- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yine bu güzel soru için teşekkür ederim. Nasılsınız?
Benim naçizane görüşümse :
Aslında tatmadık hiç bir duygu kimse için yok değil. 5 duyumuz var bu duyulara hitap eden her şeyi yaşadık sadece bu duyulara hitap edecek farklı heyecanları yaşamamış oluyoruz.
Bunlar farklı olmakla beraber, hisleri aynı olacaktır en azından vücudumuz için bizim içinse mutluluk verecektir.
Vücut için dokunma, görme, tat alma, duyma, koklama duyularının harmanlanması sonucu karmaşık duyguları yaşatacak. Duygusallıkla, merakla değil!..
Merak ettiğimiz şeylerin çoğu mutlu etmeyecek beş duyuyu aksine rahatsız edecektir. Bunun sonucu da reaksiyon gösterip yansımaları kısa vadede alerji, uzun vadede kronikleşme belirtileri olacaktır.
Bu yüzden her merak edileni değil, karmaşık duygularla duyuları harmanlayıp bize tarifsiz mutluluk vereni beklemek, tercih edersek bizim için daha anlamlı ve sağlıklı olur.
Henüz yaşamadığım tarifsiz duygu baba olmak ve sevdiğim insanla evlenmek.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatmadığımız duygu çok. Tatmaktan en çok korktuğum duygu annemin ve babamın hayata veda etmesinden duyacağım acıyla çocuklarımın acısıdır. Allah ikisini de göstermesin isterim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim hiç tatmadığım duygu aşk ve sevgi duygusu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Libidosu çok yüksek, orta ve düşük güzel hanımlara ilişki yaşayıp yarattıkları bendeki etkiyi ayrı ayrı değerlendirmek isterdim. Hani derler ya hepsi birbirinin aynısı git gel aynı derler ya onun doğruluk kontrolünü test amacımız kötü değil bilimsel bir değerlendirme yapmak dermişim. Çokmu abuk oldu. Selam ve sevgilerimle
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır neden saçma olsun ben sana şöyle anlatayom sadece libidosu düşük ya da yüksek insan değil. , Her kişinin sarılması , öpmesi , dokunmasi farklı olur buyuzden de aldığın zevk ve bazda farklı oluyor çünkü kişinin dokunuşu ve kokusu bile kendi has olur
- +1 yıl
Senin gibi açık sözlü ve güzel bir arkadaşımın olması güzel bende o bahsettiğin konularda farklılıkları görmek amaçlı olarak söyledim. Cunki bakıyorum libidom çok yüksek söyle yaparım böyle yaparım diyenlerin farkını farketmek istedim senin sorun bana bunu çağrıştırıyor sevgiler
- +1 yıl
Bunu yaşamadan bilemezsin ki gülüm bazı insanlar olmadığı ya da yaşamadığı kişiliğin ya da yaşantının reklamını iyi yaparlar bunu ancak yaşayarak vozumlersin
- +1 yıl
Çözümlersin
- +1 yıl
Şöyle bir mantıklı düşün mesela herkes aynı olsaydı verdiği mutluluk heyecan vss o zaman insanlarda aldatma eğilimi olurmuydu sence farklıki bu zevkler buna ihtiyaç duyuluyor. Yemek yapmak bile öyledir üç kisinin eline aynı malzemeyi ver üçünün de yaorigi yemeğin tadı farkli olur birisi köyü yapar, birisi çok salçalı yapar diğeri daha baharatlı yapar vss çünkü " herkesin
bir yoğurt yeme şekli vardır " atasözü de bunu anlatmak istemiştir tecrübe bile fark eder bugün 20 yaşındaki bir kişiyle ilişki yaşamakla 30 yaşındaki kişi ile ilişki yaşamak aynı statüde değildir - +1 yıl
Rica ederim gülüm nedemek herzaman 🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatmadığım vardır elbette ama beni asıl düşündüren ölünce diğer tarafta eğer cennete gidersek bu dünyada tatmadığımız ne varsa hepsini tadacakmışız. İnşallah hepsini tatmayız. Hiç hoş olmaz 😂
29 Yorumla- +1 yıl
Neyi tatmak seni korkutuyor mesela
- +1 yıl
Ya işte herşeyi de tatmayalım işte bi zahmet 😂
- +1 yıl
Ama sen istediklerini tadiyorsun zaten gülüm ordada ayni istenedigin şeyleri değil ki
- +1 yıl
Bana öyle bi bilgi gelmedi 😂 zorla tattıracaklar sandım ben 🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ya vallabir alemsin hee 😂
- +1 yıl
Sende tadiver nolucak
- +1 yıl
Yok ya bazı şeylerden de eksik kalalım bi zahmet 😂
- +1 yıl
Yemin ederim beni yordun hee 😂 tm sustummmm 🤣 senin dediğin gibi olsun pes ediyorum 😂sen öyle diyorsan vardır biri bildiğin 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. özgürlükten kastınız hickimseye bağlı olmadan sormadan bi yerlere gitmek gibi mi?
17 Yorumla- +1 yıl
Yani çocukken hep baskı altinda büyüdük zaten eşime yaptığım işe bile babam karar verdi sonra evlendik 10 yıl sonra boşandık şimdi dahada özgürlüğüm kısıtlandi çünkü dul bir kadın olunca bu seferde her yaptığıma gittiğime gezdigime gerek ailen gerek akraban müdahale ediyor veya bir yerden geç gelsen hemen ararlar vss buna benzer şeyler hiç bir zaman kendimi biryere giderken ya da bir şey yaparken ozgur hissetmedim halada hissedemiyorum
- +1 yıl
inşallah daha özgür olucağınız Bi yuva kurarsınız 🤲
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
benimde en contatmak istediğim duygu özgürlüktür
şu an köle değilim ama büyük Bi şehirdeyim ama gönlüm ıssız Bi doğada ormanın içinde yaşamak - +1 yıl
Hadi inşallah diyelim hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏
- +1 yıl
herkesin hayalleriyle birlikte 🥰
- +1 yıl
Amin gülüm insallah 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılEmeklilik. Olan nasıl bir duyguda acaba yahu :)
111 Yorumla- +1 yıl
😂😂 daha o günlere çok ver reiss 😂
- +1 yıl
Emekli olanlara sormak lazım nasıl bir fuygu acaba
- +1 yıl
Hiç kimse halinden memnun değil
- +1 yıl
Ee demekki bizde olmiycaz bu durum da 🤣🤣 oyuzden çalışmaya devam
- +1 yıl
Açıkçası bu şartlar bu kadar zorluyorsa. O emeklilik askıda emeklilik olsa dahi tercih etmem :)
- +1 yıl
Benim onları düşünecek daha çok zamanım var olucekmiyimiz kalicakmiyiz meçhul
- +1 yıl
Dur daha ne acelen var. Sıradakilere az bi yol ver. Sen daha lazımsın :)
- +1 yıl
Ölüm ölüm ; ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım 🤗
- +1 yıl
Vuuuuu benim için gözü karartmışsın :) Sen yinede yaşa. İyiler hep lazım bu hayatta.
- +1 yıl
Madem ısrar ediyorsun birazdaha yaşayayım bari 😂😂
- +1 yıl
Sağol ya. Kırmadığın için mutlu oldum :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş ver bende kalsın onlar bazı şeyleri anlatmamak daha keyifli oluyor 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋✋
- +1 yıl
Rica ederim beyefendi 🤗
+1 yılBaba olmak.
Bir de kimse yüzüme oturmadı. 🥺🥺
13 Yorumla- +1 yıl
Baba olmak yasayacağın en muhteşem karşılığı olmayan kendinden önce onu dudunecegin onun yaşamayı seveceğin bir duygu inşallah bir gün sevdiğin bir kadınla bu duygunu yaşamak nasip olur 🙏
- +1 yıl
Umarım. 🌸🌸
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Güzel soru zeki Müren abi ablacım.
Galiba yalnızlık çekmedim hiç.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte bu konuda şanslısın demekki çünkü yalnızlık da körü bir duygudur
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Şu sıralar korktuğum bir duygu ve bir kız babası olmayı aşırı isterim.
111 Yorumla- +1 yıl
İnsanın en büyük şansı kız çocuğu olması bunun için de korkmana gerek yok güzel egitirsen kızınla arkadas olursan bu sevgiyi fazlasıyla geri alırsın inşallah en kısa zamanda bu hayaline kavusman dileğiyle tabii önce herşeyin hayırlısı diyelim 🙏
- +1 yıl
Ben evlendiğimde bir kızım olmasını okadar çok istiyordum ki öyle böyle değil gece gündüz dua ediyordum bir kızım olsun diye birde ikinciyi de kabul etmiyorum ilki kız olucak 😂 her gece dua ettim rabbim en güzelini nasip etti boncuk gözlü bir kızım oldu çok şükür 🙏ben ona hep şey diyorum " srn benim kabul olunmuş duamsın " şimdi onunla arkadaş gibi olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏
- +1 yıl
Allah raci olsun gülüm amin cümlemizin inşallah 🙏
- +1 yıl
Valla bende baba kız arkadaş hibi olanlara haka çok imrenirim çünkü biz öyle arkadaş CSS hibi olamadık çünkü babam sert bir adamdı bizle yüz göz olmazdı biz babam eve gelince hep korkardık bir şey olunca cevap veremezdik konusanazdık hemen azarlardi bizi oyuzden baba figürü bir evde en önemli şey bak kaçan kızlara , ya da ilk onunune gelenle evlenip gidenlere hep kötü bir babanın eseridir çünkü hep o evden o babadan kaçmak isterler hata üstüne hata yaparlar bir kız gelip seninle dertlesebilmeli sohbet edebilmeli fikir sorabilmeli. Yoksa kötü bir baba kızının geleceğini hazırlıyor aynı şey aslında erkek çocukları içinde geçerli oluyor narsist bir kisilige sahip bir insan iyi bir baba olamıyor çünkü kendi istediklerini sana diretiyor yap ak zorunda bırakıyor ya bunu döverek ya da piskolojik baskı kurarak yapıyor
- +1 yıl
Biz hep kuz cocuklarinin eğitimine önem veriyoruz ya asıl erkek çocuklarının güzel egitilnesi gerekiyor ki yarı bir gün evlendiğinde eşini dövmesin çocuklarına kötü bir baba olmasın diye
- +1 yıl
Kızlar hep beden ilgun erkeklerden hoşlanıyor biliyormusun babasindan gormedigi şefkati sevgiyi onlarda görüyorlar onları bir baba figürü gibi görüyorlar bir babasından sevgi şefkat gormeden büyümüş de yıllarca elalemin adamından o şefkati dileniyor o şefkati arıyor ben bu yaştayim mesela bir erkek bana şefkatle ve sevgiyle yaklaşınca kendimi çocuk gibi hissediyorum ve ister istemez hoşuma gidiyor sanki yüreğimin yağları eriyor bunlar iste hep çocukluktan buyana o şefkate sevgiye aç olduğumuzdan kaynaklanıyor bana birisi yavrum nasılsın filsn diyor ya o kelimeye karşı aşırı bir hassasiyetim var neden bilmiyorum bu kelimyeyi duyunca kendimi kadın gibi değilde sanki çocuk gibi hissettiriyor ve halada öyleyim bilmiyorum nedemek istediğimi anlatabildim mi
- +1 yıl
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. seven bir kadınım olmadı, birde uzak doğuya gitmek isterdim. bu duyguları tatmadım
112 Yorumla- +1 yıl
İnşallah birgün tadarsin bu duyguları 🙏 hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... yorumun için çok teşekkür ederim Adanalı eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Neden acaba
- +1 yıl
Tm peki öyle diyorsan öyle olsun saygı duyarım ✋✋
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏 genç adam
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık
- +1 yıl
Adanalı sen neden bana hep güzel kalp diyorsun peki? Merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın var aşırı çekici. Onu tatmak istiyorum. Kaçamak duygusu yani. İkinci olarak da yok sanırım başka
14 Yorumla- +1 yıl
Hımmm enterasan
Cevap sahibi+1 yılAslında biraz yaşadım bunu ama tabi ileriye götürmek istiyorum
- +1 yıl
Biraz sıkıntılı bir durum bu riskli yinede siz bilirsiniz tabi
Cevap sahibi+1 yılRiskli olduğu için galiba heyecan veriyor. Bu arada ben senin hayranın oldum 😃 😃 prezervatif reklamı çekeceğimiz kişiyim ben 😃 😃
+1 yıl1. Çocukluk arkadaşımla kurduğumuz hayallerin gerçekleşmesi sonrası nasıl duygular yaşardık acaba
2. Annelik duygusu
20 Yorumla
+1 yılHemcinsime romantik ilgi. Başka da aklıma gelmedi 🤔
20 Yorumla
+1 yılGerçekten sevilmek ve öpüşmeden ilerisini tatmadım bilmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Asıl merak konusu ilerisi zaten 😂😂
- +1 yıl
Hemde nasıl bi merak 😅😅
- +1 yıl
Zamanı gelince yaşarsın merak etme
+1 yılannelik , diğerini bulamadım🤔🧐
13 Yorumla- +1 yıl
Yaa inşallah annelik duygusunu birgün tatmak nasip olur 🙏 diğer bütün duyguları unutursun emin ol annelek eşi benzeri olmayan karşılığı beklemeğin tek duygudur
- +1 yıl
İnşaAllah :)
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰
+1 yılyaşlılık ve çaresizlik.
115 Yorumla- +1 yıl
En zorlarini secmişsin rabbim kimseyi çaresizlikle imtihan etmesin insallah 🙏
- +1 yıl
Yani öyle bir çaresizlik yaşamadım çok şükür. İnş yaşamam.
- +1 yıl
Bu arada amin :)
- +1 yıl
İnşallah da yaşamazsın
- +1 yıl
Ah canım saol be sende. Yaşlılığı yaşasak iyi gibi ama :)
- +1 yıl
Yok be gülüm çok yaşayıp ta napıcan elden ayaktan düşüyorsun herkese muhtaç kalıyorsun karşındakine de eziyet olursun benim çevremde var öyle insanlar oyuzden en güzeli elin ayağın tutarken ölmek bence
- +1 yıl
Zaten elimiz ayağımız tutsun motor üstünde 70lik dedeyken ölelimde 70 i görelim yani
- +1 yıl
Biz okadar yaşamayız bence onlar eski toprak onlara bir şey olmaz benim babam 83 yaşında şu an
- +1 yıl
Doğru dedin :) bu istanbuldan gitmezsek erkenden ölürüz :)
- +1 yıl
Öyle gerçekten ya depremden ölürüz ya stresten ablam dün akşam iftara çağırdı mesela ben Güngörende oturuyorum o Zeytinburnu'nda yemin ederim ne o trafiği göze alabildim ne o rezilliği gelemem dedim o eziyeti çektikten sonra oturur evimde kuru ekmek yesem daha iyi bayramda gelirim dedim gözüm almadı gitneyi
- +1 yıl
Benim aslında İstanbul'dan gitme gibi bir düşüncem var da henüz kafamda birşeyleri oturtamadım nasıl olur iyimi olur kötü mü olur hala düşünüyorum artıları da var eksikeride yaza kadar bir düşünücem bu konuyu temelli giderim belki oraya yerleşirimmm
- +1 yıl
Bahçelievler deyim. Güngören’den Zeytinburnu 5 dakka ya üşenme kadar :) . Ben taşınıyorum. Hiç artısına eksisine bakacak değilim. burada milyar milyar iş yapsamda para bile yaşamaktan daha değerli değil.
- +1 yıl
Gunhorenden zeytinburnu evet normalde 5 dk ama iş çıkışı maalesef öyle olmuyor ben 6.30 vikitorum mesela trafik kilit olmuş oluyor ve hergun mutlaka bir kavgaya tartışmaya denk geliyorum oyuzden dedim ya gitmeyi o eziyeti gözüm almadı
- +1 yıl
Taşınmayı düşünüyorsan öncellikle hakkında hayırlısı olsun inşallah yinede hesaplı düşünerek hareket etmekte fayda var derim
- +1 yıl
Yok be ya. Bende doğma büyüme güngörendeydim. O sıkışıklık kaos vs bunu yaşamaktansa sakin bir yere gitmek çok çok daha iyi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnne olmak
Evlenmek14 Yorumla- +1 yıl
Yaa ne güzel duygular bunlar inşallah birgün sevdiğin bir adamla bunları yaşarsin hekeki anne olmak bu duygunun bir karşılığı yok öyle tarifsiz bir duyguki anlatamam onlar yanındayken bile onları özlersin bazen onlara hayran hayran bakıp izlersin bunlar benim mi diye öyle güzel bir duygudur işte anne olmak... Hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim papatyam 🌺 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel kalpli ablam benim 😇🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰🥰
+1 yılKötülük yapmanın hazzı , ve adam öldürmek
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ya bunlar bize göre rabbim yapmayada fırsat vermesin
- +1 yıl
sonuç olarak bize göre olmadığı için tatmadım tatmak da istemem tabi ki
+1 yıluzayda seks :)
11 Yorumla- +1 yıl
Karayı denizi bitirdin şimdi uzaya acilmayımı hedefliyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek baba olmak
17 Yorumla- +1 yıl
Aaa çok güzelmiş inşallah bir gün bu duyguyu tatmak nasip olur 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim özgür kadın
- +1 yıl
Özgürlük ve ben 😂😂
- +1 yıl
Sen özgürsen bizde özgürüz demektir
- +1 yıl
Senin özgürlüğün banamı bağlı 😂 siyam ikizimiyiz laa biz 🤣🤣
- +1 yıl
Bilmiyorum ne ikizi olduğumuzu
- +1 yıl
Ee bana nasıl bağlı oluyor
Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Babalık ve dolmuşta arkadan vermek ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
boş ver dolmuşta arkadan vermeyi 😂 dolmuşta kim verdiye gidersin 😂
- +1 yıl
Babalık duygusu gerçekten karşılıksız tarifi olmayan bir duygudur inşallah bir gün sevdiğin kadinla evlenip bu duyguyu yaşarsın 🙏 ozaman işte bütün dünyan o olur ve sadece onun için yaşamak istersin
Daha hiçbir * *veya g*te giriş yapmadım
16 Yorumla- +1 yıl
Zamanı gelince giriş çıkış yaparsın merak etme
- +1 yıl
Çok kötü bir durum bu kalbinde biridi varsa ne sen mutlu olurdun nede karşındakini mutlu edebilirsin ve bunun sıkıntısını pişmanlığını da mutlaka yaşarsın hakkinizda hayırlısı olsun diyelim 🙏
- +1 yıl
Başkasına gitti diye sevmediğin biriyle evlenmek zorunda değilsiniz ki
+1 yılaklıma gelmedi
11 Yorumla- +1 yıl
Bir düşün bakalım hangi duyguları tatmadn
+1 yılzenginlik duygusu
14 Yorumla- +1 yıl
Onu bende tatmadım en merak ettiğim şey ise çok para acaba beni bozar mı 😂😂
- +1 yıl
denemek lazim para sana ne yapar
- +1 yıl
Bilnrm sence ne yapar
- +1 yıl
guzel seyler yapar
+1 yılAşk
Hayal kırıklığı10 Yorumla
+1 yılBir erkek tarafından sevilmek duygusu
12 Yorumla- +1 yıl
Defol🗡
Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Profa bunlar sorulmazz kalmadii🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılAtanma duygusu, evliik duygusu
00 YorumlaTattık hepsini be 😂
00 Yorumla
+1 yılAşk ve nefret
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılölüm anını..
merakla bekliyorum :)00 Yorumla Sevgi tatamadim
14 Yorumla- +1 yıl
İnşallah en kısa zamanda bu duygu tatman dileğiyle 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
Huzur nedir bilmem 🤔
09 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- +1 yıl
Neden amac
- +1 yıl
Ama
- +1 yıl
Oda kötü yaa ozaman sürekli sorun çıkartan kasıntı bir insansın diyebilirmiyiz senin için
- +1 yıl
Doğrudur herkesin yaradılışı farklı oluyor bazı insanlar uysal oluyorken bazı insanlar sürekli zorluk çıkartır birde senin gibi insanları memnun etmekte zor olur açıkçası ama sizi seven de bu özelliğinizle seviyordur ve yanınızdadır zaten
+1 yılAbla olmak ve sevgili olmak
00 Yorumla
+1 yılMutluluk ve huzur :(
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk olabilir
00 Yorumla
+1 yılHer duyguyu tattım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. düşündüm bulamadım
03 Yorumla- +1 yıl
Demekki iyi dudunmememişsin çünkü insanın tatmadığı mutlaka duyguları vardır
- +1 yıl
Hadi bakalım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri