Ya da buzdolabının kapağını açtığınızda ne almanız gerektiğini?

Ya da buzdolabının kapağını açtığınızda ne almanız gerektiğini?

kafam doluyken oluyor
bu sıralar kafam pek dolu ve geçen soda içecektim ama durdum baktım sonra bir şey almadan kapadım odaya gittim ulan soda alacaktım dedim gittim su aldım geldim üçüncü de sodayı alabildim:)
Ben aslında kolay kolay unutmam ama unutunca da tam unutuyorum. Oda mutfak fark etmiyor bazen. Gidiyorum etrafa bakıyorum, sonra geri çıkıyorum, sonra bir daha üç dört sefer tekrar ediyorum bu durumu, sonra tam oturuyorum tamam mı hehhh diyorum şu olacaktı. Sinir bozucu bir durum oluyor. Keyifli günler..
Su içmek için Mutfağa gidiyorum , kalkerken lavaboya da gideyim diyorum , lavaboya gitmişken bi duş alıyorum , duştan sonra spor yapayım diyorum , spora başlamadan acıktığını hissedip mutfağa gidiyorum ama kahve alıp geri dönüyorum
O kadar yaşlanmadım
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
14Cevap
Evet çoğu kez geçici hafıza kaybı yaşıyorum odalar arası gezilerimde odaya gelme bedenimi unutup geri dönüyorum geldiğim yere 😅
Evet bende bazen oluyor. unutkanlığım da yoktur hiç düzenli vitamin takviyesi de kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. ama bazen mesela odaya girerken değil de işte dolabı açtığım zaman ya da dışarı çıktığım zaman bir şey unutuyorum ya da yapacağım şeyi unutuyorum ama anlık sürüyor. zaten bu da çok nadir olur yorgunsam uykusuzsam ondan oluyor daha çok veya stresli olduğum durumlar daha çok.
Kapı etkisi deniliyor buna. Ortam değiştiğinde beyin unutuyor bir anlık.
Aslında bu durum çok düşünmek ve dalgınlıktan kaynaklanıyor. Çok sık değil fakat bazı günler evet. Bazen elimde bir şey varsa, başka yere koyduysam nereye koydum diye bakınıyorum. Hep fazla herşeyi düşünmekten kaygı yapmaktan.
Bir çocuğun odasına bir şeyi almaya gittiğini ve ne alacağını unuttup tekrar tekrar annesine dönüp ''Ne alacaktım anne ben? '' diyeni gördü bu gözler. 😂😂
Beyin kanamasi gecirdim, o sebeple bi kac ay önce operasyon gecirdim, sıkça yaşıyorum bu durumu, iyilesme sürecinde normalmiş.
evet çok olur Bi geri ortama gider aklıma gelmesini bekler aklıma gelincede dolaba doğru koşarım 😎
Evet oluyor hayta bu baya yaygın olduğu için "kapı etkisi" deniyor
Nadiren oluyor. İş yerinde çekmeceyi açtığım zaman neyi koyacağımı veya alacağımı unuturum.
Evet, oluyor.
Beynim duruyor, o an boş boşluk hissediyorum.
Çok oluyor. Geçen telefon elimdeyken de telefonu aradım
Bir odaya bir şey almak için girdim başıma gelmeyen kalmadı 3 gün psikolojik sıkıntı çektim valla
Her zaman olmasa da oluyor
Laf lafın üstüne gelirse anca
Bazan nadide olsa oluyor
Insanlık hali bazen oluyor
İşte bu ben 😔
İyi olan ne kız 🤔
Peygamber gibi adamım ama oluyor işte 😔
Yok ben uçmayan modelim. Peygamber gibi adam v1 😂😂
Ama limited edition 😂😂
Genelde mutfağa gidince oluyor
Oluyor öyle bazen
Olmuyor hayır