anıları futbol, siyaset. Hepsinden gına gelir bana
21 yaşındasın ve askerlik anısı mı dinliyorsun 😂😂
Siyaset. Türkiyede siyaset insanı yoruyor artık.
Vallahi çok haklısın :)
Din siyaset.
👍👍👍
siyaset
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?