✓ Nusaybin ✓ Zellenbur ✓ Musabbar ✓ Dasim
✓ Zuzula ✓ Kulyas ✓ Betr ✓ Ervah
✓ Velhan ✓ Lietli ✓ Ammar ✓ Hazep
✓ Vesnan ✓ Metun- Mesit ✓ Gûl ✓ El Ebyaz
✓ Cuhenna ✓ Müsfer ✓ Demon ✓ Amir
✓ Nusaybin ✓ Zellenbur ✓ Musabbar ✓ Dasim
✓ Zuzula ✓ Kulyas ✓ Betr ✓ Ervah
✓ Velhan ✓ Lietli ✓ Ammar ✓ Hazep
✓ Vesnan ✓ Metun- Mesit ✓ Gûl ✓ El Ebyaz
✓ Cuhenna ✓ Müsfer ✓ Demon ✓ Amir
✓ Velhan ✓ Lietli ✓ Ammar ✓ Hazep ürkenler olabilir
Velhan;
Bu cinler günlük yaşamda bulunan nesneleri kullanmayı sever. İnsanların maddi anlamdaki güçleri kullanır ve zarar verirler.
Lietli;
Bu kabilenin cinleri isimlerini dişi olan cinlerden almışlardır. Olağanüstü şekilde vesvese verirler. İnsanlara güzel şekilde görünür ve kandırmak için elinden geleni yaparlar. İnsanlara aşırı derecede uyuşukluk ve kendini bilmezlik bir durum yaratır.
Ammar;
Bu kabileye mensup olan cinler genelde ev içinde yaşamaktadırlar. Nadir şekilde de olsa bazıları evin niteliklerine bağlı bir şekilde yaşar. İçki içilen, Allah'ın isminin anılmadığı, mezelerin içki ile yenildiği ailelerin yemeklerine de katılırlar.
Hazep;
Yapılacak olan ibadetlerde vesvese veren ve yapılması konusunda engel olmaya çalışan varlıklardır. Yapacağı işlerin hemen hemen hepsinde başarılı olur. İnsanların günaha girmesi konusunda büyük mutluluk duyar.
Teşekkürler bilgi için hangi kaynaktan okuyorsunuz kaynak ismi lütfen
"Cinler âlemi" kitabıdır yazarı İmam Celaleddin Es-Suyuti.
Teşekkürler suyuti yi duymuştum kendiside çok geçiyor kaynak olarak
Rica ederim bende yeni başladım zaten.
Ne güzel 😊😊😊
İlk defa biri hor görmedi teşekkürler 😊
Her bilgi kıymetlidir benim için
Evet öyle.
Hangi sınava hazırlık yapıyorsun
Musabbar
Musabbar;
Bu kabile içinde yaşayan cinler mağaralarda yaşamaktadır. Kayalık olan bölgeler onların tercihleri arasında yer alır ve boyları 90 santimdir. İnsanlardan hoşlanmayan cin türleri arasında yer alırlar. Hızlı şekilde ve toplu bir şekilde hareket ederler. Aile bağları güçlü olan musabbar kabileleri topluca saldırıda bulunur.
Teşekkürler0🌹
Rica ederim ❤️
Cevap
5Cevap
Musallatli biri olmama rağmen emin ol ilgimi çekmiyor artık bu konular
Tamam.
Nusaybinliyim de kabile mi oluyoruz ben Arap Türkmen karişiğim
Kuran'ı dinleyerek Müslüman olmuş olan ilk cin kabilesidir. Aşırı düzeyde güçleri bulunur.
Tövbe yarabbim tövbe
😄
Gül kapilesi
Gûl;
Bir bölgenin iç kısımlarında göçebe olarak yaşamlarını sürdürürler. Korkunç şekilde görüntülere bürünürler ve insanların korkmasına olanak sağlarlar. Bazı zamanlarda insan karşısına devasa şekilde çıkabilirler.
Tamam teşekkür ederim bende şu altta gizli yorum yapan sensin zannettim.
Bunların hepsi cin kapilesimi
Evet
Lut kavimi
en sewdiğim amir
Amir;
İnsanların yaşadıklan tehna ve doğal olan yerlerde yaşamaktadırlar. Sufli olan cinlerdir. İslam'ın akadi dışında kalırlar ve Müslüman olan kişilere bulaşmayı tercih ederler.
madem bu kadar bilgiliyim diyosun bana amir kabilesinin ebced sasyısını söyler misin
"Ben çok bilgiliyim" gibi bir cümlenin nerde geçtiğni bana söylermisin?
Demon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar