Yok ya ilkokuldan arkadaşım benım 7 senelik oluyor işte aynı lisedeyiz fakat benı hiç takmıyor, umursamıyor neden işine gelince insanlara değer gösteriyor takıyor neden böyle yapıyor
Ben sebebini soruyorum neden öyle yapıyor ya ama kırılıyorum gerçekten ilkokuldan bir arkadaşım daha var onla konuşuyor takıyor iyi misin diye soruyor benı hiç takmıyor umursamıyor
İşte 4 hafta falan mı geçti ben nöbetçiydim o zaman nasıl iyi misin dedi ben de yok bişey dedim sence iyi yapmış mıyım 1 hafta önce de kıza ters cevap verdim zaten
Yok ya ilkokuldan arkadaşım benım 7 senelik oluyor işte aynı lisedeyiz fakat benı hiç takmıyor, umursamıyor neden işine gelince insanlara değer gösteriyor takıyor neden böyle yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sevip saymadığı için.
takılması gerekilmiyordur
Takmayan kim hoslandigin cocuk mu
Sende aynını yap sen en ayimisin
Kısasa. kisas her zaman kasandirir
Neden öyle yapıyor
Sende aynını yap. Dinle beni
Bende takmıyorum onu zaten
Ben sebebini soruyorum neden öyle yapıyor ya ama kırılıyorum gerçekten ilkokuldan bir arkadaşım daha var onla konuşuyor takıyor iyi misin diye soruyor benı hiç takmıyor umursamıyor
Bende insan değil miyim¿
Sen eziksin
şu an verdiğin görüntü bu eziklik durumu.
O öyle görüyor. Böyle devam ettikçe ezik ozguvensiz görünmeye devam edeceksin. Lisede misin sen
Yok ya ben ezik değilim ya sadece yaptığına kırıldım kızın o kadar başka bişey değil aynen lisedeyim
Bide bişey sorucam sana
Lisede böyle tipler çoktur. Bence sen onun peşini bırak. İlgilenme. gunaydin bile deme. israr etmeee
İşte 4 hafta falan mı geçti ben nöbetçiydim o zaman nasıl iyi misin dedi ben de yok bişey dedim sence iyi yapmış mıyım 1 hafta önce de kıza ters cevap verdim zaten
Kız şey dedi yaptınız mı gibi ödeve bakıyordu
Ben de yapmadım bi sorun mu var dedim
Çok istiyorsan kendin yap diyerek lafımı koydum hala yüzüme bakıyor şaka gibi sinir bozucu ben yapıyorum dedi
En güzeli iyi yapmışsın
Böyle yap. Haddini bilsin
Evet öyle düşünüyorum sinirlerim bozuldu gerçekten benı hiç takmıyor umursamıyor diğer arkadaşımı alıp kol kola giriyor benı yolda bırakıyor
Bide ben onun ortamda bile olmam ya
Ya sen salla muhatap alma. Kafan rahat olsun
Sonra benım hakkımda şey demiş neden hiç konuşmuyor çok değişmişim ben onu demiş diğer arkadaşlarıma arkadaşım salağı da olabilir demiş 🤦♀️
Neden gelmiyor yanıma gibi kelimeler kullanmış
?
Bence buna takılmamalisin
Takıldığın sürece hep kafa meşgul olacak
Takmıyorum zaten
Bu kişinin sana ne katkısı olabilirki
Bilmiyorum ben de öyle yaptı bana sonra neden gelmiyor yanıma gibi cümleler kullanıyor çok garip
şu an okul yokmu senin
Bide bana şey demişti yapar mısın diye gibi bişeyler ben de dedim ki ben niye yapıyorum napim dedim kız baka kaldı öyle şaşkın gibi
canım olduğumu düşünüyor benım herhalde
canım olduğumu düşünüyor benım pardon klavye değiştirmiş
canım*
Offff klavye değiştiriyor yazımı
Bencede öyle dusunuyor. Menfaatçi biri belli. Muhatap olmamak sana kaybettirir
Gizliden çıktım. yazsrmisn
Yazdım bakar mısın?
Ozguvensiz ezik
Hakkettiğin muameleyi goruyorsun. Yok sayılmak. Sana bu layik
Hangi konuda ama?
Belkide arkadaş olarak görmediği icin olabilir, büyüdükce insanlarin zevkleri, istekleri, tercihleri değişiyor..
Anlıyorum 😢
Takma bence kafaya :)
diğerlerine?
Seni önemsemiyor sevmiyor
İplemiyorsa takmaz.
O kişiyi önemsemiyor
Takmalı mı
Cahil oldugu icin