Kişilik & Karakter Düşünmek cesaret mi ister yoksa çevremizdeki insanların düşünceli olduğumuzu anlamalarından mı çekiniriz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Kişilik #Karakter En doğrusu düşünceler içinde olsak da bunu kimseye belli etmemek mi?🍎#tubasueda 🍀🍀 Düşünmek cesaret mi ister yoksa çevremizdeki insanların düşünceli olduğumuzu anlamalarından mı çekiniriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben çok düşünüyorum çevrenizdeki insanların ne düşünüyorsun demlerinden bıktımKaradenizde gemilerinmi battı diyen oluyor.Rahat düşünemiyorum cevap vermekten 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çevremde kimse benim kadar düşünceli değil. 1 0 Yorumla
Beyzasümeyye Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çevremde kimse benim kadar düşünceli deği geçmişi geleceği herşeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cesaret her şeydir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşünmemek cesaret istiyor
Ben çok düşünüyorum çevrenizdeki insanların ne düşünüyorsun demlerinden bıktım
Karadenizde gemilerinmi battı diyen oluyor.
Rahat düşünemiyorum cevap vermekten
Çevremde kimse benim kadar düşünceli değil.
Çevremde kimse benim kadar düşünceli deği geçmişi geleceği herşeyi düşünüyorum
Cesaret her şeydir